Lopper – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Lopper – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Lopper er irriterende og forårsager ubehag. De er ofte svære at fange, fordi de er smidige og snedige. Drømme om lopper bør ikke altid fortolkes under hensyntagen til irritationen ved at have disse dyr i nærheden, men for det meste – og vi må være meget ærlige om dette – repræsenterer de virkelig små problemer, irritationer, kedsomhed og stress.

Men vent lige lidt, drømme kan fortolkes, og fortolkninger er grundlæggende muligheder og forståelser af en bestemt kendsgerning, et billede, en læsning osv. Dette er en sandhed, så bliv ikke hængt op på hvad du drømte, før du læser hvad vi har forberedt for dig for at forstå betydningen af at drømme med lopper og dens forskellige fortolkninger.

Drøm at du ser en loppe

Kender du loppen bag øret? Jamen, så kan drømme at du ser en loppe indikere mistillid eller en advarsel om noget eller nogen tæt på dig. Lopper er små væsener, men de generer meget.

At drømme at du ser en loppe er en ubevidst observation fra dit indre om en person eller en kendsgerning, som, selv om du endnu ikke bevidst har angrebet dig selv, kan blive eller forårsage en slags problem i fremtiden. Lad ikke små problemer blive store, løs dem mens de stadig er lopper.

Drøm om lopper på hund

Lopper – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

En ven eller en nærtstående har brug for hjælp, men vil ikke bede dig om det. Initiativet til at hjælpe denne person bør komme fra dig og kun fra dig. Hvis du bemærker, at personen har problemer, kan du hjælpe ham/hende.

Belønningen vil helt sikkert komme i fremtiden, for loven om tilbagebetaling er altid taknemmelig over for dem, der dedikerer sig til andre. Hvis du i din drøm fangede hundens lopper, tyder det på, at du på en eller anden måde allerede hjælper den pågældende person, selv om det er følelsesmæssigt. Følelsesmæssig støtte er ofte lige så vigtig som økonomiske eller fysiske bidrag.

Drømmer om en katteloppe

Lopper – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

At drømme om en loppe på en kat har næsten den samme betydning som at drømme om en loppe på en hund. Den eneste forskel er, at katten i billedkunsten symboliserer det feminine, så det er sandsynligt, at en kvinde har brug for din hjælp.

Vær opmærksom på at lægge mærke til, hvem og hvordan du kan hjælpe hende. Det er det samme værd her om, hvis du har drømt, at du fjernede lopper fra katten, hvis det er det, du gjorde, så må du allerede hjælpe den pågældende person på en eller anden måde, selv om du ikke ved det.

Drømmer du om lopper i kroppen

Kender du de daglige forstyrrelser vi har på arbejdet, nogle gange med en ven eller ægtefælle, kæreste eller veninde? Den rute, du tager hver dag på vej til arbejde eller studie, med trafikprop eller overfyldte busser og undergrundsbaner? Ja, det er disse hverdagsting, der stresser dig.

Mange af dem er uundgåelige, og du har brug for tålmodighed og selvkontrol for at klare dem; andre kan afhænge af dig for at forbedre dig. Det er det, du selv. Tilgiv, bed om tilgivelse, forstå, før du bliver forstået. Vi ved, at du læser eller hører dette ofte, men ved du, hvorfor dette gentages så ofte rundt omkring? Fordi det er sandt! At blive ved med at bryde regler og tænke på dig selv først er som at slå på en kniv. Du vil skade dig selv.

Drømmer du om loppespring

Denne drøm har to mulige fortolkninger afhængigt af den kultur, som vi vil basere os på på det tidspunkt, hvor vi dechifrerer den. I den vestlige kultur, det vil sige vores kultur, repræsenterer drømmen om hoppende lopper en irriterende og vanskelig situation at kontrollere. Den slags problemer, der kræver tålmodighed og refleksion for at blive løst.

Men i kinesisk kultur er det at drømme om en hoppende loppe et godt varsel og endda et nysgerrigt varsel. Kineserne tror, at den person, der har denne slags drøm, snart vil finde en kærlighed eller en person, som de ikke har set i lang tid, når de befinder sig i en slags offentlig transport. Det er rigtigt! Interessant, ikke sandt?

Så hvis du kører i bus, metro, fly eller hvem ved hvad til kollektiv brug, så hold din opmærksomhed. Måske møder du en gammel ven eller endda dit livs kærlighed.

Drømmer du om loppe i dit hoved

At drømme om lopper i hovedet eller drømme om lopper i håret symboliserer behovet for at erkende vores eget ansvar i visse problemer, der har påvirket os. Nogle gange er det lettere at undvige skyld og kaste den på andre. Vi lægger skylden på chefen, den underordnede, forældrene, vennerne, den anden bilist, kort sagt… Verden ender med at tage skylden for alting, men vi er altid ofrene.

Sandheden er, at vi ved, at det ikke er sådan. Det store ansvar for det, der sker i vores liv, er som regel os selv. Det betyder naturligvis ikke, at eksterne faktorer ikke kan påvirke eller endda forårsage nogle af disse problemer, men indrøm det. Du er virkelig nødt til at erkende, at du har din del i dette, ikke sandt? Så gør det. Anerkend dine fejl og arbejd på at rette op på dem. Med en indsats kan du gøre det.

Drøm om lopper der stikker

Endnu en drøm med to mulige fortolkninger. Den første vedrører kløe forårsaget af stikken. Hvis den ikke forsvinder i løbet af den periode, hvor du drømmer, kan det betyde, at noget, du har gjort, bringer dig dyb beklagelse. Hvis dette er tilfældet, kan det hjælpe dig med at bede om tilgivelse til at overvinde denne følelse.

Den anden fortolkning er, at denne drøm ville være en advarsel om en person, der i hemmelighed ønsker dig ondt og planlægger at sabotere dig på en eller anden måde. Et råd her ville være at undgå at fortælle dine planer og ønsker til andre på dette tidspunkt. I hvert fald indtil den person, der har handlet falsk, bliver afsløret. Følelser som disse vender altid tilbage til dem, der fodrer dem.

Drømmer du om mange lopper

Lad ikke problemerne hobe sig op. Disse små og irriterende insekter, når de optræder i en gruppe i din drøm, indikerer, at flere ting har irriteret dig. Se disse problemer i øjnene og find en måde at løse dem på. Søg om nødvendigt råd fra en person tæt på dig eller endda åndelig rådgivning.

Drøm, at du kan fange lopper

Drømmer du at du kan fange en loppe og fanger dyret i drømmen er et tegn på at muligheder vil opstå og du vil være i stand til at realisere dine planer. Vær opmærksom og lad ikke muligheden glide væk.

Drøm, der dræber lopper

Lopper – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Det betyder, at der kan komme penge til dig; det kan være arv, præmie, finde penge. Penge er altid velkomne, det er der ingen, der er i tvivl om. En anden fortolkning er, at du besidder det, der er nødvendigt for at overvinde de forhindringer, der i sidste ende opstår.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!