Papegøje – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Papegøje - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Fugle flyver, er frie og inspirerende. Fugle har altid fået os til at drømme om at flyve og nå op i luften. Det er en menneskelig drøm at få vinger som Ikaros i den græske mytologi, og det var denne drøm, der inspirerede Santos Dumont og brødrene Wright til at opfinde flyet. I flere gamle civilisationer og indtil i dag symboliserer fugle beskyttelse, intelligens, visdom og forbindelse med det åndelige. De er budbringere, der vandrer mellem to verdener, himlen og jorden.

Spændende, ikke sandt? For glem alt dette, for her taler vi ikke ligefrem om fugle, i hvert fald ikke de ørne og høge, som man kommer til at tænke på, når man tænker på de ovennævnte adjektiver. Vi taler heller ikke om de krager og ugler, der dominerer natten og bærer den mørke og mystiske aura fra det hinsides.

Nej, ikke disse. Vi er her for at tale om papegøjer. Ja, papegøjer, disse små grønne og venligt udseende dyr, der efterligner det, som andre taler om. Betydningen af at drømme om en papegøje kan være ret tvetydig, ligesom dette lille insekt selv, der kan recitere et helt Fadervor lige så meget som at sige de mest skælskør ord. Det kan være et godt eller et dårligt tegn. De kan være opdaget, nyheder, advarsler om dårlige varsler.

Hvad betyder det at drømme om en papegøje? Det var det, du spurgte dig selv, da du besluttede dig for at få svaret her, og det er det, vi vil hjælpe dig med at afkode fra nu af.

Drømmer du, at du ser en papegøje

Den tvetydige betydning af papegøjen begynder allerede, når du ser den i din drøm, for kompleksiteten af at forstå, hvad denne drøm vil fortælle dig, vil afhænge mere af, hvad dit indre selv tillod dig at føle under oplevelsen, end præcis hvad vi kan fortælle dig i disse få linjer.

Det kan betyde, at der er gode nyheder på vej, det du gerne vil høre, men denne drøm kan også betyde, at noget alvorligt kan være på vej til dig. I denne samme logik med dualitet vil det, der sker med dig, også have to sider. Se, noget godt kan blive dårligt, men noget dårligt kan også blive positivt. Se og forstå, at det samme glas, der er halvt tomt, også er halvt fuldt.

Drøm om en flyvende papegøje

Papegøje - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Der er iboende mål i hver enkelt af vores liv. Hvad betyder det? Et iboende mål er det livsmål, som du har visualiseret fra en tidlig alder, f.eks. et ægteskab, en eksamen, en karriere, at få børn. Det er noget, der er iboende i os alle, og det er noget andet end at tjene penge, være lykkelig eller købe en bil. At drømme, at du ser en flyvende papegøje betyder, at du er tæt på at nå dette iboende mål. Det er bestemt en god ting.

Drømmer du om en papegøje, der taler

Sladder, ikke sandt? Det kunne ikke være noget andet. At drømme om en papegøje, der taler, repræsenterer, at folk taler om dig, men tag det roligt. Det kan være både godt og skidt. Gør følgende, vær opmærksom på de mennesker du lever sammen med og læg mærke til en detalje: De, der taler dårligt om andre til dig, vil meget sikkert tale dårligt om dig til andre. Hold dig væk fra denne type og lev dit liv.

Drøm om en grøn papegøje

Det er et fremragende tegn på penge og overskud i de følgende måneder. Hvis du har en virksomhed, vil den sandsynligvis vokse og generere mere udbytte til dig. Hvis du er ansat, vil dit arbejde blive anerkendt, og du har gode chancer for at vinde en forfremmelse. Disse varsler forstærkes alt efter hvor grøn papegøjen var, som du så. Jo grønnere, jo mere velstand er på vej.

Drømmer du om en farvet papegøje

Drømmer du om en farvet papegøje, hvis du ejer en virksomhed, repræsenterer stædighed hos dine medarbejdere og vanskeligheder med at gøre dig forstået. En leder skal være klar, objektiv og inspirerende. Drømmer du med en farverig papegøje, symboliserer problemer med at blive hørt og forstået af dine medarbejdere eller underordnede. Revurder den måde, du kommunikerer med dem på, selv om problemet ikke altid ligger i dig selv. Vær taktfuld i din håndtering af situationen.

Drøm om en sovende papegøje

Papegøje - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Fasen med kampe og diskussioner synes endelig at være ved at være slut. Turbulens i vores familiekern er ikke behagelig og kan ødelægge vores dag fuldstændigt. Denne periode er måske ved at være slut, men det er nødvendigt, at du gør din del og undgår dårlige ord.

Drømmer om en død papegøje

Det er trist, når vi indser, at folk vi stoler på og lever sammen med taler dårligt om os bag vores ryg eller forsøger at sabotere os, men det er det, som denne drøm afslører for dig. Vær opmærksom på dem omkring dig, for noget er ikke klart, og nogen er måske falsk over for dig. Du skal ikke være besat af disse oplysninger, men blot følge reglen: Hvis de taler dårligt om andre til dig, taler de dårligt om dig til andre. Hold dig væk fra dem!

Drømmer om en papegøjeunge

Papegøje - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Nyhederne er på vej, og sammen med dem kommer penge, sundhed og muligheden for at ændre dit liv til det bedre.

Drømmer du om en drage på din skulder

Din underbevidsthed advarer dig om, at du er nødt til at blive mere uafhængig og gå livets vej alene. Dette er ikke et tegn på, at du skal holde dig væk fra folk, men snarere et tegn på, at du har brug for at løsrive dig fra deres afhængighed. Det er på tide at blive moden og gå med dine egne ben.

Drømmer om mange drager

Det er rigtigt, du er ikke bange for nyheder, og du er ikke bange for at lege i livet. Fremragende! At drømme om flere drager er et tegn på, at du allerede er i stand til at træffe dine egne beslutninger og tage det ansvar, der følger med dem. Husk, at det at tage beslutninger er ikke noget magisk, der pludselig vil føre dig til den bedste vej. At gå med dine egne ben kræver analyse, konfusion og overvejelser om alt det, du mener er bedst for dig. At blive moden er at vide, at alting har konsekvenser, vælg godt, så dine bliver positive.

Drømmer du om en burpapegøje i bur

Papegøje - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Der er en hemmelighed, der holdes skjult for dig, men du vil opdage den, og du vil blive skuffet over nogen. Lad dig ikke svigte dig selv, denne opdagelse vil være som en burdør, der bliver åbnet. Det er bedre at opdage sandheden og være i stand til at træffe beslutning om den end at leve i uvidenhed, hvor løgnen bliver dit eget fængsel.

Drømmer om en syg papegøje

En person du har mødt for nylig har ikke vist sig helt for dig, og dette kan få dig til at blive narret i fremtiden. Giv ikke bare efter og åbn dig med det samme, som du plejer at gøre. Tag det roligt denne gang. Du har knust dit ansigt før, og du har ikke lyst til at knække det igen, vel? Tag det roligt i dette forhold, hvad enten det er venskab eller mulig kærlighed.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!