Blå Slange – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Blue Snake

Drømmer du om en blå slange, betyder det, at der er meget visdom i dit liv. Det er en drøm, der repræsenterer al den lykke og succes, du vil få.

Hvad betyder det at drømme om en blå slange?

Betydningen af at drømme om blå slange opstod for århundreder siden, da denne farve var relateret til den kraft af energi, der findes i strubechakraet, som for både hinduer og buddhister er agentkraften i verbal kommunikation, såvel som ved vores måde at udtrykke os selv på.

Variationen af blå nuancer, der ændrer sig i dette chakra, kan kun opfattes af mennesker med en allerede udviklet spiritualitet. Hvis man starter fra den klareste nuance, tyder drømme om blå slange på problemerne i alle dine relationstyper sammen med de punkter, der skal arbejdes på på det spirituelle område.

Drømme med blå slange, der kommer fra tættere toner, manifesterer temaer af mystisk, sentimental og psykologisk baggrund. De er normalt forbundet med vores selvviden, selvopdagelse, forståelse og accept.

Billedet af slangen i drømme kan være skræmmende under visse omstændigheder eller beroligende under andre, det vigtige at vide her er, hvad det betyder at drømme om blå slange har til fælles, uden at gå ind i detaljerne, som vi vil se nedenfor.

Drømmen om en blå slange er ikke forfærdelig og er ikke deres redning, men det er en livredder for dem, der ikke kan se løsningen på et problem, udgangen for enden af den sorte tunnel, som de befinder sig i, lindringen i den smerte, de føler.

Du er ikke alene. Og selv om der går nogle dage eller uger, før den løsning eller hjælp du søger, er den allerede på vej til dig. Det er vi sikre på, fordi du modtog dette budskab, da du drømte om blå slange.

Drøm du ser en blå slange

You See A Blue Snake

Drømmer du at du ser en blå slange er blot en første advarsel om fare vedrørende en person, der stadig sniger sig rundt om dig, analyserer og spekulerer på, om det virkelig er værd at investere mod dig, eller om du giver op og lader det gå. Nogle gange er det en person, som ikke engang har noget reelt imod dig.

Din underbevidsthed har allerede bemærket denne forhåndsintention og sendt dig et hint, nu er det op til dig. Bliv hængende for at forsøge at identificere, hvem denne person kunne være, og samtidig om du vil få flere drømme om blå slange igen, især hvis de sniger sig rundt om dig og kigger langt væk fra dig.

Drømmer du om at holde en blå slange

Drømme der holder en blå slange er forbundet med vores fjender, uanset om de er kendt af os eller ej, og andelen af den risiko de forårsager os. På trods af at det er et giftigt dyr, betyder det at kunne holde en slange ikke, at den er tam.

Din lidenskab ses som beregnende, strategisk, kold, metodisk og velplanlagt, det vil sige, at dine fjender bærer alle disse egenskaber eller nogle af dem kombineret, hvilket gør måderne at skade dig endnu mere farlige.

Drømmer om blå slange, der angriber

Mystik i dit liv. Drømmer du om blå slange der angriber, varsler du en mystisk trussel. Du har sandsynligvis ingen idé om, hvor den kommer fra, hvem den er og lignende. Men det gør ikke noget, disse detaljer ville ikke komme i en drøm, det er dit job at lægge mærke til dem på daglig basis.

Drømme om angribende blå slange opfordrer til forsigtighed i nye tilgange til deres cirkler af sameksistens, pas på eksisterende og instinktet til at dukke op for tegn, der indikerer eller mistænker en mulig trussel.

Drømmer om blå slange stikkende

Ændring af rute. Drømme om blå slange stikkende betyder, at dine mål kun vil blive nået, når du laver din strategi og plan om, eller du vil fortsætte med at vende rundt uden fremskridt.

Giv ikke op, du har bare at gøre med et tilbageslag, intet er tabt indtil videre. Tag nu en dyb indånding og gennemgå, hvad og hvor du skal bevæge dig hen for at give en ny retning til dit spor for at nå dit mål. De største og bedste bjergbestigere har været igennem dette, før de nåede den top, de drømte om at bestige.

Drøm om blå slange i vand

Når du drømmer om blå slange i vandet, ved vi, at dine intentioner er gode, at du forsøger at udvikle dig, gøre fremskridt og forbedre dig, men at hele denne proces er, for det meste, meget smertefuld.

Vi forstår, at dette kan virke nedslående, men det er fra smerterne, at vi trækker de bedste lektioner, den livsundervisning, der er værdig for dem, der har lidt meget. To mærker vil blive til redskaber; deres ar, skridt, og deres læring, visdom.

Drøm om død blå slange

Dead Blue Snake

Drømmer du om en død blå slange, afslører du, hvor langt du er væk fra andre, hvor stor en fæstning du har bygget omkring dig for at beskytte dig selv mod omverdenen. Denne drøm fanger din opmærksomhed ved at sige, at der ikke er nogen mening med at leve i denne mentale boble, hvis vi alle er indbyrdes afhængige, selv om der er flere teknologiske måder at blødgøre denne personlige kontakt på.

At drømme om død blå slange er det guddommeliges sande ladning af det guddommelige på dig. Begynd at åbne dørene og vinduerne i din fæstning og inviter folk ind. De vil helt sikkert blive overrasket over, hvad de vil finde, og det vil du også blive. Ignorér fortidens oplevelser, nu er det andre mennesker, en anden fase og især et andet dig.

Drøm om blå og gul slange

Drømmer du om blå og gul slange simulerer dette øjeblik, hvor du har brug for at se ind i dig selv og lære dig selv at kende. Gul er intuition og kreativitet, og blå, når den kombineres med gul, hjælper med at bevare ro og sindsro.

De to farver vil gøre for dig, hvad ingen anden farveblanding kan, nemlig at give dig den perfekte betingelse for denne selvviden, et dyk ind i dig selv for at høre, hvad dit hjerte og din underbevidsthed har at fortælle dig.

Drømmer om blå og rød slange

Red Snake

Allerede at drømme om blå og rød slange må have været interessant at starte med disse to farver, der kombinerer super godt, balancerer hinanden og supplerer hinanden. Og det er præcis, hvad denne drøm fortæller dig: Prøv at modbalancere dit liv.

Ingen er perfekt, men de, der synes at være det, har fundet ud af hvordan de kan gøre status over deres egenskaber og attributter for at formidle større sikkerhed til andre, hvad enten det er i forhold til deres person eller deres måde at leve på.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!