Hane – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Rooster

Drømmer du om en hane, betyder det, at du er en person, der kan lide at behage andre. Vær forsigtig med ikke at misbruge din velvilje. Se din frygt i øjnene og bøj dig ikke for dem, der ønsker at udnytte dig

Drømme om hane repræsenterer tvetydige situationer, fordi dette dyr, der er meget forbundet med landliv, arbejde og sol, er et symbol på årvågenhed. Siden meget gamle tider blev den placeret på husenes og kirkernes tage, både for at advare om solopgangen og om ukendte menneskers tilgang.

Hvad betyder det at drømme om en hane?

Heri ligger derfor den første store betydning, der er indeholdt i drømme om en hane: årvågenhed, årvågenhed, advarsel. Men her refererer det til mennesker, der har en tendens til at ignorere sandheder, som de ikke kan lide, men som er lige foran dem, og dette er ofte relateret til det faktum, at de ikke er i stand til at påtvinge sig selv, og dermed ikke styrer deres eget liv.

Og så er der den allerede nævnte tvetydighed: kulturelt set forbindes hanen også med skønhed, storhed og endda arrogance, som er bevidstheden om ens egen værdi, der er taget til det yderste. I nogle tilfælde er advarslen i hanedrømmen således netop, at personen skal miste en lille smule arrogance for at være mere opmærksom på andre og blive mere enkel og klogere, ellers kan han lide meget.

I visse kulturer bruges denne fugl stadig i dag i vid udstrækning som et symbol på prestige og magt, idet den er skabt netop for at høje kaster kan vise den frem, som det er sædvane med dyre varer. I denne forstand er en anden betydning af at drømme om en hane relateret til overflod, hvad enten det er på det finansielle, kærlige eller sundhedsmæssige område – kort sagt om ethvert bud, der afhænger af held.

Drømmer du om at se en hane

Seeing A Rooster

Prøv at huske følgende oplysninger:

Hvis hanen så godt ud og var omgivet af kyllinger, betyder det succes på kærlighedsområdet – måske endda med udseendet af din bedre halvdel!

Hvis han var flot, men alene: han repræsenterer den holdning, du har mest brug for i livet nu: i stedet for kun at tænke på at behage andre, skal du prøve at være mere uafhængig og ejer af dig selv. Storheden viser behovet for, at du ikke længere skal skamme dig eller være bange for at vise dine talenter og dermed antage dit sande jeg.

Hvis han var grim, det vil sige meget tynd, ser dårligt ud: advarsel om, at du vil stå over for problemer, der vil få dig til at miste penge og endda venskaber.

Drømmer om Pikkende pik

Denne pik advarer dig om, at nogen ønsker at tage det, der er dit. Husk: haner tøver ikke med at hakke den, der forsøger at invadere deres territorium. Derfor er du også nødt til at kæmpe for at bevare dine resultater. Vær på vagt for at finde ud af, hvem der er den person, du skal forsvare dig mod, og hvornår det er det bedste tidspunkt at handle.

Drømmer om hane krager

Rooster Crowing

Det er et godt tegn, da det viser, at du vil opnå den professionelle succes, som du har ventet på så længe. Men vent ikke på himlen: Hold ikke op med at arbejde hårdt, og lad være med at “synge af en hane”, dvs. prale af det.

Det vigtigste er præcis, hvad du gjorde for at opnå dette og størrelsen af din tålmodighed, for som du ved, der er vant til store anstrengelser for et mål, kan drømme tage et stykke tid at gå i opfyldelse.

Drømmer om at spise pik

Denne drøm er som en blanding af hanen, der pikker med hanekraget: Du vil opnå de ting, du ønsker, især professionel succes, meget snart.

Men du skal være forsigtig med folk, der misunder dig, og være parat til at forsvare det, der tilhører dig, især dine ideer. Husk, at hanen i hønsehuset også skal kæmpe mod andre haner, kyllinger og kyllinger for at få mad.

Drømmer om løbende hane

Dette er en typisk drøm for mennesker, der får alt, hvad de ønsker, hovedsageligt fordi de har den gave at overbevise andre gennem deres beundringsværdige talegaver. Men løbende hane tjener som en advarsel om, at du gør dig en masse fjender på grund af den måde, du får tingene gjort på.

Er det værd at lide for? Det er nødvendigt at overvåge dig selv for ikke at gå over nogen: udvikl empati, hvilket også vil gøre dig mere samvittighedsfuld. Intelligens bruges bedst, når den kombineres med gavmildhed og venlighed, ikke snyd.

Drømmer om flyvende hane

Dette er en anden drøm, der viser den territoriale side af hanen: den advarer dig om at forsvare dit rum fra nogen, der forsøger at tage det. Pointen er, at denne person allerede er meget tæt på dig, fordi han foregiver at være din ven. Du er nødt til at opdage det så hurtigt som muligt for at komme væk fra den.

Drømmer at dræber en hane

Selv om det virker dårligt og skræmmende, er det positivt at dræbe en hane i en drøm, fordi det betyder, at du skal dræbe dit oppustede ego, det, der lever med “kammen hævet”. Med andre ord er det en advarsel til dig om at blive mindre arrogant. Og det er nødvendigt at begynde at gøre dette snart, for at undgå fremtidige lidelser.

Det gode ved denne drøm er, at den betyder, at du allerede er parat til at lære at gøre dette, hvilket er en vigtig milepæl i din udvikling som person.

Drømmer om hanekamp

Cockfight

Dette advarer dig om kampe i din vennekreds eller familie, der er ved at ske. Især hvis du er en af de stridende haner, viser det, at der er alvorlige splittelser i en gruppe, som du er en del af.

Denne advarsel kommer først, netop for at du ikke bliver involveret i striden, som ikke er din sag: Du må ikke tage parti eller forsøge at blande dig, for det er meget sandsynligt, at du vil være alene, når den er slut, når den er slut. Også selv om de involverede personer er meget vigtige for dig.

Drømmer om plukket hane

Dette varsler en periode med store økonomiske vanskeligheder, som endda vil være i stand til at holde interesserede mennesker væk fra dig – tænk trods alt på denne positive side. Stol kun på de mennesker, der står ved din side.

Dette er blot en af de lektioner, du vil få i denne periode. I den vil du lære ting, der vil styrke dig til at vende tilbage til kampen bedre end før.

Drømmer du om at købe en hane

Dette symboliserer det modsatte: Du vil snart vinde gode penge, og de kan komme fra forretningssucces eller fra lotteriet. God fornøjelse!

Drømmer om at blive angrebet af en hane

Nogen kommer snart til at slås med dig.

Drømmer om sort hane

Denne drøm afhænger af placeringen af hanen og dens fysiske tilstand. Hvis du var i en gård, betyder det, at nogen planlægger noget dårligt mod dig.

Men hvis hanen var smuk, med alle dens fjer, betyder det, at du ikke vil lide nogen af de skader, som din fjende ønsker, at du skal lide.

Men hvis den sorte hane var plukket og næsten død, så pas på, du vil blive ramt. Pas på, og gør dig klar til at møde alt.

Drømmer om rød hane

Denne drøm har den samme betydning som det enkle syn af en smuk og alene hane, men fra en anden vinkel: Du kan ikke pålægge dig selv, som du burde. Således tager folk fordel, mangler med respekt, og du kan ikke styre dit liv, som det ville være mere bekvemt for dig.

Denne hane viste sig for dig for at vise, at du ikke skal være bange for at vise dine talenter og offentligt vise dit sande jeg. Du ser selv frem til det!

Drømme, der sælger en hane

Du vil have en stor præstation i salget af dit forretningsområde.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!