Fisk – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Fish

Drømme om fisk varsler lykke og kærlige succeser. Det betyder generelt ro og kritisk sans, når der træffes valg. Der er også dem, der ser fiskene som tegn på vores aspirationer og ønsker, udover drømmerens store ånd.

Vores forhold til fisken varierer. På den ene side beundrer vi trods alt skønheden og roen hos vandlevende væsener. På den anden side er den et af vores hovedmåltider (og dette rovdyrforhold kan være omvendt i tilfælde af hajer).

I øvrigt er fisk et meget vigtigt religiøst symbol i kristendommen.

Selvfølgelig: Som altid er betydningen af at drømme om fisk ikke nødvendigvis positiv. Afhængigt af drømmens kontekst kan den være en alarm for instanser i dit liv, som du har været mindre opmærksom på, end du burde.

For ikke at være en fisk ude af vandet og vide mere om, hvad det betyder at drømme med fisk, skal du blive hos os.

Hvad betyder det at drømme, at du fisker?

Hvad betyder det at drømme om guldfisk?

Hvad betyder det at drømme om, at du har fanget en stor fisk?

Hvad betyder det at drømme om guldfisk?

Drømme om store fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvad betyder det at drømme, at du har fanget en stor fisk? Hvis fiskeren har succes og bringer store fisk hjem, så vil der helt sikkert ikke mangle mad på bordet. I drømmenes verden er det ikke meget anderledes: at drømme om store fisk er et tegn på dine ambitioner, og din indsats kan resultere i kolossal succes.

At drømme om store fisk betyder, at dit liv er ved at blive bedre. Det repræsenterer økonomiske gevinster og et sundt liv. Nyd øjeblikket også for at vokse professionelt!

Glem aldrig at holde et generøst og åbent sind.

Drøm om døde fisk

Drømmer du om døde fisk betyder, at du skal være forsigtig for ikke at gå glip af de gode muligheder, som livet lægger i din vej. Vær opmærksom på dem, hold altid øjnene åbne, fordi vi ikke altid har chancen for at fange dem igen.

Hvis drømmen om levende fisk betyder at udnytte en mulighed, er drømmen om døde fisk det stik modsatte: Hvis du ikke er opmærksom, kan du ende med at lade vigtige døre stå lukkede.

Det handler selvfølgelig ikke kun om engagement, men også om forsigtighed og visdom. Du tager de vigtigste beslutninger i dit liv alene, du er hersker over din egen fremtid, men ignorer ikke, hvad dine nærmeste slægtninge og venner har at sige, før du vælger.

Drømmer du om farverige fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Drømme om farverige fisk vil variere fra sag til sag, afhængigt af dyrets farve. Farven afspejler normalt drømmerens personlighed og temperament. Hvis du for eksempel drømmer om blå fisk, kan du have stor følelsesmæssig styrke og karakter.

Hvad betyder det at drømme om guldfisk? Guldfisk viser allerede mere ustyrlighed og uforudsigelig, utidig adfærd. Gule fisk kan henvise til mulighederne for materiel gevinst, men også til anger og selviskhed.

Drømmer om levende fisk

Et andet tegn på lykke: Den levende fisk repræsenterer vedholdenhed af drømme, der kan realiseres meget snart. Det er et tegn på, at gode ting vil komme, hvis du vedbliver med at udføre de aktiviteter, som du er bedst til, ud over at søge at realisere andre projekter, som du altid har haft til hensigt at udføre.

Drømmer du om stegt fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det betyder, at du klarer dig godt. Med sindsro og ærlighed vil du klatre trin for trin mod dit mål. Dit liv belønner din indsats: nyd denne skæbnens generøsitet og gå videre. Altid fast og stærk.

Drøm med mange fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Kan du huske, hvordan den store fisk repræsenterede succes? Så: mange fisk indikerer også store glæder og resultater, men med en endnu mere kraftfuld symbolik. Måske er det lidt mere problematisk at drømme om aggressive hajer, hvilket afspejler sociale fobier og professionel usikkerhed.

Drømmer du om at tage fisk i hånden

Hvis du drømmer, at du fanger en fisk i hånden, kan du måske være i stand til at kontrollere uventede omstændigheder og stabilisere dit liv. Drømmer du imidlertid, at fisken glider ud af din hånd, repræsenterer du en endnu større indsats for at overvinde lige så store problemer. I begge tilfælde vil du have brug for viljestyrke og moralsk fiber.

Der er også en læsning af kærlig skuffelse, hvis du forsøger at holde den med kun én hånd. Her er der plads til en noget rystet folkesprog: Der er mange flere fisk i havet.

Drømmer du om fisk i akvariet

Fortolkningen for denne drøm er, at der er tale om meget undertrykkelse af følelser og ønsker. Rutinen har tvunget dig til at gøre ofre og bærer du med dig kvaler, som du er bange for at bekendtgøre over for dine venner. Måske fordi du er for empatisk til at bekymre dig om andre, måske fordi du skammer dig over at “skabe et klima”.

Men det er bedre at være mere direkte med dine ønsker og din vilje til at udtrykke krav og frustrationer end at blive en tikkende bombe på det værst tænkelige tidspunkt.

Drømmer du om små fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Dette er allerede en alarm, så du ikke mister detaljer af syne, som i første omgang virker uvæsentlige, men som kan blive meget vigtige og vanskelige at løse på stedet. Det er på tide at undgå udsættelse og helbrede dine mest presserende pendens med det samme.

Drømmer om fisk ud af vandet

Det er ret indlysende: Du har følt dig ude af sted, ikke sandt? Det er muligt, at du ikke kommer sammen med kolleger eller slægtninge. Måske føler du dig glemt, nedvurderet.

Du skal ikke føle dig sådan: Du er ikke en fisk ude af vandet. Revurder dine venskaber og udnyt flere nyttige chancer for dit liv. Det, der betyder mest, er din lykke.

Drømmer du om fiskeri med fiskekroge

Hvad betyder det at drømme, at du fisker? Her vil det afhænge af din succes med fiskeri. Har du fanget en eller flere store fisk? Så vil du holde et godt helbred og lægge fingrene i nogle penge undervejs. Har du fejlet i fiskeriet? Så er meningen den modsatte: Vær forsigtig med økonomi og helbred.

Sørg for at tage hensyn til din indsats i fiskeriet. Drømmer du, at du fisker let, betyder det normalt større færdighed og lethed i at håndtere uforudsete begivenheder, mens et mere kompliceret fiskeri kun kan sige, at du bliver nødt til at anvende dig selv meget for at få det, du stræber efter på nogle områder.

Hvilket heller ikke er dårligt. Hårdt arbejde gør belønningen, frugterne af så meget sved, meget mere givende.

Drøm, at du spiser fisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Du tager dine relationer sundt, takket være din karisma og følsomhed. Dette er en anden drøm, der viser fiskens association med ro, harmoni og pacifisme. Slagsmål fører næppe nogen steder hen.

Drømmer du at intet sammen med flere fisk

Hvis du drømmer, at du svømmer sammen med fisk, har du sandsynligvis forsøgt at lære dig selv mere at kende og begynder at acceptere med større selvtillid, hvem du er. Mange mennesker følger deres liv uden at stille spørgsmålstegn ved, om det, de har gjort ved dem, virkelig gør dem lykkelige, og dør af frygt med svarene fra deres underbevidsthed. Derfor ender de med at være meget hårde ved sig selv.

Husk, at selvkærlighed er nøglen til en succesfuld og selvsikker person.

Drømmer du, at du bliver bidt af en fisk

Det lyder som en dårlig drøm, men det er faktisk en advarsel om gode nyheder. Det afhænger naturligvis af drømmens kontekst. Hvis du i tilfælde af at du bliver jagtet eller er ved at blive fortæret af en haj, hvilket er et utroligt skræmmende mareridt, har du sikkert også følt dig jagtet i virkeligheden.

Det kan være, at dit indtryk er forkert, eller at du har et presserende behov for at ændre dine airs.

Drømmer du om guldfisk

Fisk - Drømmenes Betydning Og Symbolik 7

Hvad betyder det at drømme om guldfisk? Tillykke, du har lige haft en yderst lovende drøm. Denne lille fisk antyder bidrag af penge, en masse penge. Dine investeringer vil give udbytte, og din indkomst på arbejdet vil nå stratosfæriske niveauer.

Selvfølgelig er drømmen ikke nok: Kun ved at handle, bruge dit hoved og arbejde her, i den “vågne” verden, kan nogen nå dine vigtigste mål. Hvis ikke, vil du være i stand til at svømme og dø på stranden.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!