Svømning – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Drømmer du, at du svømmer, betyder det, at dit liv flyder. Det vigtigste aspekt her er, at drømme om svømning indikerer, at der er ved at ske en større ændring i dit liv, som vil ændre din kurs.

Hvad betyder det at drømme om at svømme?

Drømmen kan illustrere i hvilket område af dit liv dette vil finde sted (primært økonomisk eller kærlighedsmæssigt), men mest sandsynligt vil den afspejle hvordan du vil modtage denne ændring.

Det vil sige, om du vil omfavne det prompte eller bekæmpe det, på grund af noget, der forhindrer dig i at opgive dit gamle liv og acceptere det, der præsenterer sig, et aspekt, som du skal finde ud af, hvilket er at overvinde og tillade dig selv at nyde den positive side af ændringerne og at være i stand til at møde problemerne i denne nye fase med realisme for at løse dem.

Drømmer at intet i en pool

Nogen holder øje med dig. Men du skal ikke være alarmeret! Det er meget sandsynligt, at det er for at tilbyde dig et bedre job eller løn, på grund af dine talenter, der tiltrækker opmærksomhed fra en magtfuld person.

Drømmer at intet i havet

Denne drøm sker normalt for folk, der føler sig fortabt i deres liv. Derfor er det et godt varsel: det annoncerer, at denne tilstand snart vil passere, det vil sige, at dit liv vil komme på sporet, og du vil genoptage sine tøjler.

Et godt tip til dette er at miste frygten for at sige “nej” til nogle mennesker og situationer. Det er vigtigt for dig at være lidt egoistisk, så du undgår at gå forbi (ofte mere end én gang) mennesker, der bare vil udnytte dig eller involvere dig i delikate situationer, som ikke fører dig nogen steder hen.

Drømmer du om, at der ikke er noget tøj

No Clothes

Lad os blive enige om, at det er en meget mærkelig og upassende situation at svømme i tøj, ikke sandt? Og det sker endda i en drøm.

Budskabet her er, at du ophober mange sår fra fortiden, og det tynger dig og forhindrer dig i at fortsætte dit liv normalt. Det kan også være, at du føler dig utilstrækkelig i en eller anden situation. Prøv at reflektere over, hvilke øjeblikke i dit daglige liv dette sker, og prøv at se problemer og relationer med mere lethed an.

Drømmer du om, at intet er nøgent

Denne drøm er behagelig, fordi den viser, at din forskydning i livet er fri. Dette skyldes, at dine problemer bliver løst på en meget lettere måde, end du havde forestillet dig.

En årsag til dette kan være, at du simpelthen har lært at efterlade ikke kun dine egne problemer og smerter, men også andres, som du ofte har båret uden at vide det, hvilket har gjort din byrde meget tungere, end du egentlig har brug for det. at være. Det er måske derfor, at du føler dig meget lettere nu. Sejt, ikke?

Drømmer du om, at intet går imod strømmen

Dette åbner en tid, hvor du vil opnå sejre på dit kærlighedsområde. Tænk så meget på endelig at vinde over den specielle person, samt at få dit forhold på rette spor. Giv ikke op på dine mål, du svømmer godt, som du skal.

Drømmer at intet i klart og roligt vand

Den retning dit liv vil tage vil være en af fred, tæt på det, vi normalt forbinder med lykke. Det er betydningsfuldt, at de, der har denne drøm, har en tendens til at komme ud af en meget vanskelig fase, på grund af mængden af problemer, som de måtte løse. Så tag dig tid til virkelig at slappe af!

Drømmer at intet i beskidt vand

At svømme i beskidt, grumset vand, der er så mørkt, at du ikke kan se bunden, betyder, at du stadig har en masse forhindringer at overvinde for at nå dit mål. Trods alt, så prøv ikke at blive modløs! Stol på dig selv, husk din styrke og visdom, som allerede er blevet testet og modnet af dine andre bedrifter.

Drømmer at intet i ujævnt vand

Forveksl ikke grumset vand med turbulent vand! Turbulent, turbulent vand advarer dig om at forberede dig: snart vil du modtage et opkald, der har ventet i lang tid – især hvis det er relateret til den professionelle sfære af dit liv.

Derfor, selv om det i første omgang virker skræmmende, har det en positiv betydning: det viser, at du endelig er i stand til at påtage dig en ønsket situation, dvs. du er forberedt på at klare alle de turbulenser, der kan komme fra nu af !

Drømmer du kan ikke svømme

You Can't Swim

En drøm, hvor du desperat har brug for at svømme, men ikke kan vise, at du stadig har frygt og usikkerhed at overvinde, ellers vil du ikke være i stand til at bevæge dig. Hvis du ender med at synke, taler det om, hvor presserende det er, at du bekymrer dig om disse aspekter, som du ikke kan håndtere, men som har stor magt til at stoppe dig.

Det er meget sandsynligt, at du bliver nødt til at gennemgå terapi for at kunne klare denne opgave.

Drømmer om mange mennesker, der svømmer

Det varsler, at du er ved at finde og slutte dig til en person, som vil gøre det meget godt i dit liv. Godt, er det ikke?

Drømmer du om at lære nogen at svømme

Det bebuder et øjeblik, hvor du vil gøre fremskridt i dit professionelle liv. En interessant udvikling af denne drøm er, at det vil ske, fordi du ikke kun er bekymret for din egen navle, du ønsker også at se folk omkring dig tilfredse med deres egen karriere, og du hjælper dem altid med det, der er muligt. Bliv ved med det, selvom nogle måske er jaloux over, hvor meget du bliver beundret.

Drømmer du om, at intet er alene

Gode nyheder: Det lykkes dig at overvinde din frygt! Derfor vil du naturligvis snart bevæge dig fremad i livet, især på det professionelle område.

Drømmer at svømmer i en flod

Swims In A River

Ligesom drømmen om ikke at kunne svømme er det en advarsel til dig om at være opmærksom på dine traumer og forsøge at helbrede dem, dvs. at lære at se negative situationer på en anden måde, at give dem et andet perspektiv.

Det særlige her er, at da det er et åbent rum (flod eller sø) og roligt vand, er det et vigtigt tegn på, at nu er det bedste tidspunkt at tage fat på dette, da alt er mere fredeligt og du er klar. Så det er den opgave, du skal dedikere dig til nu.

Drømme at intet tilbage

Denne drøm har et positivt varsel: den viser, at du vil være i stand til at overvinde alle de dårlige begivenheder i dit liv. Netop dem, der efterlod negative mærker og stoppede dig på din vej.

5/5 - (1 vote)