Væg – Drømmenes Betydning Og Symbolik

At drømme om en væg , selv om det ikke er meget almindeligt, giver en god mening det meste af tiden. I det virkelige liv er væggen en blok og forhindrer passage fra den ene side til den anden. Således er betydningen af at drømme om væggen generelt knyttet til din evne til at overvinde de forhindringer, der er skabt af skæbnen!

Drøm om væg

Hvad betyder det at drømme om en væg? I denne artikel finder du fortolkninger med analyser af forskellige aspekter af drømmen, der skal hjælpe dig med at forstå de ubevidste advarsler fra det ubevidste. Fortsæt med at følge!

Drømmer, der ser en væg

At drømme, at du ser en væg, er generelt et symbol på beskyttelse. Det er dog nødvendigt at analysere nogle specifikke detaljer i drømmen med en mur for bedre at forstå, hvad den betyder.

Drømmer, der klatrer på en mur

Climbs A Wall

Hvis du i din drøm prøver at klatre op ad en væg, men ikke kan, er det tegn på, at du har svært ved at nå dine mål i livet. Dette kan skyldes dovenskab eller fordi han allerede er imødekommet, han tror, at stedet for komfort er allerede godt. Det er dog vigtigt at tage en lille risiko og altid prøve sit bedste.

Hvis du drømmer, at du klatrer på en væg og formår at klatre, er det tegn på, at du er en modig og beslutsom person, der ikke smalt ryster. Drømmen viser også, at du har et godt selvværd og stoler på det, du virkelig ønsker og har brug for.

At nå op på toppen af væggen efter at have klatret betyder, at du snart skal realisere en stor drøm. Udnyt mulighederne!

Drømmer du om at springe over en væg

At drømme om at springe over en væg er et positivt varsel, da det betyder, at du vil være i stand til at overvinde de forhindringer, der står i vejen for succes.

Drømmen indikerer, at du vil få en lovende fremtid, fordi du har modet og viljen til at handle, selv i lyset af vanskeligheder. Fortsæt med det!

Drømmer, at der falder fra en mur

At drømme at der falder ned fra en væg lover ikke godt, da det betyder, at der kan være nogle problemer med dit helbred! Opmærksomhed! Problemet kan være simpelt, men det er vigtigt, at du straks går til lægen, så situationen ikke bliver værre.

Drømmer du om en mur, der falder fra hinanden

Wall Falling Apart

Drømme om en ødelagt eller sammenfaldende væg er et tegn på, at du føler dig ubeskyttet, bange og med et knust hjerte. Drømmen synes at advare om, at der snart vil dukke nogle vanskelige øjeblikke op.

Denne drøm vises normalt for mennesker, der har levet den samme rutine i lang tid og ikke længere er tilfredse med den. Så prøv at ændre dine vaner og rutiner, ellers bør der opstå store problemer.

Drømmer, der bryder en mur ned

Drømme der bryder en væg ned er ikke meningsfuldt, da det er et varsel om nederlag i drømmerens liv. Muren, der bliver brudt ned i drømmen, bringer en følelse af tomhed og ensomhed med sig. Hvis du har haft denne drøm og går igennem en svær tid, skal du forberede dig, da tingene kan blive sværere.

På dette tidspunkt er det, du skal gøre, at løse de problemer, der stadig er uafklarede, for at forhindre, at de bliver store problemer uden reparation.

Drømmer du om en mur der bliver bygget

Wall Being Built

At drømme om en mur under opførelse er et godt tegn! At se muren vokse og udvikle sig i drømmen er en afspejling af dit liv på det tidspunkt: du er mere og mere ved at erobre det, du ønsker, med ønsket om at vokse.

Drømmen om muren under opførelse siger, at du er en person, der ikke sparer på kræfterne for at realisere dine drømme og altid er fokuseret på målene.

Fortsæt på denne måde, idet du planter for at høste senere. Din fremtid vil være lovende!

Drømmer om stor mur

At drømme om en stor, høj væg kan tolkes på et par måder:

Hvis du bare ser på væggen, betyder det, at du har svært ved at nå dine mål. Det kræver mere viljestyrke at opfylde målene!

Hvis du i drømmen har forsøgt at klatre op ad den store væg, men du kan ikke, er betydningen, at du dedikerer dig selv, men det er ikke nok til at nå dine mål. Hvad med at fokusere mere på det, du ønsker?

Drømmer du, at du kan klatre op ad den store, høje mur, betyder det, at du er på rette vej og snart vil nå dine mål. Alt dette er resultatet af din daglige indsats – og en smule held!

Drømmer du om lav væg

At drømme om en lav væg er et tegn på, at dit liv går efter planen. På trods af at alt går godt, er det vigtigt, at du ikke slår dig ned og fortsætter på den linje, du har trukket op til målet.

Drømmer du om glasvæg

Vægdrømme betyder som regel beskyttelse. Glasvæggen symboliserer, at dens beskyttelse er skrøbelig. Drømmen kommer til at sige, at før du beskytter dig selv udadtil, skal du beskytte dig selv indadtil, ved at ændre nogle ting indadtil.

At ændre sig internt indebærer en meget nemmere ekstern ændring. At foretage denne ændring er afgørende for, at du kan fortsætte din vandring mod målet.

Drømmer du om stenvæg

At drømme om en stenmur betyder at du skal være mere åben overfor livet, det indikerer at du er et koldt menneske og er bange for at opleve nogle ting. Livet er dog fuld af fornemmelser, og det er nødvendigt at tillade dig selv at føle dem.

Drømmer du om kirkegårdsmur

Når en kirkegårdsmur dukker op i din drøm, er betydningen, at du har mange ting, der ikke længere eksisterer, og har en tendens til at sætte forventninger til dem.

Der er ting i livet, som skal glemmes for at du kan komme videre. Det er vigtigt, at du giver slip på nogle ting og lever for det, der er i din nutid; først da vil det være muligt for dig at leve dit liv virkelig og gå din vej.

Drømmer du om sandvæg

Hvis der i din drøm dukker en sandvæg op i din drøm, er det dit øjeblik! Drømmen betyder, at hvis du har et problem, vil det blive løst på kort tid og nemmere. Dette er øjeblikket for overvindelse!

Drømmer du om en pludselig mur

Drømmer du om en mur, der pludselig dukker op i drømmen, indikerer det, at der vil dukke nogle uventede forhindringer op i dit liv. Disse forhindringer kan hindre opfyldelsen af nogle mål. Det er dog vigtigt, at du ikke giver op i forhold til at nå dine mål. Tro på din evne til at overvinde!

 

5/5 - (1 vote)