Gråd – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Mennesket er den eneste art på planeten, der græder og græder som udtryk for en følelse. “Men mit kæledyr græder også”, siger du måske. Tja, vi ønsker ikke at være den person, der ødelægger hans illusioner, men sandheden er, at hans kæledyrs gråd ikke er så sandt.

Hos dyr fungerer gråd i modsætning til os som en særlig eller defensiv vokalisering, som en måde at få de voksnes opmærksomhed på, og tårer er blot smøremiddel for øjnene. Nu er gråd som et følelsesmæssigt udtryk kun mennesker i stand til.

Nå, men lad os komme til sagen. Du må være kommet så langt, fordi du drømte, at du græd, eller hvem ved, nogen i din drøm græd. Betydningen af at drømme, at du græd, hænger sammen med dine instinkter, og hvordan de kan hjælpe dig i visse tilfælde. At drømme om at græde er et symbol på beslutninger, for at frigøre sig fra undertrykte følelser, frygt og sorger i det virkelige liv.

Men for en ordentlig forståelse af betydningen af at drømme at med græder eller drømme at du ser nogen græder, skal vi analysere de omstændigheder, der er involveret i hver drøm. Den måde din drøm udfolder sig på, eller hvad der udløser gråd er afgørende for at forstå, hvad din underbevidsthed ønsker at fortælle dig. Nogle vil måske umiddelbart forbinde drømme om gråd med en dårlig kendsgerning eller et dårligt varsel, men sådan er det ikke altid.

Drømmer du, at du græder

En klar repræsentation af, at du har undertrykte følelser. Gråd indikerer, at du har stået over for forskellige pres i dit liv, har truffet beslutninger, og de har ikke været lette. Mange af disse beslutninger kan involvere dit job – beslutte mellem at skifte job, hvis du risikerer noget bedre eller forblive i sikkerhed, men mulig stagnation – afslutning af et kærlighedsforhold eller, afhængigt af din stilling, endda den vanskelige beslutning om at skulle fyre nogen.

Drømmer du, at du ser nogen græde

Se, dette kan være et godt tegn. En person vil dukke op i dit liv og gøre en forskel, det kan være, at et nyt og forfriskende kærlighedsforhold er ved at starte i dit liv eller, hvem ved, et partnerskab i den forretning og de projekter, som du rører eller planlægger at røre ved. Det er et unikt øjeblik, som du kan få en masse gode ting ud af. Glem ikke at give alt det, du tjener, tilbage. Vær taknemmelig!

Drøm, at du hører nogen græde

Når du drømmer, at du hører gråd, men ikke ser eller identificerer hvorfra eller fra hvem, er det en afspejling af dit eget ukendte jeg. Du besidder færdigheder og gaver, som du ikke har udnyttet eller endda opdaget. Det kan endda være, at noget, du ville gøre dig rigtig godt i, er omkring dig, men du har ikke bemærket det, fordi du aldrig har prøvet. Nogle gaver bliver aldrig opdaget, fordi vi nøjes med det, vi er vant til. Kom ud af din komfortzone og prøv det. Hvis du ikke prøver, vil du aldrig få det at vide. Lad ikke tiden smitte af på dig i fremtiden.

Drøm, der får nogen til at græde

Der er en implicit symbolik i drømme som denne, og det er i dit forhold. Det er højst sandsynligt et kærlighedsforhold, men i nogle tilfælde kan det henvise til et eller andet meget nært forhold. I tilfælde af et kærlighedsforhold, hvis den person, du har fået til at græde, er din mand, kone eller kæreste, kan der være kriseøjeblikke på vej eller allerede oplevet.

Søg fred og undgå ufred og undgå ufred. Lad være med at insistere på tåbelige diskussioner og gør din mea culpa, dvs. se, hvor du har fejlet i stedet for blot at se andres fejl. Der er en meget anvendelig bibelsk sætning her, uanset om du er kristen eller ej: “Tag først bjælken ud af dit øje, så du kan se klart, så du kan tage splinten ud af din brors øje. Denne passage henviser til den dom, vi fælder over andre, uden først at bemærke vores egne fejl.

Drøm om et grædende barn

Gråd - Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Noget, der vil overraske dig, er på vej, vær forberedt, men hold dig i ro. At drømme om et grædende barn er normalt ikke en dårlig overraskelse, det kan endda repræsentere ankomsten af en ny person i familien, såsom et familiemedlem, der bliver gift eller endda får et barn, som måske også er adopteret.

Drømmer om en voksen der græder

Generelt betyder det, at nogle af dine holdninger forårsager sorg hos andre mennesker. Hvad kunne du have gjort for at få dette til at ske? Prøv at reflektere over, hvordan du har behandlet dem omkring dig, og om du har gjort lidt ud af det for folk, der oprigtigt holder af dig.

Drømmer du om en grædende slægtning

Det er et godt tegn, ikke sandt! En person tæt på dig har været igennem øjeblikke af depression og tristhed, men et møde med dig vil gøre hende meget godt. Du ved måske ikke engang eller kommer til at vide, hvor meget godt det vil gøre denne person, men glæd dig, din tilstedeværelse vil være revitaliserende. Denne drøm kan også betyde forsoning med den person, du elsker.

Drømmer om at græde af glæde

Gråd - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er på tide at være mere opmærksom på din intuition. Det er naturligvis en god idé ikke altid at følge vores instinkter eller lytte blindt til hjertet. Men nogle gange bør vi hellere lytte til den indre stemme, der peger os i den rigtige retning.

Drømmer om en ven der græder

Forsøg ikke at løse alting selv, vær ydmyg nok til at bede om hjælp fra nogen, når der opstår noget, der er for tungt til at bære selv. Denne drøm indikerer, at du vil gå igennem den slags situationer, som du ikke bør forsøge at klare alene.

Søg hjælp hos en betroet ven, vær modstandsdygtig og hav modet til at stå over for noget uventet og svært at løse. Fortvivl ikke, alt i livet går over, og gode vinde vil blæse igen. Negative øjeblikke er normalt mere markante i vores liv af meget forståelige årsager, for ingen kan trods alt lide at lide at lide. Men kun faser som denne stimulerer os til at vokse.

5/5 - (1 vote)