Træ – Drømmenes Betydning Og Symbolik

At drømme om et træ kan have mange forskellige betydninger, nogle gode og nogle mindre gode.

Betydningen af at drømme om et træ kan være, at du vil vokse som menneske, at du vil få en stigning i mental og materiel rigdom. På den anden side kan det betyde skuffelser og dårlige følelser.

At drømme om et træ kan skildre konsistensen af din tro og det du tror på, hvilket repræsenterer en mental udvikling. Det er en repræsentation af, hvordan du vokser og forbinder dig med din familie og dine slægtninge.

Denne drøm betyder også, at din vækst fra tidligere til nu er baseret på den positive energi du har indeni dig, hvilket åbner døre for nye og interessante mennesker, der kommer ind i dit liv, tilføjer værdi og hjælper med at dele den hårde rejse med dig.

Ifølge bogen The Man and His Symbols, der er udtænkt og organiseret af Carl Gustav Jung (1875-1961), Sigmund Freuds hoveddiscipel, er fremkomsten af gamle træer eller planter i oneirisk tænkning forbundet med den psykiske udvikling hos dem, der drømmer, med vigtige forbindelser til den kollektive ubevidsthed.

Drømme, der ser et træ

Betydningen af at drømme, der ser et træ, er meget god! Det indikerer, at du snart vil opnå en stor materiel og åndelig udvikling.

Hvis du ser mange træer i din drøm, indikerer det, at du vil stige i din funktion.

Og hvis du i drømmen ser et meget anderledes træ, repræsenterer det, at der vil ske noget usædvanligt i dit liv.

Drøm, at du klatrer i et træ

Træ - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

At drømme om at klatre op i et træ repræsenterer din vilje til at stige op, til at bevise dig selv og til at vise alle din virkelige evne til at komme hvor du vil hen, for at få det du vil have.

Selv om vi ikke har nogen forpligtelse til at bevise noget over for nogen, føler vi på visse tidspunkter i vores liv dette behov, og ved at gøre det har vores underbevidsthed følelsen af at opnå en præstation, hvilket får os til at nå et mål.

Denne drøm kan være en repræsentation af den tryghed og det ansvar, som du bærer med dig, og som måske bliver sat på en prøve.

At drømme, at du klatrer i et træ, kan også betyde, at du forsøger at flygte fra det, der kræver din opmærksomhed.

At drømme, at du klatrer i et træ, repræsenterer, at du står over for en situation i dit liv, som du bliver nødt til at overvinde, og selv om du er bange for at fejle, må du se den i øjnene.

Drøm at du planter et træ

Drømmer du, at du planter et træ, kan ofte have en spirituel bias. Det kan betyde, at du længes efter at udvikle dig åndeligt, og i dag planter du for at høste frugterne af det i fremtiden.

Men husk, et træ kræver meget pleje og tid for at vokse og nå sin fylde, så vær tålmodig og opmærksom på at du skal have ro, tingene skal nok gå, men du skal forstå at alle ting har sin naturlige proces. Selv om det er din vilje, kan vi ikke kontrollere alting.

Drømmer om et frugttræ

Træ - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Betydningen af at drømme om et træ fuld af frugt er meget god! Det betyder, at fremtiden byder på mange gevinster og øjeblikke af lykke for dig.

Det har også en god finansiel betydning: dine investeringer skal give et stort afkast.

Drøm om et juletræ

Træ - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Juletræet symboliseres af et fyrretræ fyldt med julepynt … farverige kugler, blinkende lys, små engle og en stjerne på toppen. Det henviser til familiefester.

Drømmer du om et juletræ, symboliserer du en side af dit liv, der har brug for særlig opmærksomhed. Det kan indikere, at den tid du har brugt med din familie er meget lille, og du har brug for at forbedre den, give mere opmærksomhed til dine kære og være mere nærværende, især i festlige øjeblikke.

Drømmer om faldende træ

At drømme om et faldende træ er et dårligt varsel, da det kan betyde sygdom i din familie. Det er en drøm med trist betydning, men det er ikke verdens undergang, det betyder ikke, at en person tæt på dig vil dø. Det er en indikation for dig til at passe på dig selv med mere opmærksomhed for at undgå sygdomme i fremtiden.

At drømme om et træfald kan også betyde, at du er bange for et bestemt emne, som du intuitivt allerede ved, hvad det er, og at du er svag for det.

Denne drøm er et tegn på, at du skal styrke dig selv, så du hurtigt kan komme igennem denne situation, og i sidste ende vil du blive styrket.

Drøm om et træ, der er fældet

Betydningen af denne drøm er ganske interessant! Et klart tegn fra din underbevidsthed. At drømme om et fældet træ betyder, at der er noget i dit liv, der hindrer din vækst, så vær meget opmærksom på de ting og mennesker omkring dig, så du kan identificere hvem eller hvad der forhindrer dig i at udvikle dig. Så snart du kan identificere det, skal du slippe af med det så hurtigt som muligt! Først da vil dit liv blive udnyttet på den måde, som du fortjener. Dette er naturligvis ikke let, men med indsats og beslutsomhed vil det lykkes dig!

Fortolkere af gamle drømme sagde, at drømme om et træ, der er fældet, indikerer et fald fra kongerige eller magt. Hvis vi tilpasser det til i dag, kan vi fortolke det som et tab af noget meget repræsentativt for dig, det være sig en god professionel placering du er i eller et vigtigt forhold for dig.

Drømmer du om et kæmpetræ

Træ - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

I modsætning til det afskårne træ betyder drømmen om et meget stort træ, at der vil ske mange glæder for dig, og at du vil opnå succes med aktiviteter, der er vigtige for din karriere. Igen kan det være relateret til den professionelle side eller til den kærlige side.

Denne drøm kan også repræsentere beskyttelse, hvis den er relateret til den store skygge, som det store træ producerer.

Det er en god tid til at nyde din familie og dit nuværende arbejde.

Drømmer du om mange træer

Betydningen af at drømme om mange træer er stor: Det betyder, at du vil vokse på arbejdet og få anerkendelse for dine funktioner, hvis du kun ser træerne.

Men hvis du finder dig selv i midten af træerne og føler dig alene og bange, kan det være et tegn på forræderi og bedrag.

Hvis du går stille og roligt gennem træerne, er det et tegn på, at du skal vente lidt med at træffe den beslutning om et familieproblem.

5/5 - (1 vote)