Edderkop – Drømmenes betydning og symbolik


Edderkop - Drømmenes betydning og symbolik 1

Drømmer du om en edderkop, betyder det, at du skal være forsigtig med de modgang, der snart kan opstå i dit liv. Edderkoppen repræsenterer feminin magt og moderskab.

Edderkopper kan vække forskellige reaktioner, men frygt kan være den vigtigste. Forresten er arachnofobi, patologisk frygt for edderkopper, ret almindelig. Og lad os se det i øjnene: dyret er ikke smukt. Især ikke tæt på.

Men betyder udseendet noget? Når alt kommer til alt kan betydningen af at drømme om edderkopper være meget mere positiv, end du tror. Disse edderkopper har potentialet til at indikere fremragende held, gode venner og velstand. En edderkoppedrøm kan antage mange positive (og nogle negative, afhængigt af fortolkning) betydninger. Vi vil fortolke de fleste af dem her.

Hvis du altid har ønsket at vide, hvad det betyder at drømme om en edderkop, så bliv hos os i de næste par afsnit.

Drømme om sort edderkop

Den kan endda være skræmmende på ydersiden, men denne edderkop dukker op i din drømmeverden for at få dig til at se fortrydelserne i øjnene og om muligt undskylde og rette op på fejltagelser. At drømme om den kan blive et godt tip til ikke at lade anger og kampe veje usundt på din samvittighed.

Drømmer du om edderkoppebid

Hvis edderkoppen stikker dig, er det muligt, at din underbevidsthed er opmærksom på et svigt eller en forandring. Dette er en edderkop af ustabilitet: dens tilstedeværelse kommer til at ryste det fundament, som du har stået på indtil nu.

Det er også muligt, at hensigten er at hjælpe dig med at komme ud af rutinen og flygte fra det almindelige og med mere mod acceptere det uforudsigelige.

Drømmer du om en krabbe edderkop

Krabbespindet kan ligesom den sorte edderkop være skræmmende. Den er enorm, behåret og nok det mest traumatiske mareridt for enhver araknofobisk. Det kan tyde på, at du bliver rystet af stor frygt. Se dem i øjnene!

Husk igen: Skinnet bedrager. Krabbespindere symboliserer også solide og gennemsigtige venskaber. Du er omgivet af mennesker, der er dig kære på grund af deres storhed i ånden. Og måske er det netop fordi du søger at se ud over det overfladiske.

Drømmer du om en giftig edderkop

Denne edderkop er ikke længere meget lovende: dens tilstedeværelse i en drøm indikerer mange overdrivelser og mangel på sundhedspleje. Det er også et tegn på destruktive forhold: Man skal passe på ikke at gøre en vanvittig passion til et løbsk tog, der sprænger dine ambitioner og andre instanser i dit liv i luften. Vær meget forsigtig.

Drømmer om edderkoppespind

Edderkop - Drømmenes betydning og symbolik 3

Dette er en drøm med mange variationer. De vigtigste er meget gode: drømmer om en edderkop, der væver et net, er synonymt med stabiliseret professionelt liv og en masse selvkontrol, mens drømme, der ødelægger et net, er en demonstration af styrke, der afslører din vilje til at overvinde problemer ubarmhjertigt. Dette er godt, men vær forsigtig med ikke at handle tankeløst.

Drømmer om den store edderkop

En stor edderkop er i modsætning til en krabbe (som også er stor, men som fortjener en separat kategori) ikke nødvendigvis et negativt symbol. Nogle mennesker fortolker det som et forvarsel om store forhindringer og skuffelser, men faktisk kan dets storhed være din egen!

Den store edderkop kan repræsentere stor rigdom, stor lykke, stor kærlighed, stor lykke. Benyt lejligheden til at tage den bedst mulige positivitet ud af drømmen.

Drømmer du om edderkop der stikker

At drømme at en edderkop stikker en anden person kan repræsentere dens empati, dens frygt for at andre vil blive såret på grund af den. Det er vigtigt at bekymre sig om andre, ja, men vi anbefaler også, at du ikke presser dig selv for hårdt: Der er ting, der ikke kun afhænger af dig.

Drømmer om den brune edderkop

Den brune edderkop er en anden, der væver en idé om stress. I dette tilfælde er det af overdrevne bekymringer. Måske bekymrer du dig for meget. Hvis du tilføjer dette til den nyhedsdrevne paranoia med epidemier af sygdomme, der hele tiden dukker op i forskellige dele af verden, er du måske ved at blive lidt hypokonder (dvs. sygdomsramt).

Lad det ikke ske. Kom mere ud. Distraher dig selv. Lav fysiske aktiviteter i den friske luft.

Drøm om edderkoppeangreb

At blive angrebet af en edderkop (ikke bidt) kan virke som noget slemt, men faktisk er det et tegn på, at du er opmærksom. Sørg for, at dine omgivelser er korrekte i dit arbejdsliv og i dit privatliv. Lad dig ikke tage af overdreven mistillid, men lad heller ikke andre tro, at de let kan foreslå dig.

Hvis der dukker noget op, og du forbliver forsigtig, vil alt snart være løst.

Drøm om mange edderkopper

En drøm med mange edderkopper kan være en dårlig oplevelse, hvis du har en irrationel frygt for dem. Det er dog en yderst gavnlig vision. Måske vil nye vigtige venner dukke op i dit liv, og familien er i stand til at vokse.

Bliv heller ikke overrasket, hvis du bringer en masse gode ting ind i dit hjem, især held. Jo flere edderkopper, jo bedre!

Drømmer du om gul edderkop

Gule edderkopper kan symbolisere penge på grund af deres association med guld. Disse dyr er dog særligt giftige og skadelige for mennesket: en dårlig periode kan være på vej, med følelsesmæssige og professionelle frustrationer. Modenhed og koncentration er tipsene i denne drøm.

Drømmer om hvid edderkop

Denne farve er dybt forbundet med kærlighed og seksuelle relationer, hvilket henviser til en vis angst og implicitte ønsker. Hvis du er en mand, der drømte om en hvid edderkop, er det muligt, at du er bange for at blive kontrolleret af en partner i et langt forhold eller en flygtig lidenskab. Hvis du er en kvinde og har denne drøm, er det på den anden side, fordi du kan lide at herske og påtvinge din vilje på partnere.

Drømmer du om en kæmpe edderkop

Edderkop - Drømmenes betydning og symbolik 4

Hvis du har set drømmen med den store edderkop, så forestil dig alt det, der er sket med den store edderkop, ganget med tusind: det er det, der sker med den store edderkop.

Det vil sige, at hvis den store edderkop var en frustration, vil den gigantiske edderkop være en endnu større frustration. Og hvis den store edderkop var et stort held, kan den store edderkop forudse et af de heldigste øjeblikke i sit liv.

Men det må være en skræmmende drøm, det må det være.

Drømme om en død edderkop

Denne drøm er et tegn på, at noget meget slående vil dukke op eller forsvinde, uanset om det er godt eller skidt. Hvad der er sikkert er, at det vil være svært ikke at genkende det. Som eksempler på hvad det kan være: en forfremmelse på arbejdet, hvad der er godt, eller tabet af et venskab, hvad der er dårligt. Så vær opmærksom.

Drøm, der dræber en edderkop

Drømmer man, at det dræber en edderkop, kan det betyde et skud i foden. Det vil sige, at din største forhindring nogle gange er dig selv. Vær mere opmærksom og mindre temperamentsfuld, uden at risikere spild af gode venskaber. Smid heller ikke de gode muligheder, der kommer på din vej, væk.

Drøm om den røde edderkop

Rød er farven på blod og rødt signal. Du vil sandsynligvis være meget bekymret for noget eller nogen, enten økonomisk eller af helbredsmæssige årsager. Denne drøm virker trist, men dybt nede afslører den kun, hvor meget du bekymrer dig om andre: Din underbevidsthed er lige så blid som din bevidsthed.

Drøm, at du spiser edderkop

Power! En masse magt!

Dette augur viser, at du er stærk, ligesom drømmen, der ødelægger nettet. Den er dog lidt mere bizar. Edderkopper føler ikke meget for vores smag.

Du må vågne op bange, men din livskraft er endnu mere skræmmende.

Drøm om en farvet edderkop

Disse smukke edderkopper afspejler kompleksitet. Du er en person, der kan observere verden med skarphed og lidenskab, så meget, at selv edderkopper vises i dine drømme i en af dine smukkeste versioner.

Drøm, der holder en edderkop

Edderkop - Drømmenes betydning og symbolik 5

Et fremragende varsel, især hvis du ikke frygter edderkoppen, der symboliserer din evne til at gribe muligheder, og behandler den med hengivenhed og respekt, en metafor for din empati.

En masse held og en masse penge kan være på vej. Hold dig selv en gavmild og åben person.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!