Kat – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du om en kat, betyder det ikke meget positive varsler i dit liv. Illoyalitet kan være en af de faktorer, der omgiver dine venskaber. Vær forsigtig med hykleri og med de mennesker, der altid er omkring dig.

Katte er smukke, elegante, mystiske, intelligente og ærværdige væsener for os mennesker. Den mest populære af katte er også en af de mest elskede husdyr, kun rivaliseret af hunde.

En drøm med en kat kan fremkalde en mystisk aura, præcist forudsige kommende begivenheder og være en absolut bedårende oplevelse. Når alt kommer til alt, er de katte! Ved flere lejligheder kan disse drømme imidlertid blive et forvarsel om begivenheder med mindre positiv betydning.

Det er rigtigt. Men betydningen af at drømme om katte har ikke potentiale til at være dårlig, uanset hvor ondsindede kæledyrene er.

For det første er det en drøm. For det andet har katte altid været ophøjet til religiøse og mytologiske symboler på grund af deres intelligens og deres forbindelse til andre verdener, hvilket har givet dem en uforlignelig evne til at føle dårlige energier og negative påvirkninger. Derfor er det at drømme om katte en ærlig og afslørende oplevelse: den viser præcis det, du havde brug for at vide, selv om det er en svær sandhed.

Hvis du vil vide mere om, hvad det betyder at drømme om katte i forskellige tilfælde, kan du læse vores artikel om forskellige typer drømme, der involverer vores kære kæledyr.

Hvad betyder det at drømme, at du er ved at dræbe en kat?

Hvad betyder en hvid kat?

Hvad betyder det at drømme om en skadet kat?

Drømmer du om hvid kat

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvide katte er et tegn på intens lidenskab og ægte kærlighed. At finde katte af denne farve kan enten være en bekræftelse af en kærlighed, der allerede er følt, eller en meddelelse om en følelse, der stadig vil opstå: det er kun et spørgsmål om tid, indtil Amor er generøs og præcis i sin pil.

Bare pas på, at du ikke gør dette forhold til det eneste centrum i dit liv og negligerer andre lige så vigtige tilfælde.

Drømmer om sort kat

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Selv om sorte katte blev stigmatiseret af den jødisk-kristne fantasi i middelalderen, er sorte katte gamle tegn på styrke og frugtbarhed. Selv den smukke og kraftfulde gudinde Bastet, der var forbundet med solen, var en af de vigtigste i det egyptiske pantheon. Dens form: en sort kat (når den ikke er en blanding af kat og kvinde).

I drømme kan sorte katte endda bringe dårlige nyheder om det professionelle liv, ud over at afspejle usikkerhed, utålmodighed og frygt. Desuden har kæledyr et esoterisk ry for at være vogtere af andre dimensioner, noget der får skræmmende konturer, når drømmen om en sort kat er mere realistisk.

Hvis den sorte kat er rolig, kan det dog være, at du har stærke energier i din favør. Det er også et godt tidspunkt til at reflektere over fordomme og forhastede domme.

Drømmer du om en kattekilling kat

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Dette er en drøm om fornyelse og genfødsel. Du tager ting tilbage, som du troede, at du ville opgive, og du har fundet en ny måde at se livet på. På denne måde overfører drømmen om en killing renhed og charme og foreslår drømmeren at genopdage skønheden i de små ting.

Drømmer, at der er ved at dræbe en kat

Drømmer du, at du dræber en kat, betyder det, at du leder efter dit held, at du er klar til at vinde det tilbage. Det er et tegn på, at du ikke har givet op, selv om livet har passeret dig utallige gange. Du føler dig måske uheldig, men snart vil alting ændre sig til det bedre.

Drømmer du om død kat

Denne drøm er måske ikke så slem, som den ser ud til at være. Den er nemlig slem. Men der er fortolkninger, hvor den døde kat symboliserer forhindringer og fjender, som vil blive besejret af drømmeren. Det er den mest håbefulde, men alligevel krigeriske fortolkning.

Generelt er det en dårlig drøm, der tyder på en masse bekymringer og en sindstilstand lidt nede. Tippet er at holde op med at kræve så meget af dig selv.

Drømmer du om en grå kat

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Endnu en kat, der har mange forskellige sanser. Det er almindeligt, at dette er et tegn på, at du skal passe mere på dit helbred. Det er også almindeligt, at den grå kat viser sig for at advare dig om forræderi.

Under alle omstændigheder er grå en neutral farve, lidt kedelig. Den kan endda repræsentere en grå rutine. Søg efter mere farve i dit liv.

Drøm om mange katte

Drømmen kan være bedårende, men den har ikke den bedste betydning der. Jeg mener, det kan endda være, at drømme om flere katte betyder en enorm beskyttelse mod fjender. Dyrene synes virkelig at have en utrolig mystisk kraft.

Den mest almindelige fortolkning er dog overskud: Måske arbejder du for hårdt og forvandler din rutine til noget pinefuldt og utaknemmeligt. At drømme om en flok katte er et svar fra din underbevidsthed på disse overdrivelser.

Slap af. Tag en ferie. Tag en katteferie.

Medmindre problemet er overdreven dovenskab. I dette tilfælde er rådet at gå den anden vej.

Drømmer om kat og hund

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Det er en drøm, der ikke har særlig gode sanser. Jeg mener, at kat og hund, der leger i det virkelige liv, er noget dejligt og ønskeligt. I drømmeverdenen ikke så meget: Det kan være, at du skændes med din ægtefælle.

I tilfælde af en kat og hund, der kæmper, kan endnu mere katastrofale kampe være ved at udløse en familiekrise. Disse kan også være med dine forældre, søskende osv. Undgå at såre følelser hos dine kære og gør dig selv tilgængelig for at lytte til andres side.

Drømmer du om en kat, der bider

Har du gjort nogen tæt på dig ked af det eller såret dem? Eller maler du misundelse i dit arbejdsmiljø? Uanset hvad, så bliv på vagt: Denne drøm indikerer, at nogen måske snart vil forsøge at såre dig. Den bedste måde er at identificere årsagen til denne drøm og komme væk fra de intrigerende mennesker så hurtigt som muligt, idet du passer på ikke at foretage forhastede vurderinger.

Drømmer om kat der angriber

Denne vision er en afspejling af nogle frygt, der har foruroliget dig. Som i drømmen om en sort kat er det meget muligt, at usikkerhed forhindrer dig i at handle. Er det frygten for ikke at leve op til de forventninger, som andre har skabt?

Husk altid at handle i overensstemmelse med din egen vilje, så længe du ikke skader nogen og ikke bryder loven. Vær ikke bange for pres og anklager fra dem, der ikke betaler deres regninger.

Drømmer om en skadet kat

At drømme om en såret kat betyder, at der vil ske noget spændende i dit liv, noget der vil rode med dine strukturer og måske endda forme din karakter. Det kan også være et tegn på, at et familiemedlem eller en person, der ligger dig meget på sinde, vil vende tilbage eller aflægge dig et uventet besøg.

Drømmer du om en kat, der miaver

Pas på paranoia! Katte, der miaver, repræsenterer normalt frygten for at blive dårligt talt. Selv om det er vigtigt at vide, hvem der er din sande ven eller ej, kan du ikke tillade dig selv at lide for, hvad andre kommenterer eller holder op med at kommentere om dig. Når katten kommer kravlende op i dine drømme, er det som om katten fortæller dig “lad disse mennesker være og giv dem dit bedste!

Drømme med et katteøje

Kat - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Kattens øjne er blandt de smukkeste og mest kraftfulde i dyreverdenen. At finde dem i en drøm kan være en skræmmende oplevelse.

Muligvis betyder det, at du er i fare eller at dit omdømme er i fare. Måske ikke ligefrem en “fare” i stil med zoo løs løveangreb eller meteorfald, men noget i retning af falske venner og uforudsigelige problemer. Hold også øje med dit helbred.

Drømmer du om en kat der kradser

En kradsende kat symboliserer angst med den nærmeste fremtid. Det er en drøm i virkeligheden mindre negativ, end du måske tror: Når den optræder kløende på dig, udtrykker katten sandsynligvis ikke uundgåeligheden af ubehagelige begivenheder, men gør dig opmærksom på en vej, der konturerer dem eller får dig til at håndtere dem bedre. Alle drømme er advarsler, og i dette tilfælde er alle katte venner.

Drømmer om kattekuld af katte

En anden dejlig drøm af formidabel betydning: helbredelse. Hvis drømmen om en kattekilling kat allerede pegede noget i den retning, drømmer drømmen om et kuld tredobler kraften i denne genfødsel. Hvis du eller nogen i din familie går igennem en alvorlig situation, hvad angår helbred eller økonomi, er det meget muligt, at denne drøm er en indikation på, at tingene vil blive meget bedre og snart.

5/5 - (2 votes)