Mango – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Mango - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Mango er mange menneskers yndlingsfrugt. Den har en sød smag og giver et idealiseret billede af et tropisk land. Denne forestilling, der er rodfæstet i den folkelige fantasi, gør symbolikken i at drømme om mango til noget ekstremt forbundet med den menneskelige seksualitet.

Seksuelle spændinger, nye forhold, alt dette og meget mere er forslag og varsler, når emnet er, hvad det betyder at drømme om mango. Gennem drømme kan vi lære os selv bedre at kende, fordi drømme ofte er opfattelser af vores underbevidstheds opfattelse af verden, og denne underbevidsthed har sit eget unikke sprog. På samme måde som vi kommunikerer med ord, fagter og skrift, kommunikerer vores indre selv med os gennem billedernes symbolske sprog.

Egypterne, blandt andre gamle civilisationer, havde denne form for symbolsk kommunikation – se hieroglyfferne – og det gav dem en mere pulserende åndelig forbindelse med det oneiriske, det subjektive og det abstrakte. I dag er denne form for skrift praktisk talt uddød, men de orientalske civilisationer har deres kalligrafi, der stammer fra billedsproget, f.eks. de kinesiske og japanske ifs.

De har måske allerede indset, at disse landes alfabet er forskelligt fra vores, fordi vi har arvet det græske alfabet, men allerede den orientalske skrift har sit udspring i et stærkt symbolsk indhold, næsten en tegning. Har De på denne baggrund også bemærket, at de er mere spirituelle end os? Endelig afhænger betydningen af at drømme om mango for os at fortolke den korrekt af, hvordan denne frugt ubevidst opfattes af os som et symbol. Ligesom mango er en lækker frugt, er også denne fascinerende verden, som vi nu vil udforske, en lækker frugt: drømmeverdenen!

Drøm, der ser en mango

Drømmer du, at du ser et ærme, er et stærkt tegn på overvindelse. Du vil overvinde en eller anden forhindring, der har stået i vejen for dig og forhindret dig i at komme videre. Ærmet kan have forskellige størrelser, og hvis det i din drøm er stort, betyder det, at noget eller nogen, du mindst forventer, vil hjælpe dig med at overvinde det. Hvis ærmet i din drøm derimod er lille, repræsenterer det en stor og ensom kamp, men som du alligevel vil komme sejrrigt ud af.

Drøm, der spiser en mango

Mango - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Ah, den lidenskab! Sød som en lyserød mango, selvfølgelig hvis dine drømmemangoer er søde. Så symbolikken i denne drøm er din idealisering og romantik, at forestille sig, hvordan det ville være eller hvad en romance med denne person, du er forelsket i. Hvis du deler denne mango med en person i din drøm, og hvis denne person tilfældigvis er din eksistensberettigelse, så vær glad. Jeres forhold har alt til at fungere. Men hvis mangoen havde en bitter smag, repræsenterer den nogle muligheder, der er væk, men lid ikke for det. Muligheder kommer og går.

Drøm, der suger en mango

Nogle gange bærer vi problemer og frustrationer med os, som vi ville føle os lettere og mere villige, hvis vi delte det med en person, vi stoler på, hvis vi delte det med nogen, vi stoler på. Drømmer du, at du sutter et ærme, repræsenterer den byrde, som du bliver rådet af dit indre til at slippe af med. Så gør det, luk det ud, tilgiv det, glem det. Livet går fremad, fortiden er et billede på væggen. Hvis det er grimt, så få det bare ud derfra.

Drøm om mange ærmer

Velstand, gode nyheder og gamle problemer der er ved at være slut. Hvor er det godt at vide, at livet er lavet af faser, ikke sandt? Hvis du var i en dårlig fase, vil den meget snart være slut. At drømme om mange ærmer kan også betyde tvivl om din evne til at realisere en drøm, som du har arbejdet for. Giv ikke op, du har en god chance for at nå det.

Drøm om grøn mango

Du har ladet angst komme i vejen og har sandsynligvis ikke fået alt det, du kunne have fået, hvis du havde haft mere tålmodighed. Ret indlysende, er det ikke? Grøn mango plukket i forvejen. Du kan stadig få det bedre, men du skal arbejde dobbelt så hårdt denne gang.

Drømmer om mangotræ

Mango - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Tillykke med det! Det er et stort privilegium at have nogen at stole på og støtte sig til. Denne drøm repræsenterer denne person og det stærke forhold mellem jer. Nogle gange er denne person en ven, men det behøver ikke nødvendigvis at være det. Det kan være en slægtning, en bror eller endda en kollega. Men hvis ærmefoden i din drøm bliver skåret af, betyder det, at noget vigtigt vil blive taget fra dig. Tålmodighed.

Drømmer du om moden mango

Du skal ikke vente længere, det er nu det rette tidspunkt. Du har en mulighed, der passerer lige foran din næse, men du kan gå glip af den, hvis du ikke handler hurtigt. Men hold fast! At handle uden forsinkelse er anderledes end at handle uden at tænke. Sigt godt for ikke at ramme ved siden af målet.

Drøm om råddent ærme

Den chance, du ønskede, gik forbi, og du så den ikke, eller måske handlede du forhastet, eller måske handlede du ikke. Ja, det sker. Den er forbi, ligesom sangen “It’s gone” siger. Fokuser på fremtiden og på, hvordan du kan skabe nye muligheder. Hvad der er fortid er fortid, og om det er fortid er et billede på væggen. Husk… hvis maleriet er grimt, så tag det bare ud.

Drøm om mangojuice

Mango - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du om mangojuice, er det en advarsel. Tag en holdning i dit liv, lad dig ikke slå dig ned og lad det gå dig forbi. Du kan gøre mere, men du er nødt til at arbejde hårdt og kæmpe for det. Dit liv er stagnerende, indrøm det ikke.

Drøm, at du høster mango

Tilfredshed og præstation. Det kan være seksuelt eller med dit liv i almindelighed. Drømmer du at du høster mango symboliserer dine ønsker ved at opfylde dig selv, måske med hvem du elsker eller hvem ved på arbejdet eller i din egen virksomhed? Hvis du høster mangoen fra din fod og sutter på den, repræsenterer det opfyldelse på kærlighedsområdet og er et stærkt tegn på at en ny og varig lidenskab er på vej. Hvis du plukker dit ærme og lægger det i en kurv, repræsenterer det overskud, økonomisk stabilitet og på arbejdet.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!