Edderkoppebid – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Spider Bite

Drømmer du om edderkoppebid, er det normalt et dårligt varsel. Der er stor sandsynlighed for, at du vil opleve problemer i dine personlige og professionelle aspekter. Drømme om edderkoppebid kan endda være forbundet med problemer i dine relationer, især i kærlighedsforhold.

Hvad betyder det at drømme om edderkoppebid?

Det er interessant at lave en forbindelse med det virkelige liv, fordi betydningen af at drømme om edderkoppebid starter meget fra det, vi ser i virkeligheden. Edderkopper skaber ofte frygt hos folk, primært på grund af deres noget skræmmende udseende. Hovedårsagen til denne aversion er dog, at edderkopper kan være giftige. Således er dens brod den største grund til at skabe frygt og aversion mod dette dyr.

Dette skyldes derfor en vis beskyttelsesånd, som vi har. Det er på grund af dette forhold, vi har til edderkopper og deres bid, at denne drøm normalt er forbundet med dårlige varsler. Vores underbevidsthed fortolker allerede stikket som noget negativt og bruger dette billede til at formidle sit budskab mere effektivt.

For bedre at forstå, hvad det betyder at drømme om edderkoppebid, er det imidlertid nødvendigt at være opmærksom på den kontekst, der præsenteres i drømmen. Stikket kan f.eks. være sket i forskellige dele af kroppen. Dette ender med at påvirke den endelige fortolkning, så det er nødvendigt at være mere opmærksom på disse specifikke detaljer for at få en fuldstændig forståelse af, hvad din drøm virkelig betød.

Drømme der tager et edderkoppebid

Takes A Spider Bite

Drømme om at du har fået et edderkoppebid kan have mere specifikke fortolkninger end blot at drømme om et bid. Denne drøm kan repræsentere en vis konfrontation med din mor eller en anden dominerende kvindelig figur i dit liv.

Dette skyldes, at edderkoppen kan bære en betydning netop af den feminine og moderlige styrke. Så den, der drømmer om en edderkop, drømmer som regel om noget, der er rettet i den retning. Når edderkoppen bider dig, er det derfor et tegn på, at der er en konflikt mellem dig og den figur, som edderkoppen repræsenterer.

Denne drøm kan endda være en metafor for figuren af den fortærende mor. Dette er en arketype af moderen, som endda blev nævnt af Carl Jung. Arketype ville være en model for menneskelig adfærd, urbilleder, der er i stand til at karakterisere en række adfærdsmønstre, der er gået i arv gennem generationer.

I dette tilfælde ville den fortærende moder arketype være en person, der kvæler barnets individualitet med en overdreven mængde kærlighed, hvilket ikke giver plads til udvikling af dets kreativitet og autonomi. Drømmen kan være forbundet med denne følelse, som moderen har i besiddelse af sin søn, som ender med at fængsle ham. Dette kan være den måde, du føler for din mor på, og det er sådan, din underbevidsthed manifesterer sig.

En anden fortolkning af denne drøm, men som kun gælder for mænd, er, at du måske føler dig fanget i dit forhold. Her kan det være en anden udvidelse af ideen om arketypen, der når frem til billedet af ledsageren.

Dette tilfælde kan endda være lidt lettere at løse end med din mor, da en oprigtig samtale kan give god vejledning. Men for at forsøge at løse dette moderlige problem har en enkelt samtale måske ikke så meget effekt, en hel holdningsændring på begge sider kan være nødvendig.

Drømmer om edderkoppebid i hånden

Når vi stoler på nogen, har vi en tendens til at række ud til denne person. Derfor er det at tilbyde en hånd en sand betydning af tillid. Men når det sker, og der er en negativ konsekvens, kan denne tillid blive rystet, og det er det, som drømmen er forbundet med. Du lægger denne følelse i noget eller nogen, og til gengæld bliver din hånd stukket.

Drømmer du om stikken i hånden, er det et varsel om, at nogen måske er dig utro. Det vil helt sikkert være noget, der kan gøre dig meget ondt, men det kan tjene som en lærestreg til ikke at stole blindt på alle.

En anden mulig fortolkning er, at der er tale om forholdsproblemer. Igen kan der være problemer i forbindelse med tillid, især for forhold, der stadig er i gang. Derfor er det op til dig at forsøge at løse dette på den bedste måde, da der ikke er nogen måde, hvorpå et forhold kan fungere uden tillid.

Drømmer du om edderkoppebid på dine fødder

Spider Bites On Your Feet

Hvis edderkoppebiddet er på foden, kan drømmen betyde, at du er ved at stå over for vanskeligheder i et forhold, at kunne være kærlig, familie eller blandt en ven. Nogle gange står vi over for nogle problemer af denne type, men vi er i stand til at håndtere situationen.

I dette tilfælde er det dog meget sandsynligt, at de vil blive såret, hvilket endda kan hindre din præstation i andre aktiviteter i dit liv, såsom dit job eller studier. For at undgå denne type situation i fremtiden forsøger din underbevidsthed at advare dig med denne drøm, idet den forsøger at vise, at det er vigtigt at kontrollere dine følelser for at undgå endnu større smerter. Du har brug for en måde at løse dine uoverensstemmelser på, så det ikke kommer i vejen for dit liv.

Drømmer du om edderkoppebid i ansigtet

At drømme om at en edderkop bider dig i ansigtet kan have to forskellige betydninger. Den første er, at du måske oplever problemer med dit image. Der er stor bekymring for, hvordan andre ville se dig, især med hensyn til kroppens og ansigtets æstetik.

Så det er nødvendigt for dig at huske, at livet ikke kun handler om udseende. Det er vigtigt at passe på skønheden, men det er nytteløst at bruge så meget tid på at bekymre sig om det. Den anden betydning er sladder og misundelse fra en person, der hævder at være en ven. Så i dette tilfælde er det værd at være meget opmærksom på dine venskaber.

Drømmer om edderkoppebid på ryggen

Hvis noget overrasker dig, er det almindeligt at sige, at du har fanget det bag din ryg. Således indikerer denne drøm ankomsten af uventede problemer. Dette kan endda modløse og skade dig, men det er vigtigt, at du ved, hvordan du adskiller tingene godt og finder en løsning på dine problemer uden at lade det påvirke andre aspekter af dit liv.

Drømmer om sort edderkoppebid

I tilfælde af at en sort edderkop bider dig i en drøm, kan betydningen være knyttet til kampe i familie- eller kærlighedsforhold, som det er tilfældet med de fleste drømme, der involverer edderkoppebid. I dette tilfælde er det vigtigt at forblive rolig og forsøge at løse alting på en rationel måde, så dine problemer lettere kan overvindes.

Drømmer om brunt edderkoppebid

Brown Spider Bite

Endnu en gang har edderkoppens farve indflydelse på fortolkningen af drømmen. I dette tilfælde er der også en gentagelse af forholdsproblemer, men her er der større specificitet for dit kærlighedsliv. I kan opleve uro snart, men I har brug for en forening for at løse alt som par.

Hvis du endnu ikke er i et kærlighedsforhold, vil denne drøm sandsynligvis varsle, at dit hjerte er åbent for det, men du vil sandsynligvis støde på problemer tidligt i forløbet.

Drømmer du om krabbe spindelbid

Endelig er der drømmen om krabbespind. Bidet af denne edderkop, på trods af at den har gift, giver ikke alvorlige problemer, kun intens smerte. Den stikkende smerte er et tegn på, at svære tider nærmer sig dig, og derfor skal du forberede dig på dette.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!