Diskussion – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Diskussion - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømme med diskussion er en slags drøm, der kan have flere forskellige betydninger afhængigt af drømmens kontekst, men grundlæggende betyder det, at du har noget, der skal løses, en situation, som du lever i, eller som du skal igennem.

Hvis du tror, at det er en situation, der stadig vil ske, kan det gøre dig ængstelig og distanceret over for folk omkring dig, hvilket kan skabe en masse spændinger i dine relationer. Vær meget forsigtig med at lade dette ske, det vil kun gøre tingene endnu værre.

Når disse drømme sker, skal du forsøge at huske så mange detaljer som muligt, som f.eks. hvem du kæmpede med i drømmen, eller om den person, du kæmpede med i drømmen, ligner en person, der står dig nær.

Drømmer du om at slås i hjemmet

Slagsmål og diskussioner i hjemmet er helt normalt og er en del af hverdagen, men du skal passe på ikke at overdrive det på dette tidspunkt.

At drømme om et skænderi i hjemmet kan betyde, at du har dårlig samvittighed, fordi du må have gjort eller sagt noget meget forkert, og nu er du bekymret over det, især hvis du er en meget impulsiv person.

Hvis du under diskussionen derhjemme har mistet forstanden, er drømmen en advarsel om ikke at træffe forhastede beslutninger, for denne holdning kan skade dig enormt.

Drøm, at du skændes med din far

Diskussion - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

At drømme om at du skændes med din far er et godt tegn, fordi det indikerer, at forholdet vil blive forbedret.

Hvis du allerede har et godt forhold til din far, indikerer denne drøm, at båndet vil blive tættere, og at I vil få mere komplicippethed. Hvis du ikke taler med din far, betyder denne drøm, at du snart skal få styr på det.

Hvis din far allerede er død, indikerer denne drøm, at du savner ham meget.

Denne drøm kan også indikere en ændring i familielivet generelt. Hvis der er en konflikt eller et udestående problem, er det tilrådeligt, at du opsøger personen og taler om, hvad der er sket, for denne drøm indikerer, at du vil få det på plads.

Drøm, at du diskuterer med din mor

At drømme om moderen har på den anden side ikke en særlig god betydning. Det indikerer, at du har dårlig samvittighed over at du ikke har gjort noget, og at hun vil opkræve dig for det.

Det bedste du kan gøre i dette tilfælde er at holde det, du har lovet, og sørge for, at det ikke sker igen. Det er at have mere ansvar med de aktiviteter, der er uddelegeret til dig.

Men det er ikke altid meningen. Det kan være, at denne drøm indikerer, at du ønsker at forbedre dit forhold til din mor. Hvis der har været et problem tidligere, så ring til hende for at tale og løse det. Denne samtale vil få jer til at forstå hinanden og dermed forbedre forholdet i hele familien.

Drømmer du, at du skændes med din kone/mand

Drømmer du, at du diskuterede med din ægtefælle, betyder det, at dit forhold er ved at gå ind i en dårlig fase, og at du skal foretage en dybere analyse af mulige årsager. Det er vigtigt på dette tidspunkt at holde sig meget tæt på ham og være meget forsigtig.

Det kan også tyde på, at der er pendens mellem parret, og at dette påvirker forholdet, men at der snart vil ske en forsoning. Og så, hvis denne forsoning virkelig sker, kan du forvente smukke øjeblikke, der vil ske i den nærmeste fremtid.

Drømmen indikerer også forsoning. Venter på gode og lykkelige tider sammen.

Drøm, at du skændes med din kæreste/veninde

Diskussion - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis du går ud med en kæreste, kan drømme om at du skændes med din kæreste betyde, at du er bange for at miste din kærlighed, eller at du og din kæreste er meget gode kammerater af hinanden og derfor vil have gode øjeblikke sammen.

Hvis du ikke har en kæreste endnu, indikerer denne drøm, at du meget snart vil finde din kærlighed. Gør dig klar!

Drøm, at du skændes med en fremmed

At drømme at du skændes med en fremmed har en meget god betydning!

Det betyder, at noget godt er ved at ske for dig. Det betyder håb! Det er en stærk indikation på ny kærlighed eller chancen for en professionel mulighed.

Men selv om det er et godt varsel, skal du passe på, at denne mulighed, der skal være varig, ikke bare er midlertidig. Bliv ved med at være opmærksom!

Drøm, at du skændes med din bror

At drømme at du skændes med en søskende indikerer at du er en person der er meget knyttet til familien og som er villig til at løse enhver familiekonflikt der findes. Du er den forsonende person, som altid søger fred.

Dette er dejligt, men pas på ikke at overinternalisere et problem, der ikke er dit. Selv om problemet er en person, der er dig så kær, må hver enkelt bære sin egen byrde, og at bære den andens betyder ikke, at du vil være i stand til at løse det. Undgå at bekymre dig om andres problemer for ikke at lide ud over det nødvendige.

Drøm, at du skændes med en ven

Diskussion - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Hvis du drømmer, at du skændes med en ven, betyder det, at du sandsynligvis vil få økonomiske problemer.

Men tag den mulighed, som drømmen har givet dig, og kom foran dig selv ved at undgå at komme ned i det hul. Lav dine beregninger om, og ethvert køb du foretager, skal du tænke dig meget grundigt om, før du gør det. Træf dine købsbeslutninger ud fra dit budget, og brug aldrig mere, end du kan, og tænk især grundigt over, om du virkelig har brug for at bruge penge i det øjeblik. Vær opmærksom.

Drøm, at du vinder/taber et skænderi

Drømmer du, at du vinder et skænderi, betyder det, at du er meget vred over noget, de har gjort mod dig, og at dette har skabt en stærk vrede. Det er vigtigt at tænke på, at ikke alle mennesker tænker på samme måde eller har den samme forståelse om et bestemt emne, og på baggrund af dette bør vi altid forsøge at tilgive andre.

Denne drøm kan også indikere, at du vil være tilbøjelig til usædvanlige diskussioner i den næste periode, vær opmærksom og tænk nøje over, om det er værd at blive oprevet over det.

At drømme at du taber en diskussion indikerer, at du ikke har nok viden om dig selv. Det betyder, at du bør være opmærksom på dig selv, så du bedre ved, hvem du er, og hvad du vil have.

Denne drøm kan også indikere, at du er ved at miste kontrollen over dine daglige rutiner. Måske har du for mange ting i hovedet, hvilket kan skabe forvirring og mangel på selvkontrol. Prøv at kontrollere dig selv, søg dit centrum og lær, at alt er som det skal være. Accepter det.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!