Seng – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Seng - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Der er ikke noget mere naturligt end at drømme om det objekt, som man bruger 1/3 af sit liv på, ikke sandt? Vi må være enige om, at der er noget komisk ved at tro, at vi sover på en seng og drømmer om den. Det kan endda være, at du har drømt om en, da du var på camping og sov i et telt uden megen komfort.

I dette tilfælde ville drømmen om en seng ikke have nogen anden specifik betydning end “Åh, min Gud, hvilken mangel gør min seng blød og behagelig! At drømme om seng har dog nogle mere komplekse fortolkninger, og betydningen af at drømme om seng har en sammenhæng med dit intime liv, som du måske kunne forudse, og også med dit privatliv og din sikkerhed.

Vores værelse er et reserveret sted, et tilbagetog for nogle, det sted, hvor du bruger timer på at marathone din yndlingsserie for andre. Sengen har elementer, der minder det kollektive ubevidste om tanken om hvile, men naturligvis også om sex. I film og litteratur repræsenterer udtrykket “at gå i seng” ikke ligefrem det at gå i seng, men snarere det at elske.

Meget af dette er pakket ind i, hvad det vil sige at drømme om sengen, men ikke kun det. At drømme om sengen afslører aspekter af dig selv, nogle som du måske undertrykker eller fornægter, bevidst eller ubevidst. Nå, uden videre er det tid til at finde ud af, hvad der gemmer sig under disse lagner.

Drømmer du, at du ser en seng

Et lykkeligt og sundt liv, et godt tegn generelt set. Det er en manifestation af dit indre selv, der ønsker at være tættere på den, du elsker, ønsket om økonomisk stabilitet og garantien for, at tingene går godt i dit arbejde. At drømme at du ser en seng er som en certificering af, at tingene går godt og har tendens til at forblive sådan. Det er rart, ikke sandt?

At drømme, at du ligger i en seng

Seng - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det grundlæggende her er at sige ja, det er et godt tegn, men nogle detaljer må ikke udelades, når man fortolker en drøm som denne. Hvad var det for en seng? Din egen? En fremmeds seng? En hospitalsseng, hvem ved? Hvis det var din seng, kan du være sikker på, at hvad end du gør, vil det virke, bare bliv ved med at give dit bedste.

Hvis det var en fremmed seng, skal du være opmærksom, dit ubevidste har bemærket noget, som din bevidsthed endnu ikke har opfanget, og det forsøger at advare dig om, at der er nogen, der forsøger at gå forbi dig. Vær ikke bange eller mistænksom over for alting, for Fontaine sagde allerede: “Den overdrevne opmærksomhed, du giver faren, får dig ofte til at falde i den”. Hvis sengen nu var en hospitalsseng, skal du bare lave en aftale med lægen. Det er på tide at passe på dit helbred!

Drømmer du, at du køber en seng

Det kan betyde fortrydelse eller bekymring over valg af seksuelle partnere. For at være klar, kan du have haft sex med nogen og fortryde det af en eller anden grund. Det kan være fordi du havde ubeskyttet sex, eller fordi det ikke var det, du virkelig ønskede. Hvad skal du gøre? Det er et must at lave en graviditetstest og eventuelt en test for seksuelt overførte sygdomme. Uden fortvivlelse og uden dårlig samvittighed.

Hvis en af testene er positiv, skal du blot søge hjælp på det nærmeste sundhedscenter og også støtte fra dem, du stoler på. Ingen af disse to situationer er katastrofale i disse dage. Denne drøm kan dog kun betyde, at et eller andet aspekt af din seksualitet er ved at dukke op, eller at du simpelthen ønsker at skifte seng. Observer, hvor dette passer bedst ind i dit liv.

Drøm, at du hopper i en seng

Drømmer du, at du hopper i en seng, tyder på, at du har følt dig fanget og ønsker at frigøre dig. Nogle gange føler vi, at livet synes at være stagneret, og at hver dag blot er en gentagelse af den foregående dag. Andre gange ønsker vi at fortsætte med den person, vi elsker, men tingene synes at have nået et punkt, hvor rutine erstatter glæde. Nå, men se på én ting, det er ikke kun dig, der har det sådan. Sandsynligvis er det også dine kolleger og den person, du har relation til, så hvad med at tage tøjlerne og sætte dig i gang med at gøre noget anderledes?

Forbered noget i weekenden med din elskede, om det så bare er en film eller en cykeltur. På arbejdet, prøv at gøre noget anderledes, som du altid har gjort det samme, selv om det er at ændre tingene fra dit bord til din plads, eller måske skifte bord, hvis det er muligt. Kender du den ting? Hop op på sengen, kast og slå på puderne, indtil fjerene flyver!

Drøm om en enkeltseng

Seng - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Du kan lide at isolere dig og være alene. Fedt, det er vigtigt. Det er godt, at vi har øjeblikke kun med os selv og kan kigge indad. Men pas på! Gå ikke ud og isolér dig selv helt fra verden, der er mange mennesker derude, som har brug for dig, og du har også brug for dem. Digteren sagde: Det er umuligt at være lykkelig alene.

Drømmer om en dobbeltseng

Hmm… Der er et seksuelt ønske der i dit lille hoved, som du har fantaseret om, men som du ikke har realiseret endnu. I sandhed har nogle fantasier dette navn, fordi de skal blive der, i fantasiens rige.

Men selvfølgelig, hvis du føler dig tryg ved at tale om dem med din partner, og personen føler sig tryg ved at opfylde dem … Glem bare ikke at tænke på, hvor meget dette kan påvirke jeres forhold i fremtiden eller endda påvirke hvem du er, eller hvordan du føler dig med din fysiske og åndelige krop.

Drømmer du om en ryddelig seng

Det er et tegn på, at du har brug for at få orden i tingene, hvad enten det er på arbejdet eller i familien. Alting flyder bedre, når alt er på plads. Løs det, du har ladet stå til senere, og undskyld til dem, du har såret, først da vil alt begynde at bevæge sig fremad.

Drøm om en rodet seng

Seng - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Vær opmærksom på, hvem du fortæller fakta om din intimitet og din familie. Mange gange er vi ivrige efter at stole på nogen og give slip med nogen, men denne person er ikke altid den rigtige. Der er mennesker derude, som måske bare venter på at bruge deres egne ord mod dig eller mod dem i dit hjem.

Drømmer om en seng uden madras

Du sidder fast i et problem og kan ikke komme ud af det eller kan ikke finde nogen, der kan hjælpe dig. Der er sådanne perioder i ethvert af vores liv. Den dag, hvor det eneste du ønskede dig var en skulderven eller nogen at dele regningerne med. Hav tro og stå fast, at der nok skal komme nogen.

Drøm om en ødelagt seng

Hvad med at foregribe og forsøge at foregribe et problem, før det faktisk opstår? Dette er din chance. Drømmer du om en ødelagt seng, er det et tegn på nært forestående kærlighedsproblemer. Prøv at holde dig tættere på den, du elsker, giv hengivenhed og lyt mere. Små holdninger som disse undgår et brud.

Drømmer om en behagelig seng

Seng - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Det problem, der har fået dig til at miste søvn eller knække hovedet, vil snart blive løst. Vær rolig og opmærksom på tegnene, så du kan identificere den løsning, der vil opstå, og gribe den med styrke.

Drøm om en ubehagelig seng

Den daglige stress har taget dit sind fra dig, og din krop beder om hjælp. Ring til en ven, lad ham vide det, hvis det er tilfældet åbn op selv med din religiøse leder, hvis du bekender dig til en vis tro. Hold ikke så meget mere bare for dig selv, du behøver ikke at bære verden på din ryg.

Drømmer om en ny seng

Dit helbred er fantastisk! Du har måske haft nogle dårlige sundhedsrelaterede problemer, men det er alt sammen ordnet. Hvis det var tilfældet, så slap af! Problemet er overstået, og din krop er sund igen, du skal bare ikke gå over gevind, vel?!

Drømmer du om en gammel seng

Det er et tegn på nostalgi, på længsel efter en tid, der er gået og er blevet tilbage. At drømme om en gammel seng er at være forbundet med fortiden. Minder er meget sunde, men de er kun minder, og tiden går aldrig tilbage. Bevar dem med hengivenhed, men hav øjnene rettet mod fremtiden.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!