Lus – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Lus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om lus, betyder det, at du skal være mere opmærksom på de giftige ting, der har suget dine energier og slidt dine følelsesmæssige kræfter op.

Drømme om lus kan have mange variationer. Disse små væsner bringer ikke altid held, men nogle gange kan sammenhængen være yderst gavnlig og lovende. Med andre ord er det muligt, at en drøm med lus er meget mere end du forventede.

Lus er frastødende og irriterende parasitter. Din vane med at “starte en familie” i vores hår er nok til at dit ry blandt os ikke er det bedste. Når man ser på det på denne måde, er det svært at tro, at betydningen af at drømme om lus er blandt de mest lovende ting i verden.

Vil du vide mere om, hvad det betyder at drømme om lus og de forskellige måder at oversætte disse drømme på? Læs vores fortolkninger nedenfor.

Drømmer du om lus i dit hoved

Lus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er ikke et godt tegn. Udover at symbolisere stress kan lusene, der kradser på hovedet, varsle ubehagelige begivenheder og tab af alle slags. Muligvis forsøger dårlige firmaer at sætte dig ned, og det er svært at forblive optimistisk. Det er en fase med ekstrem følsomhed for dig.

Husk dog, at han blot er en lus: Selv hvis han forsøger at bringe en bølge af uheld, er det let at vende det med hårdt arbejde og støtte fra kære mennesker. Lad os komme af med denne lus.

Drømmer om lus og lus

Nits slags sabotage æstetisk hårpleje, ikke sandt? Så: Når du drømmer om lus og nits, forsømmer du sandsynligvis dit fysiske udseende. Ikke at du skal være netop det, men du behøver ikke at blive sjusket.

Der kan dog også være noget galt med din fysik: Det er, at du overbelaster dig selv og altid er utilfreds med dig selv. Det er en god ting at have et sundere forhold til spejlet (fysisk og moralsk): ingen overdrevne forfængeligheder, men heller ikke ren sjusk.

Drømmer du om levende lus

Så længe han er ude af sig selv, er den levende lus ikke et dårligt varsel. Tværtimod. Han er nærmest en slags “heldig krebs”, om end betydeligt mindre sympatisk. Da han ikke sidder fast i din hovedbund, vil du sandsynligvis nyde et fremragende helbred i de næste par år.

Så med fornyet tillid til fremtiden skal du udnytte, at lykkenes vinde er i din favør, og gribe de chancer, der viser sig.

Drøm om mange lus

Lus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvorfor skulle du bekymre dig om en lus? Den kan ikke gøre mig noget… indtil der kommer en til og en til og en til og en til og en til og en til. Pludselig er der så mange, at du ikke kan håndtere situationen længere, og dit hoved er fyldt med sår.

Ligesom lus er nogle problemer små, men de kan forårsage alvorlig skade, hvis du lader dem hobe sig op. Lad være med at udskyde dine forpligtelser eller ignorere fejl, der skal rettes omgående: nogle gange kan disse banaliteter i hverdagen i løbet af kort tid blive til en reel plage.

Drømmer om døde lus

Daglig eksistens reserverer mange forhindringer for perfekt tilfredshed og komfort, det ved vi godt. Men du er skånselsløs med livets “lus”: Hvis du drømmer om, at du dræber lus, betyder det, at du ikke venter på, at parasitten skal forplante sig og ødelægge dit år. Du ved udmærket godt, hvilket ondt det kan forårsage, og derfor spilder du ikke tid til at tage stilling og giver ikke insektet den mindste chance for at ødelægge dit håb om forbedring.

Drømmer du om lus i en andens hoved

Drømmer du om lus i en andens hoved betyder det, at dit forhold til en anden person sandsynligvis kan gå ind i en urolig fase. Vær opmærksom på familie og venners krav og prøv at være medfølende og forstå deres grund. Dette forhindrer dumme diskussioner i at forårsage varig smerte.

Drømmer du om lus, der falder ud af dit hoved

Oversættelse af denne drøm er enkel: Du er nødt til at efterlade nogle ting bag dig. Hvis du fjoller rundt, kan nogle mennesker, der har gjort dig skade, også blive fjernet fra dit liv. Dette er en drøm, der beder om ændringer og fornyelser: Stå ikke stille i tiden for at opfylde ønskerne fra en person, der ikke virkelig ønsker din succes.

Drømmer du om slange lus

Hej, grimme dreng! I dette tilfælde skjuler det grimme udseende en sjæl … endnu grimmere. Drømmer du om slange lus (bedre kendt som tusindben eller sæl) er ikke et godt tegn. Udover at symbolisere følelsesmæssige anholdelser kan det advare dig om, at nogle ubehagelige ting, du troede, du var kommet dig over, kan komme tilbage og genere dig.

Når du ser dette insekt, er det tid til at tage sig af dit helbred, tidligere problemer og være meget forsigtig med andres misundelse.

Drømmer du om hvid lus

Dette er en usædvanlig lus. Faktisk er der folk, der ikke engang ved, at den eksisterer. Derfor kan dens udseende betyde ankomsten af usædvanlige og overraskende situationer i dit liv. De fleste af dem er positive og relateret til enormt held. Det er sandsynligt, at du vil modtage en forfremmelse på dit arbejde eller en gave, som du har længtes efter, men som du ikke kunne tro, at du en dag ville vinde.

Drøm, at du vil fange lus

Lus - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

De problemer, som du har til hensigt at infiltrere dit liv og gå ubemærket hen, vil ikke have held mod dit ørneøje: Hvis du har drømt om at samle lus, er det fordi du ikke lader dig snyde og mulighederne ikke går tabt. Det er en utrolig positiv drøm, som kun bliver bedre, hvis du efter at have indsamlet lusene dræber dem.

Drømmer du om lus på dit tøj

Tro mig: Det betyder mange penge. Det er alvorligt. At drømme om lus på dit tøj er måske en af de bedste reklamer for kommende fede kotider.

Pengene skulle gerne dukke op, men du kan selvfølgelig ikke bare sidde og vente. Det kan være, at drømmen opmuntrer dig til at løbe efter dem, vel vidende at du vil blive ordentligt belønnet for din indsats.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!