Abort – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Abort - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

En abort er oftest en traumatiserende begivenhed, selv når den er tilsigtet. Drømmen om abort symboliserer noget ukonklusivt, som ikke blev til virkelighed eller havde en brat afslutning. Betydningen af at drømme om abort kan også være en ubevidst manifestation af tøven om forandring, noget som mange af os ikke ligefrem er hengivende overfor, eller bange for at påtage sig ansvar og forpligtelser.

Drømme kan være komplekse og kræve fortolkning, men det er indlysende, at de mange gange blot er afspejlinger af det, du har oplevet eller set, så hvis du har haft en så markant oplevelse som en abort, du har været tæt på en person, der har været udsat for en abort, eller endda har set en karakter fra din yndlingsserie eller sæbeopera i den situation, er det kun naturligt, at du drømmer om denne form for begivenhed.

Selv hvis du ikke kan huske det, skal du vide, at du drømmer hver nat, og at din underbevidsthed nogle gange viser dig i drømmeform billeder, som du ikke engang kan huske at have set, men som blev indfanget af den. Nogle drømme rummer dog dybere budskaber, som fortjener en ordentlig fortolkning.

I denne artikel vil vi analysere nogle af de mest almindelige og tilbagevendende drømme om abort, og hvad dette virkelig kan betyde. En advarsel om noget, du ikke bevidst har bemærket? Noget du har brug for at lægge bag dig? Nervøsitet over blot at vente på et barn? Alt dette kan være relateret til, hvad det betyder at drømme om abort. Det er på tide at finde ud af det.

Drømmer du om at få en abort

Abort - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det symboliserer afslutningen på et forhold, som kan være et venskab eller kærlighed, og endda afslutningen på et job. At drømme at du ser en abort kan ikke tolkes som noget dårligt, da nogle forhold er giftige, dvs. de gør os mere skade end gavn. Livet er lavet af cyklusser, du har helt sikkert hørt det rundt omkring, og det er den mest absolutte sandhed. Hvis det er din opgave at gå, så husk, at der er en dør, der lukkes, og en anden, der åbnes. Se ikke på den, der er lukket, for ikke at lægge mærke til den, der er åbnet.

Drømmer om naturlig abort

Ikke alt, hvad vi har planlagt, lykkes, det er et faktum. Det sker hele tiden med alle mennesker. Så det er lige der, noget du måske ikke er klar over. Okay, vi ved godt, at det vil gøre ondt, være frustrerende og meget, meget kedeligt, men… kom nu! Der er også noget godt ved det, ved du, hvad det er? Du lærer og udvikler dig, for det sker kun, hvis vi prøver og begår fejl. Det er med til at gøre dig til et bedre menneske. Bolden fremad!

Drøm, at du har aborteret

Stress er et af de store onder i dag. At drømme, at du aborterer, er en advarsel om, at en eller anden situation eller fase i dit liv er ved at tage dig til grænsen. Dette skaber angst og underminerer dit helbred. Forsøm ikke dig selv, praktiser noget afslappende eller noget, der afbryder dig fra virkeligheden. Dette er ikke en flugt, det er bare et vindue for dig til at lægge hovedet ud og trække vejret. Stoffer vil ikke hjælpe dig, de er det modsatte, de er en flugt fra virkeligheden. Prøv at læse, gå en tur, gå ud med venner eller kære, se en film eller dyrke en hobby.

Drøm om abort

Der er noget, der forhindrer dig i at vokse professionelt, og det kan endda være din egen frygt for at turde mere. Det er interessant at bemærke, at det at undlade at tage risici er en risiko i sig selv, for hvis du ikke tager risici, risikerer du at forblive det samme sted, stagnerende og uden at udvikle dig. Vis, hvad du er i stand til, tag det første skridt, og se livet i øjnene. Det er op til dig!

Drømmer du om abort med en masse blod

At drømme om abort og en masse blod er ikke helt, hvad det ser ud til. Billedet kan endda være skræmmende, men denne drøm symboliserer en ende, men også dens genoptagelse. Noget du har kæmpet for vil gå galt, men bliv ikke modløs, blodet repræsenterer, at det ikke bliver let at rejse sig igen, men at nederlaget ikke kom for dig, selvom du føler dig frustreret. Fortsæt med at kæmpe og overvinde mere denne forhindring, og dit øjeblik vil komme meget snart.

Drøm, at du ser det døde foster

At drømme at du ser et dødt foster er en manifestation af skyld fra dit ubevidste. Skyldfølelse og anger har værdi, de minder os om vores fejltagelser og giver mening til vores bestræbelser på at blive bedre mennesker.

Men at blive opslugt af disse følelser kan føre os til en dyb følelsesmæssig afgrund, som kun vil resultere i mere anger og anger. Bed om tilgivelse, hvis det stadig giver mening (og det gør det næsten altid), eller hvis det er en fejl, der kun har påvirket dig, så lad den ligge bag dig og kom videre, der er altid en ny horisont foran dig.

Drøm, at du dør under abortet

Det er ikke behageligt at drømme, at du er ved at dø, og meget mere ubehageligt at drømme, at du dør under en abort. På trods af alle de negative byrder vi forbinder med en drøm som denne, er drømmen om at du dør under en abort på en måde et tegn på at du må efterlade noget du længtes meget efter, men som gik galt af en eller anden grund, og forberede dig på en ny start. Derfor skal du glemme fortiden og forberede dig på fremtiden.

Drømmer du om ulovlig abort

Drømmer du, at du har en ulovlig abort, betyder, at du ikke ønsker, at tingene skal ændre sig. Du er bange for forandringer, for at skulle flytte, få nye venner, et nyt job, en ny kærlighed eller endda en forfremmelse.

Denne frygt manifesterer sig, fordi du tror, at du ikke er i stand til at klare de udfordringer, der følger med forandringerne, og du tror ikke, at du har de nødvendige færdigheder. Men du skal vide, at du altid vil være ude af stand til det, hvis du ikke prøver at opdage, hvad du er i stand til. Hvis du fejler, så gør det anderledes næste gang. Men hvis du ikke prøver, vil der aldrig komme en næste gang, og tvivlen om aldrig at vide det er en meget stor byrde at bære med alderen. Tro mere på dig selv.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!