Mus – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Mus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om en mus er normalt ikke særlig positivt. Den stigmatiserede gnaver symboliserer normalt misundelse, jalousi, falskhed, løgn, racismen, blandt andre negative følelser. Hvad betyder det at drømme om en rotte? Det kan være et tegn på turbulente perioder og forræderi.

Det kan også være. Vektor for mange sygdomme og parasitter, med meget smitsom urin og bid, er denne beboer af kloakkerne et pattedyr af overraskende intelligens, men hvis forhold til menneskeheden ikke er en af høflighed eller gensidig hengivenhed. De kan endda betragtes som menneskets værste fjender (hvilket, lad os indrømme, heller ikke er en blomst at lugte), fordi de er forbundet med byldepest, en sygdom, der næsten har ført os til udryddelse.

Møder med rotter i det virkelige liv kan være ulækre oplevelser. At drømme om mus er også en kedelig begivenhed, selv om den er lidt langt fra denne mørke og traumatiserende ting, som nogle mennesker siger, at det er. Men det er selvfølgelig skræmmende og ulækkert.

Når det er sagt, så er der undtagelser. Sigmund Freud (Freud, 2016) mente for eksempel, at mus i drømme ville være et genital symbol, fordi de ville være relateret til kønsbehåring (han tænkte kun på det…). Nogle gange modsiger musene også vores fordomme, idet de bringer gunstige nyheder. Og selv om drømmene ikke er “gode”, eksisterer de for at få dig til at indtage mere fornuftige og altruistiske holdninger i dit daglige liv. Det koster jo ikke noget at dele lidt ost med musen, vel?

Er du nysgerrig efter at finde ud af mere om drømme med mus? Læs vores artikel til ende for at vide alt om betydningen af at drømme med mus.

Hvad betyder det at drømme, at en mus har bidt dig?

Hvad betyder det at drømme om Gabiru?

Hvad betyder det at drømme om en rotte?

At Drømme Om En Hvid Mus

Mus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Sammenlignet med andre rotter ser hvid måske endda smukkere ud. Farven hvid i drømmeverdenen er normalt forbundet med forestillinger om renhed og fred. Men tag ikke fejl: han er en mus.

Den mest tilbagevendende fortolkning af denne drøm er, at falske venner kan lure og vente på det rette øjeblik til at bedrage dig eller skade dit omdømme, selvom de klæder sig med stor dygtighed en forklædning af uskyldighed.

Der findes dog en meget mere velvillig læsning, der ser den hvide mus som en budbringer af gode nyheder og loyale holdninger fra sande venner, som vil hjælpe dig i vanskelige tider.

Drømmer Om Død Mus

Er drømme om døde mus et af de få positive tilfælde i denne artikel? Nej, musens død giver heller ikke tilfredshed. Problemer relateret til hans helbred eller hans families helbred er blandt de muligheder, der foreslås af ham.

Funesto? Også nej. Faktisk er ALLE drømme positive. Det vil sige, at de ikke eksisterer for at forudsige præcis, hvad der vil ske, men for at advare dig om, hvad der KAN ske. Så det bliver en støtte for dig at læne dig op ad i din søgen efter en mere sikker vej.

Opdag andre betydninger af at drømme om en død mus.

Drøm Med Grå Mus

Grå er en af de mest almindelige farver hos rotter. Drømmer du om en rotte med denne nuance, er det en advarsel om mindre rystelser i vigtige forhold. Det du bør gøre efter dette møde er at værdsætte afgørende aspekter af dine relationer, især dem, der står dig nærmest, som du har forsømt.

Håndter denne drøm, som om det var et klogt råd.

Læs den specifikke artikel om at drømme med en grå mus.

Drømmer Med Sort Mus

Hvad betyder det at drømme om Gabiru, også kaldet sort mus? Sorte rotter bringer ikke gode nyheder. Det er grundlæggende en forværring af grå: Med andre ord kan kriser i relationer ende med at blive dybere på en uforudset måde. Endnu mere forsigtighed anbefales.

En anden mulig betydning er tilnærmelsen af en sygdom. Benyt lejligheden til at tjekke dit helbred og tage vare på dig selv. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede, ikke sandt?

Drømmer Om At Bide En Mus

Hvad betyder det at drømme om, at en mus har bidt dig? En anden drøm med en mus, der varsler forræderi: Rotten, der bider dig, repræsenterer en person, der sandsynligvis har til hensigt at skade dig, bevæget af bitterhed eller jalousi.

Men hvis rotten i drømmen bider en anden, er det måske dig selv, der ikke er sød ved de andre. Vær opmærksom på den måde, du har behandlet nogle venner og familiemedlemmer på. Vær venlig og ærlig over for de mennesker, der elsker dig.

Drøm Om At Løbe En Mus

Retningen af den løbende mus ligner den hvide mus: den har en trairage i midten. Og muligvis fra en person tæt på! Dette er et godt tidspunkt til bedre at vurdere de mennesker, du stoler på, og måske undgå at udsætte intimiteter og dele hemmeligheder.

Ligesom i drømmen om den hvide mus skal du være meget forsigtig.

Drømmer Du Om Mange Mus

Denne drøm er et tegn på, at noget kan gå galt i dit liv, måske på grund af en modstanders handling. Flere mus kan også betyde en periode med forvirring og ubeslutsomhed.

Under alle omstændigheder skal du ikke lade dig forstyrre. Det er muligt, at en person forsøger at skade dig, men det er det, som modstandskraft og tålmodighed er til for. Det er dig, der giver. Kan du allerede mærke duften af triumf?

Drømmer Om Kat Og Mus

Mus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Måske vil nogle af dine relationer pludselig ændre sig, på godt og ondt. Det gælder både for ægtefæller og venner. Drømme om mus og kat peger på en stærk forbindelse med deres sociale liv og foregriber både konsolideringen af affektive bånd og uenigheder med evnen til at likvidere dating og venskaber.

Denne drøm er en god påmindelse om ikke at gøre din eksistens til en leg med kat og mus, hvor du forsøger at dominere eller underkaste dig en partner/ven. Det er godt at holde tingene i perfekt balance.

Drøm Med Brun Mus

Brun mus er et mellemlangt udtryk mellem grå og sort. Hvordan det? Hvis du er gået lige igennem disse to, mener vi, at denne drøm ikke symboliserer et mindre problem, men det er heller ikke så alvorligt. Lad os sige “mellemliggende”. Du kan pådrage dig en mild sygdom eller komme i et slagsmål i et stykke tid med en ven.

Ikke noget alt for frygteligt. Du er stærkere end det.

Drømmer Du Om Musefækalier

Hvad er det at drømme om rotteafføring? Ingen forventede det: så bizart som det er, er det en utrolig positiv drøm. Det er et tegn på velstand, lykke og held.

Ja, det er faktisk en overraskende betydning. Og få ting i livet er så givende som gode overraskelser.

Drøm, Der Dræber En Mus

Vi har allerede sagt, at drømme om døde rotter ikke er et godt varsel, da det signalerer truslen om ulykker, der hænger over din familie. Men hvis vi taler om en mus, som du selv har dræbt, er betydningen helt anderledes. Vær overbevist om, at du har med dig den nødvendige styrke til nemt at overvinde alle problemer på din vej. Som om de blot var en mus.

Vi er sikre på, at du vil finde det alligevel: drømmen er en advarsel, en metafor. Det er ikke nøjagtig videnskab eller slutningen af Maya-kalenderen.

Drømmer Om En Mus I Sengen

Livet tynger ned, ikke sandt? Denne drøm er et råb om hjælp fra din underbevidsthed, som ikke længere kan tåle den mængde stress, du tager på sengetæpper hver nat. Det er også muligt, at en ubehagelig oplevelse har præget dig for ganske nylig.

Du skal ikke lade dig nedslå. Løb væk fra den samme ting. Tag livet med den lidenskab, som dem, der ved, hvordan man kun har en.

Drøm, At Du Leder Efter En Mus

Hvis du drømmer, at du er på jagt efter en mus, er det sandsynligvis et svar fra dit sind på ønsker om personlig og professionel vækst. Er du på udkig efter en stor mulighed? Lad den ikke glide ind ad døren!

Drømmer Du Om En Musefælde

Mus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Har du drømt, at du er ved at opsætte en musefælde? Du er ikke et fjols. Du benytter enhver mulighed for at vokse. Din “fælde” afspejler faktisk bare, at du ikke lader noget slippe væk.

At finde mus i musefælden kan dog have den modsatte betydning: Det er dig selv, der kan ende med at falde i musefælden. Lad dig ikke narre af lugten af ost!

Drøm Om Et Musenet

At drømme om en rotterede går lidt tilbage til betydningen af at drømme om mange rotter: Forvarsel om ubehagelige begivenheder og falske venner, der forbereder sig på at forråde dig.

Lad dig ikke blive rystet. Husk, at du ikke er en mus. Uden at føle dig bøjet, rejs dig op efter hvert fald, klar til hvad der end kommer og går.

Drømmer Om En Rotte

Hvad betyder det at drømme om en rotte? Denne drøm symboliserer forræderi og forræderiske handlinger. Vær opmærksom, for der kan være nogen, der ønsker at udnytte din uskyld og gode vilje. Lad dig ikke blive udnyttet af nogen!

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!