Verdens Undergang – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Siden 2012, det år, hvor man troede, at verden ville gå under, er der hver måned kommet nye nyheder om, at verdens undergang allerede har en ny dato. Sandt eller ej, apokalypsen er noget, der har skræmt jordens befolkning siden oldtiden. Frygten for denne begivenhed kan være så stor, at det kan være mere almindeligt at drømme om verdens undergang, end man tror.

Drøm om verdens undergang

Drømme om verdens undergang er gode til at reflektere over livet, især dem, der får os til at vågne op i spænding. Generelt er betydningen af at drømme om verdens undergang tæt forbundet med øjeblikke af overgang, som vi går igennem i livet. De kommer ikke bare for at advare dig om, at en forandring vil ske, men for at advare dig om, at du er nødt til at analysere, hvad der foregår.

Men det er værd at bemærke, at drømmenes betydninger afhænger meget af den måde, de opstod på, fordi hver type detalje symboliserer noget forskelligt.

Drømme, der ser verdens ende

Sees The End Of the World

Hvis du drømmer, at du er vidne til tidens afslutning, tyder det på, at du føler dig som en simpel tilskuer til dit eget liv uden at vide, hvilken retning det vil tage. Denne type drømme fremstår som en advarsel til dig om at vågne op og indse, at tingene ikke går særlig godt, og at du er nødt til at søge hjælp for at tage lidt hånd om dit mentale helbred eller endda genvinde kontrollen over det.

Drømmer du, at du er ved verdens ende

Men når du ikke bare ser, men er indsat ved verdens ende, har denne drøm en meget bogstavelig betydning, da den indikerer, at din verden er ved at falde. Denne form for følelse af, at verden er ved at bryde sammen, er normalt forbundet med faldende forventninger, især når vi arbejder hårdt for det.

Drøm om verdens undergang ved brand

At drømme om at verdens undergang kommer gennem flammer er meget skræmmende, og selvom det kan virke negativt, symboliserer det faktisk meget gode ting for dig. Denne drøm indikerer, at nogle af dine ønsker vil gå i opfyldelse, og at du ikke skal bekymre dig så meget om fremtiden.

Derfor kan denne gode nyhed være fra den rejse du gerne vil tage eller endda et nyt kærlighedsforhold. Hvis der kommer nogen til din dør, så luk dem ind og behandl dem meget godt! Dette gælder også for nye muligheder, handl ikke impulsivt, men lad heller ikke frygt blokere dig.

Drømmer du om verdens undergang gennem vand

Allerede at drømme om at verdens ende kommer ved oversvømmelse symboliserer, at universet giver dig en advarsel om dine åndelige tilstande. Da vand er et symbol på rensning, indikerer denne drøm, at du skal lede efter nogen eller noget, der kan rense dig.

Så uanset hvor omfattende budskabet kan virke, skal du bare lytte til dit hjerte, så vil det pege dig hen til det pågældende noget eller den pågældende person.

Drøm om verdens ende på jorden

At drømme om at verdens ende kommer ved et jordskælv er noget helt pinefuldt, fordi der ikke er noget sted at løbe hen, der bare venter på at stoppe. I tilfælde af et jordskælv indikerer denne drøm, at du vil gå igennem et øjeblik med stort kaos, som kan være professionelle, kærlighed eller personlige problemer.

Således vil du, når de løber, have en følelse af manglende evne til at overvinde dem. Men ligesom mange steder konstant rejser sig efter et jordskælv, er du også i stand til at rejse dig og få det endnu bedre, efter at kaos har overtaget dit liv.

Drøm om verdens ende på jorden

I tilfælde hvor du drømmer, at verdens undergang får jorden til at dele sig i to dele, symboliserer denne drøm, at du fordømmer folk for meget og deler dem op i kategorier.

Vi er alle mennesker, der lever på én planet, så lad være med at dømme eller tage afstand fra mennesker, der er anderledes end dig og din virkelighed, da dette er en stor mangel på empati, dvs. at du er ligeglad med din jordiske bror.

Drømme om verdens undergang af rumvæsener

The End Of The World By Aliens

At drømme om, at verdens undergang kommer fra en invasion af rumvæsener er næsten som at føle sig inde i amerikanske film fra 1990’erne, ikke sandt? Men denne drøm er en stor alarm for nogle holdninger, som du har haft. Den indikerer, at du har åbnet dig for meget over for fremmede, og det er helt skadeligt for dit liv, da du ikke kan vide, om personen vil handle i ond tro eller ej.

Endnu mere med den stigende brug af sociale netværk, skal du ikke være den person, der slår dig på brystet og siger, at det er en åben bog, det er ikke altid en god ting.

Drømme om verdens undergang af dæmoner

Dæmoner er meget forbundet med den bibelske verdens undergang, som Armageddon. Men at drømme om, at verden bliver ødelagt af dæmoner, er en alvorlig advarsel fra universet, der viser, at visse af dine vaner og laster ødelægger alt det, du har erobret indtil i dag.

Dæmoner er helt forbundet med vores destruktive følelser og afhængighed, da dette er bevidst om fysiske og endda følelsesmæssige afhængigheder, såsom at se negative ting eller at klage for meget.

Drømmer du, at du er bange for verdens ende

At drømme at du er bange for at dø eller verdens ende er meget mere almindeligt end du tror. Denne type drømme er helt forbundet med en eller anden fase af spænding, som vi oplever, med en overdreven frygt for at miste nogen eller noget. Det kan også indikere, at du er for kontrollerende og er bange for, at noget skal komme ud af din kontrol.

Drømme om folk, der er bange for verdens undergang

Når vi drømmer, at andre mennesker er bange for verdens undergang, indikerer det dog i dette tilfælde, at der er store chancer for, at der vil opstå problemer, og at de vil være store. Dette er en advarsel fra universet, så du kan begynde at forberede dig på, at det værste kan ske, da dette vil løse alting lettere.

Drøm om verdens undergang ved eksplosioner

At drømme om verdens undergang med mange eksplosioner overalt indikerer, at du har været en meget impulsiv person. Så denne drøm er en advarsel om, at selv om det i mange situationer er godt at handle på impulsivitet, viser overdrivelsen af denne impulsivitet, at du har en vis umodenhed til at se livet i øjnene eller bruger impulsivitet til at skjule nogle problemer, som du ikke ønsker at stirre dig blind på.

Drømmer om verdens ende i en tsunami

The End Of The World In A Tsunami

Du har været igennem så mange dårlige tider på det seneste, at du har opgivet at se det gode i tingene, ikke sandt? Denne slags drøm indikerer netop dette, men den er primært en advarsel til dig om at forstå, at du ikke skal acceptere dårlige ting som en enkelt sandhed, for snart vil tingene blive bedre. Tro på!

Drømmer, der forsøger at flygte fra verdens ende

Denne drøm er noget bogstavelig i sin betydning. Den indikerer, at du altid løber væk fra problemer, giver andre skylden eller endda lader som om, at de bare ikke eksisterer. Universet advarer dig således om, at jo mere du løber væk fra at se dine problemer i øjnene, jo flere problemer vil opstå.

Eksperter hævder, at denne drøm indikerer, at du har den store evne til at overvinde alle problemer med en masse klasse.

Drøm om verdens ende og mange dødsfald

At drømme om verdens undergang og mange dødsfald indikerer, at du føler dig usikker i lyset af, hvordan verden er så håbløs, i betragtning af de mange dårlige ting, der sker. Så du lever i frygt for, hvad der vil ske den næste dag, og denne drøm kommer for at advare dig om, at du skal have troen, selv i de værste tilfælde.

5/5 - (1 vote)