Slange – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Snakes

Drømme om en farvet slange har sine betydninger til at afhænge hovedsagelig af flere faktorer for at identificere, hvad det faktisk repræsenterer. Drømme om en farvet slange afhænger af slangens farve, dens størrelse, dens holdning, om den er aggressiv eller ej, om den er død eller levende osv.

Betydningen af at drømme om en farverig slange? Hver slangefarve repræsenterer en bestemt arketype i fortolkningen af drømme. Selv om der også er blandinger af farver, som for eksempel hvid og sort slange. I sådanne tilfælde skal drømmen fortolkes ved at tilføje betydningen af slangens to farver.

Det er normalt at tro, at drømme om en slange er negativt. Men det er usandt, fordi slangen, der er et dyr med stor magt, kan bringe mange gode varsler.

Drømme om sort slange

Black Snake

Drømme om en sort slange er meget sjældne, da slanger normalt har andre farver i drømme, hvilket letter undersøgelsen af deres betydning. Men denne drøm om den sorte slange er faktisk ikke et positivt omen.

Drøm om sort slange

Det betyder i det væsentlige, at noget ikke meget godt er ved at ske, især med hensyn til sundhed. Hvordan har hun været på det seneste? Har du klager over noget? Er dine eksamener up to date? Har du spist godt? Har du dyrket fysisk træning?

For en bedre forståelse af denne drøm er det nødvendigt at analysere, hvor slangen var, hvad var dens størrelse, hvad var dens holdning, og derefter opdage, hvilken del af dens helbred der ikke har det godt. Mental og / eller følelsesmæssig sundhed kan også være inkluderet, som, når den er syg, kan være endnu mere skadelig end fysisk sundhed.

Drømmer om hvid slange

Her er det i første omgang værd at nævne, at den hvide slange er et meget sjældent og meget dyrt dyr for dem, der ønsker at have en slange som kæledyr.

Drøm om hvid slange

Hvis slangen i drømmen står over for dig, betyder det, at der vil ske store og vigtige ting. Du skal ikke være bekymret, det er gode ting. Hvis slangen jagter dig, betyder det, at et gammelt projekt vil ske, en søvnig drøm.

Hvis du bliver bidt af en hvid slange, betyder det, at du bliver påvirket af en nær person, og du skal være forsigtig med ikke at underkaste dig dine ønsker over for hendes.

Drømmer om grøn slange

Green Snake

Drømme om en grøn slange indikerer behovet for modenhed, både personligt, følelsesmæssigt og åndeligt. Det indikerer en uerfarenhed i de mest grundlæggende aspekter af livet og måske en lidelse forårsaget af uerfarenhed.

Drøm om grøn slange

Det er ønsker, der endnu ikke er modne nok til at ske og afhænger af tid og flere forberedelser for at opfylde dem. Personlige usikkerheder, der forårsager frygt. Dette er din største fjende i øjeblikket: frygten for at blive voksen. Se livet i øjnene uden frygt, og alt vil blive godt.

Drømmer om blå slange

Da blå er farven på universel harmoni, er det normalt meget godt at drømme om en blå slange. Men for at få en præcis fortolkning skal man tage hensyn til slangens andre egenskaber samt de følelser og den følelsesmæssige tilstand, du var i, da drømmen skete. Hvordan var dit liv og dine følelser.

Drøm om blå slange

Dette, fordi den blå slange er tæt forbundet med følelser som tanker, udtryk, stemmetoner og måder at kommunikere på. Derfor har den en stærk forbindelse med din skjoldbruskkirtel. Hvad med at planlægge en undersøgelse for at finde ud af, hvor mange hun har været på?

Drømmer du om gul slange

Yellow Snake

Drømmer du om en gul slange, betyder det, at der ligger forhindringer og udfordringer forude. Men det betyder også, at du med dømmekraft, visdom og ved at overvinde dine egne grænser vil være i stand til at krydse dette barske hav med lethed.

Drøm om gul slange

Vær opmærksom på områder i dit liv, hvor sorte skyer er begyndt at danne sig. Prøv at foregribe problemet, og alt vil blive lettere at håndtere. Vær ikke bange, det er bare for en stund, denne fase vil gå over, som alt i livet.

Drømmer du om rød slange

Gode nyheder! At drømme om en rød slange lover godt for det økonomiske område af dit liv. Med andre ord ligger der tider med stor velstand forude, da slangen er et dyr med stor magt og farven rød repræsenterer gevinst af materielle goder.

Drøm om rød slange

Udnyt øjeblikket og ved, hvordan du bruger alle indtægter ansvarligt og primært tænker på din fremtid. Foretag gode investeringer.

Drømmer om grå slange

Drømmer du om en grå slange, repræsenterer hovedsageligt at du har tænkt for meget og dit hoved er forvirret. Tanker genererer følelser, så automatisk er du også i et rod af følelser.

Drøm om grå slange

Søg efter balance. Prøv at meditere lidt for at berolige sindet, og du vil være i stand til at overvinde denne fase med harmoni og sindsro.

Drømmer om brun slange

Drømmer du om en brun slange, er det tegn på et meget dybt ønske, som du har. Denne drøm betyder latenstiden for disse ønsker. Hvad dit hjerte ønsker mere end noget andet, og som næsten ingen kender. Det kan være materielt, kærligt, professionelt, personligt eller åndeligt.

Drøm om brun slange

Slangens variationer, såsom størrelse og holdning, vil forudsige, om dette dybe ønske vil ske eller ej. Derfor er det vigtigt at være opmærksom ikke kun på slangens farve, men også på dens egenskaber: lille, stor, aggressiv, rolig osv.

Det vigtigste i denne drøm er den selvindsigt, som den bringer, da den vil få dig til at bringe dit dybeste ønske til bevidsthed, som du mange gange ikke engang ved, hvad det handler om, fordi du stadig befinder dig i det ubevidste. Analyser dig selv efter drømmen og se, om du nogensinde virkelig har tænkt over, hvad du ønsker, og om du har foretaget handlinger for at nå dette ønske.

Drømmer du om orange slange

Alarm! Vær forsigtig, du kan blive forført af en ondsindet person eller en idé, som faktisk vil gøre dig mere skade end gavn. Vær opmærksom på alt omkring dig, dine følelser, tanker og begær.

Slangen har en masse magt og den gule farve forårsager fortryllelse, men i naturen har de gule dyr normalt en slags gift til selvforsvar, idet de tiltrækker rovdyr ved farvefortryllelsen og derefter anvender den dødbringende gift.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!