Urin – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Urine

At drømme om urin betyder to ting, enten skal du forsøge at opgive dine følelser, eller den mest åndelige fortolkning er, at du bruger mange penge. Derfor repræsenterer det at se urin i din drøm de følelser, du har afvist. Alternativt kan drømmen være et ordspil om din vrede holdning.

Hvad betyder det at drømme om urin?

På denne måde kan drømme om urin symbolisere udrensning og frigivelse af negative eller undertrykte følelser. Afhængigt af drømmens kontekst er vandladning symbolsk for, om du har grundlæggende kontrol i dit liv eller ej. Du er altså bogstaveligt talt oprevet og udtrykker dig ikke på en positiv eller konstruktiv måde.

Drømmer du, at du tisser i offentligheden, symboliserer en mangel på privatliv i nogle personlige anliggender. I dette tilfælde indikerer betydningen af at drømme om urin, at du forsøger at etablere dine grænser og markere dit territorium.

Men at drømme om at nogen tisser på dig indikerer drømmerens følelse af følelsesmæssig byrde. Andre mennesker hælder alle følelser ud i dig. Tværtimod betyder det at drømme om urin symboliserer sin mangel på selvværd.

At drømme, at du ved et uheld har tisset på dig selv eller tisset i bukserne, indebærer imidlertid, at du er på randen af en følelsesmæssig eksplosion. Derfor er du desperat efter at slippe alle de følelser løs, du har gemt i dig.

Drøm, at du er ved at tisse

Drømmer du, at du tisser, betyder frigivelse af negativ energi og undertrykte følelser. Derfor indikerer det at tisse i en drøm ifølge gamle tekster en forstyrrelse i dit privatliv. Men hvis du drømte om at tisse, er det normalt meget godt, hvilket symboliserer velstand og rigdom. Denne drøm indikerer succes i dine nuværende foretagender og en lykkelig fremtid.

Normalt er det et tegn på, at gode ting kommer ind i dit liv. Og selv om du støder på udfordringer undervejs, kan du nemt overvinde dem og nå dine mål. Nogle gange indikerer denne drøm din villighed til at dele nogle private ting og hemmeligheder med en person, som du betragter som en loyal ven.

Drøm at urinere på offentligt sted

Urinate In Public Place

Hvis du har tisset offentligt i drømmen, afslører det nogens uansvarlighed og mangel på privatliv i livet. Så en person tæt på dig var i rampelyset og ønskede, at andre skulle beundre dig. Denne drøm har også alt at gøre med at være diskret, for i livet går diskretion langt, især hvis folk virkelig så dig tisse.

Det symboliserer også manglen på privatliv med deres personlige anliggender. Fordi du føler, at folk konstant holder øje med alle dine bevægelser, også dem du gerne vil holde for dig selv.

Drømmer du om at tisse på badeværelset

Hvis du har tisset på et badeværelse i din drøm, repræsenterer det visse følelser, som du for nylig har afvist. Drømmen forudsiger også, at du har fuld kontrol over dit liv. Hvilket er godt, men kan forhindre dig i at føle skønheden i spontanitet.

Du tillader ikke dig selv at udtrykke dit “sande jeg”, og det kan tyde på, at du bærer en maske og tror, at den vil beskytte dig mod folks dårlige intentioner. Du forsøger at “markere” dit territorium i alle aspekter af livet. Du vil dog snart støde på vanskeligheder i dit personlige liv. På den måde vil nogen bevise, at man ikke altid kan få, hvad man vil have.

Drømmer om urinlugt

At lugte urin i drømme kan indikere, at du er virkelig dehydreret. Så at bemærke en stærk lugt af urin i drømmen kan repræsentere, at din krop fortæller dig, at du skal drikke mere vand.

Så drik dette glas vand. Også at gå ind på stinkende badeværelser i en drøm kan antyde, at du har brug for at kontrollere en situation, især i arbejdssammenhæng. Spirituelt set, hvis du lugter urin, indebærer det din stærke intuition og sjette sans.

Drøm du ikke kan urinere

Can't Urinate

Du kan endda vågne op meget nervøs, ængstelig og bange efter at have drømt, at du ikke kan tisse, men vær sikker på, at dette er et godt varsel for dit liv. Denne drøm kom for at sige, at dine problemer og bekymringer om kort tid vil få en ende.

Så du går måske igennem vanskelige tider på nuværende tidspunkt, men horisonten for en lykkeligere og sundere ny fase er allerede i sigte. Så du bør forsøge at forblive følelsesmæssigt godt, altid have troen og forsøge at gøre gode ting, for der er ingen tvivl om, at du vil være i stand til at gå ind i denne nye fase, der vil opmuntre dig.

Drøm at urin blod

Hvis du drømmer, at din urin er rød eller blod, kan du forudsige et tab af lidenskab i livet. I virkeligheden indikerer det blod, der findes i urinen, at du måske har nyresten eller anæmi. Men hvis du urinerede blod i din drøm, forudsiger nogle tekster, at et smertefuldt øjeblik er på vej, men med det vil du finde den bedste måde at nå dine mål på.

Drøm, der drikker urin

Drømmer du at du drikker urin er et varsel om egenskaber og mange penge, men også om et meget godt helbred i dit liv. At drikke tis i drømmen symboliserer dog også din frygt for at lade andre vide om dine negative følelser. Du vil komme til at gå til det yderste og straffe dig selv, hvis du viser lidt negativitet. Det viser også, at du ikke har nogen følelse af selvværd.

Drømmer du om urinbad

Dette er ikke en stor drøm. Den kan betyde, at der er en mangel på kontrol i dit liv. Så hvis du bemærker, at der sker et problem, kan drømmen antyde, at du vil løse alt.

Drøm Om Mørk Urin

Mørk urin i drømmen er et tegn på, at dine tanker eller ideer kan være korrumperet eller forurenet. Eller at det, du ønsker, kan være skadeligt, og at du løser tingene gennem sind og krop.

Drømmer om hundeurin

Dog Urine

At se hundeurin i drømmen indikerer, at en bedste ven eller en nær slægtning snart vil nærme sig dig for at tilbringe tid sammen med dig. Og det kan være en god mulighed for at diskutere ting. Så hvis du så en hund tisse i din drøm, er det et godt tegn. Det repræsenterer normalt at tilbringe behagelige øjeblikke i selskab med et familiemedlem eller en nær ven.

Drømmer du om blodurin

At tisse og se blod i urinen i en drøm indikerer uorden i dit personlige forhold. På den måde er noget gået frygteligt galt i dine interpersonelle relationer og kan være sket i nogen tid. Derfor vil du snart begynde at bemærke tegn på venskab og smuldrende relationer. Så hvis du drømte om blodig urin, er drømmen et dårligt tegn. Drømmen indikerer normalt, at du har nogle sundhedsproblemer. Nogle gange betyder det, at du mister din motivation og passion i livet.

Drøm om kaninurin

Drømmen om kaninurin forudsiger et ubehageligt øjeblik takket være en andens uforsigtighed. Derfor er denne drøm en advarsel om at observere dine ord og handlinger. Drømmen om kaninurin indikerer også, at du kan opføre dig arrogant efter at have udført visse heldige handlinger. Så vær forsigtig, når du vinder i lotteriet eller i spillet, og forbliv diskret.

Drømmer om babyurin

Det er relateret til behovet for at frigive følelser for at blive genfødt. Denne drøm indikerer, at du har brug for at fjerne negative følelser. Din drøm er et klart budskab om, at du kan overvinde alt. Drømmen om en baby, der tisser, indikerer genfødsel og en ny begyndelse. Ofte opstår denne slags drøm, når du føler, at du ikke kan opnå noget. Det kan være et resultat af en negativ mentalitet.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!