Bølge – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Havets bølger er som de situationer, der opstår i menneskelivet, for intet er evigt, hverken glæde eller sorg. At drømme om bølger har denne symbolske betydning, for dage kommer og går og nætter, storme kommer og går, og mennesker fødes og dør, men havets bølger ophører aldrig, ikke engang et kort øjeblik.

Betydningen af at drømme om bølger repræsenterer glædens kortvarighed og smertens svage tid, selv om den forekommer os dumt lang, næsten uendelig. En vis digter sagde engang: “Han slog sig selv ihjel, fordi han ikke vidste, at alting går over.

Og sådan er livet, alt går forbi. Bølger repræsenterer også følelser og vores evne til at håndtere dem. Nå, hvis du vil kende nuancerne af legende fortolkninger om, hvad det betyder at drømme om en bølge, så dyk med os ned i de korte linjer, der følger.

Drømme om havbølgen

Menneskelivet er fuld af op- og nedture, modgang kommer og går, såvel som havets bølger. At drømme om en havbølge handler om de forskellige elementer, der påvirker vores liv, og den ringe eller ingen kontrol vi har over dem.

Oversat symboliserer drømmen om havbølger accepten af, at ikke alt i livet passerer gennem vores sigte, og at meget af det, vi vinder eller mister, kommer fra tilfældigheder. Lær at acceptere de gaver og tilbageslag, som livet byder på. Gaver er gaver, som vi frivilligt modtager, men selv de kryb, som vi modtager, er muligheder for at lære, vokse og modnes.

Drøm om kæmpebølge

Bølge – Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

En stærk indikation af stor angst, der er på vej ned over dig. Bølger repræsenterer følelser eller situationer uden for vores kontrol, så at drømme om kæmpe bølger kan repræsentere noget i en kort fremtid, der generer dig.

Identificer, hvad det kan være, og prøv at foregribe problemerne. En almindelig årsag er perler, der begynder at danne en snebold. Hvis dette er dit tilfælde, så prøv at genforhandle gælden, lad den ikke løbe op til overfladen. Der er imidlertid flere problemer, der kan overvælde os psykologisk. Træk vejret, i samme tempo som disse bølger, og slap af, så dit hoved kan tænke bedre. Lad ilten komme ind og løsningen komme ud. Det er mere eller mindre den vej.

Drømmer du om invaderende bølger

Udbrud af vrede, gråd, følelsesmæssig ustabilitet. En følelse, der eksploderer ukontrolleret, er en bølge, der invaderer. Disse bølger kan, som en tsunami, forårsage stor skade. Hvad skal man gøre? Vær opmærksom på dine følelser for at få kontrol over dem. Dette kan overvindes på følgende måde; i hver situation, hvor du føler, at du når grænsen, skal du tænke på den næste handling.

Hvis du forestiller dig, at du kommer ud af kontrol, så tænk på de konsekvenser, som dette kan have. Hvis vi visualiserer vores handlinger, før vi har dem, kan vi se vores handlinger klarere, og ved at se dem på denne måde øges sandsynligheden for at kunne ræsonnere mere klart. Vær ikke en brønd af følelser, vær den person, der dykker vandkanden ned i følelsernes vand og vander blomster med dem. Få blomsterne til at blomstre.

Drøm om stærk bølge

Ligesom at drømme om en kæmpe bølge, repræsenterer drømme om en stærk bølge følelser eller situationer uden for vores kontrol. En stærk bølge kan repræsentere, at noget, der er ved at ske, har gjort dig bekymret og bekymret.

Det er vigtigt at identificere årsagen til denne ængstelse og at foregribe problemet. Der er flere mulige situationer, der kan overvælde os psykologisk (gæld, arbejde, ikke at få et job, forhold), bekymringer kan have sin værdi i ikke at stå stille, men selve etymologien af ordet giver dig allerede et fingerpeg om, hvad handlingen betyder.

Hvis bekymringen kommer af “pre-occupying”, altså at beskæftige sig med andre ord, før problemet virkelig opstår. Man skal ikke bekymre sig for meget.

Drømmer du om en bølge af snavset vand

Det kan være på tide for dig at forberede dig på en dårlig fase. I livet er forhindringer uundgåelige. Det gælder for alle, fattige og rige, mænd og kvinder, sorte, indianere, gule og hvide. Vi skal alle være opmærksomme på dette, så vi ikke bliver overrasket og lider mere end det, som den enkelte situation kræver. Drømmen om beskidte bølger repræsenterer denne fase, der nærmer sig, så vær stærk og hav modstandsdygtighed. Denne fase vil gå over.

Drømmer om mudderbølger

Ligesom at drømme om en snavset vandbølge er drømme om en mudderbølge en advarsel for dig om at forberede dig på en udfordrende periode i dit liv. Problemer vil komme, men ligesom bølger vil de også gå væk. Hvor meget de kan påvirke dig vil afhænge af, hvor meget du forudser advarslen, ligesom folk, der bor tæt på havet, bør forudse en tsunami-alarm. Identificer problemet og prøv at minimere skaden, men mere end det, hav modstandskraft, åndelig og psykisk styrke til at håndtere dem.

Drøm om mørke bølger

Du har at gøre med følelser, som du endnu ikke har lært at håndtere og som du endnu ikke engang har formået at forstå og absorbere. Lær dig selv at kende, før du går til kamp. Hvis du ikke accepterer og forstår, hvad du har betydning, vil endnu mindre andre mennesker acceptere og forstå dig. Vi er nødt til at kende os selv, ellers kan vi blive vores største fjende.

Drømmer om klare bølger

Bølge – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

De klare bølger symboliserer, at du har en god absorption af alt, hvad du føler, og at du kanaliserer disse følelser i gode vibrationer. Tillykke med det! At have kontrol over, hvad vi føler, og hvordan vi håndterer disse følelser, når de er negative, er et tegn på stor åndelig modenhed.

Drøm, at du surfer på bølgen

Bølge – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømmer du, at du surfer på en bølge, repræsenterer den kontrol, du har over dit liv, selv under alvorlig modgang. Udfordringerne opstår, men du lader dig ikke ryste, selv når du ryster. Du mærker bumpet, men du lader dig ikke slå ned, du står ansigt til ansigt med det, og denne modige beslutning vil give dig gode frugter.

Drøm, at du bliver fanget af bølgen

Når vi bliver opslugt af en bølge, bliver vi hjælpeløse, og der er ikke meget vi kan gøre for at slippe af med den, før den sluger os helt, medmindre vi får hjælp. At drømme at du bliver fanget af bølgen symboliserer denne manglende evne til at reagere på et bestemt faktum, og at du uden hjælp kan ende med at blive opslugt af situationen. Søg hjælp, lad dig ikke narre af at kunne løse alting selv. I livet er vi dråber af vand eller sandkorn, alene er vi ude af stand til det, sammen er vi oceaner eller bjerge.

Drøm om et bølgebassin

Ønske om at slappe af og have øjeblikke af fritid. Reserver noget tid til disse øjeblikke, uden dem bliver vi forvirrede og stressede. Din krop beder dig om det, lyt til den!

Drøm at du lytter til bølgerne

Det er manifestationen af en følelse, der opstår i dig. Fred, harmoni med mennesker omkring dig og tilfredshed med det øjeblik, du lever.

5/5 - (1 vote)