Lille Slange – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Dream Of A Small Snake

Drømmer du om en lille slange, betyder det en advarsel om din adfærd, dine vaner, tanker og holdninger, som måske ikke længere tjener dig, ligesom det sker, når en slange har brug for at smide sin gamle hud, som allerede er holdt op med at klæde dig ordentligt på.

Hvad betyder det at drømme om en lille slange?

Ifølge historien fra bias af nogle religioner er det at drømme om små slanger det samme som at drømme om slanger, det vil sige, at det ses som symbolet på synd og forræderi, som Adam og Eva ville have oplevet.

Andre religiøse retninger har taget den lille slange til sig som et symbol på forvandling og genfødsel, hvilket fuldstændig ændrer denotationen og går fra noget negativt til noget positivt i denne anden definition af at drømme om en lille slange.

Nu ved du, hvad det betyder at drømme om lille slange i en generel sammenhæng, du skal blot supplere med de detaljer, som vi vil præsentere nedenfor, og selvfølgelig med din intuition og hukommelse for at opnå det endelige svar på din drøm om lille slange.

Drøm du ser en lille slange

Drømmer du at du ser en lille slange skildrer, at du bør være opmærksom på små farer, da du ofte ikke tager alvorligt, at uanset hvor små problemerne er, kan de forårsage en stor ulempe i dit liv.

Det er almindeligt, at drømmeren allerede er involveret i en problematisk situation, men som endnu ikke har identificeret præcis, hvor han træder ind, og hvor alt dette kan føre ham hen. På sådanne tidspunkter skal du bruge din intuition, da den vil være din bedste fornemmelse.

Drøm der holder en lille slange

Holds A Small Snake

For dem, der drømmer, at de holder en lille slange, bør opmærksomheden vende sig mod dem selv og ikke mod ydre forhold, som i undertitlen ovenfor. Denne drøm taler om en selvforglemmelse, der varer i årevis, og som først nu begynder at opkræve dig en løsning.

Lav noter om dig selv, om dit daglige liv, dine aktiviteter, dine vaner, dine neuroser og manier, dine tanker, der formår at stjæle dit fokus, samt om en af dem har ingen fod og hoved. Den hyppighed, hvormed alt dette sker, er det vigtigste tegn på, hvor du skal begynde at løse dette puslespil.

Drømmer om lille slange, der bider

Undervurderer. Drømmer om lille slangebidning viser, at du har en falsk følelse af, at alt er i kontrol, forresten under din kontrol, når denne karakter faktisk blev skabt for at skjule sin egen sårbarhed, fejhed og skrøbelighed.

Drømme om lille slangebidning er forbundet med forseelse, mangel på etik og undervurdering af andre over for dig. Hvad er brugen af at følge livet personificeret og fjernt fra alle, når du kan være dig selv og gå arm i arm med andre og danne en kæde af force majeure? Tippet er allerede blevet givet til dig, nu er det op til dig at tage parti for at ville ændre holdning og lære eller fortsætte med at konfrontere, indtil den en dag falder.

Drømmer om lille og tynd slange

Drømmer du om små, tynde slanger er synonymt med subtilitet. Bemærk, om du har en sådan kvalitet, og hvis det er tilfældet, se hvad der stadig kan forbedres, poleres, så de egenskaber, der er til stede i subtilitet, bliver mere og mere tydelige.

På den anden side, hvis dit svar var negativt, så er du i en ulempe i forhold til subtile mennesker, og dette kan opkræves hårdt på forhånd. For dette tilfælde opstod drømmen som en advarsel om, at du skal gøre fremskridt, udvikle dig fra nogle ikke så fine træk til andre fulde af lethed og ynde.

Drømmer om lille sort slange

Small Black Snake

At drømme om en lille sort slange er en advarsel, der betyder, at din energi er ved at løbe ned i afløbet, når alt kommer til alt er et eller flere miljøer, som du har besøgt, som et beskidt og ildelugtende sted for så mange negative mennesker.

De suger deres energi som igler og åbner deres chakra, der dræner energi fra afløbet ned i kloakken, hvor andre endnu værre væsener lever af det. Det er op til dig at opdage dette miljø og forsvinde en gang for alle fra disse giftige menneskers liv. Efterhånden vil du genvinde din styrke, din sindsro og kanalisere din energi til noget godt, til gavnlige udvekslinger.

Drømmer om lille hvid slange

Selvcentrerethed. At drømme om en lille hvid slange afslører, hvor meget dit ego lægger slør på dit syn og skaber en række barrierer, som du skal overvinde for en dag at se dig selv klart og tydeligt.

Hvis du søger at opnå sand lykke, bliver du nødt til at give efter, bøje hovedet, være ydmyg for at lytte til, hvad de, der elsker dig, har at sige til dig, og frem for alt se ind i dig selv med mod og beslutsomhed for at finde de træk i din personlighed, som du er blevet gjort opmærksom på. Fjern disse mærker og forny dig selv, du kan gøre det.

Drømmer om lille grøn slange

Drømmer om lille grøn slange kommer til at forny dit liv, er forbundet med en proces af transformation og genfødsel. Folk, der går gennem en vanskelig overgangsfase, vil føle sig opmuntret til at fortsætte deres spor med stærkere fødder.

Se, at selv om udviklingen af hver enkelt af os er smertefuld, hård og nogle gange opofrende, er naturen altid i kontrol med alt og giver os betingelser for at overleve, at avancere og modnes.

Drømmer om død lille slange

Dead Small Snake

Drømmen om en død lille slange har en intens symbolik. Denne drøm skildrer døden af din barndoms forbindelse med dine forældre eller med dem, der opdragede dig og gav dig livets første lærdom.

Drømme, der præsenterer døden, taler ikke altid specifikt om selve livet, men om en afslutning, f.eks. en afslutning på en fase eller en cyklus. Hvis du drømmer om en død lille slange, kan det, hvis du ikke har rørt ved krybdyrets krop, være en illusion, og det er dyrets hud, som igen viser denne løsrivelse, denne uafhængighed.

5/5 - (2 votes)


Like it? Share with your friends!