Heks – Drømmenes betydning og symbolik

Hekse er en del af den folkelige fantasi som en ondskabsfuld figur, men deres forbindelse med kvindelig magt er også slående. De besidder kræfter, nogle gange mørke, og bruger dem til det onde, men ikke altid. Heksen har i sit billedsprog mystikken, og at afgøre, hvad det betyder at drømme om en heks, eller om betydningen af at drømme om en heks er god eller dårlig for dig, afhænger af den følelse, der gennemsyrer dine drømme. I de følgende linjer vil du forstå det bedre.

Drømmer du, at du ser en heks

For at lave en korrekt fortolkning af denne drøm, skal du først virkelig forstå, hvad du så. Gjorde denne heks noget dårligt? Følte du frygt, da du så hende, eller følte du dig i fred? Hekse har normalt dårlige konnotationer i den folkelige forestilling, men dette billede har ændret sig, og afhængigt af hvad du så eller hvordan du følte, kan fortolkningerne være forskellige.

Hvis du har set en ond heks eller følte dig bange, da du så heksen, kan det tyde på problemer i hjemmet eller på dit arbejde. Eller at du endnu ikke er kommet dig over et nyligt tab, for den negative drøm om en heks kan illustrere en følelse af forældreløshed, tab og ensomhed (Ribeiro, 2019). Hvis du har din egen virksomhed, skal du være forsigtig, når du investerer eller indgår partnerskaber. Men hvis heksen på den anden side gjorde noget godt, eller hvis du følte dig godt tilpas ved at se på hende, kan drømmen om en heks i modsætning til det tidligere varsel betyde et godt varsel og en periode med fremgang.

Drømmer du om, at en bekendt bliver en heks

Hvis drømme er afspejlinger af vores underbevidsthed, der fanger tegn, som vi bevidst lader gå ubemærket hen, kan det at drømme, at en ven bliver en heks, eller at en bekendt bliver en heks, tyde på, at en person, du stoler på, måske forsøger at manipulere dig til din egen fordel.

Disse mennesker ville være de virkelige hekse, der suger din energi og forsøger at bruge dig til egoistiske formål. Vær forsigtig og pas på, hvor åben du er over for dem, som du tror, du kan stole på. Vær på den anden side ikke på den anden side mistænksom over for alt og alle, men hold bare dine øjne åbne.

Drøm at du møder en gruppe hekse

You Meet A Group Of Witches

Drømmer du, at du møder en gruppe hekse, er det et tegn på, at du har følt dig chikaneret af folk, der forbruger dig. Opmærksomhed i dit arbejde eller akademiske miljø. Det er meget let at blive afpersonaliseret på steder med kollektiv sameksistens eller hvor vi er hierarkisk underordnet andre.

Vi skal altid værne om god sameksistens og respekt for lederskab, men uden nogensinde at underkaste os vores værdier eller nedgøre os selv bare for at blive accepteret i en gruppe. Når denne negative indflydelse opstår på arbejdspladsen, skal man undgå at deltage i sladderhjulene eller i endnu højere grad at behandle folk, der står hierarkisk under en selv, med skødesløshed.

Drøm, at du bliver påvirket af en heks

Hvis du drømmer, at en heks påvirker dig, eller du drømmer, at en heks forsøger at påvirke dig, skal du være på vagt. Hekse har egoistiske formål, så drømmen om at en heks forsøger at påvirke dig repræsenterer en person omkring dig, en nær person, som måske forsøger at manipulere dig for at udnytte dig. Lad dig derfor ikke føre til at gøre noget, som du ikke har lyst til at gøre, eller som du endda ved, at det ikke ville være rigtigt at gøre. Det kan bringe dig ulykkelighed og utilfredshed.

Drøm, at du er en heks

Maximen “hvordan havde du det som heks?” er hvad den er værd her. Følte du dig ond og klar til at gøre ondt og udnytte andre? Eller følte du dig villig til at så godhed og hjælpe andre? At drømme, at du er en heks, vil afhænge af, hvordan din personlighed var under drømmen. Hvis din tilbøjelighed var til det onde, så pas på. Erkend dine fejl, og hvor du har fejlet som person.

Husk, at alt, hvad vi gør, vender sig imod os. Hvis du gør godt, vil det komme tilbage, men hvis du sår ondt, vil det på samme måde komme tilbage til dig. Hvis dine handlinger og tilbøjeligheder i din drøm er positive, kan det tyde på en vilje til at transformere, til at ændre dit liv og gå videre.

Drømmer du, at du taler med en heks

Måske husker du ikke præcist indholdet af samtalen, drømme er sådan, meget mere en indlejring af følelser end fakta, der følger en logisk rækkefølge. Prøv at huske, om det, du følte under drømmen, var positivt eller ej. At tale med en heks, i negativ forstand, kan symbolisere dit ønske om at slippe af med nogen. Pas på, at disse negative følelser ikke blomstrer (eller rådner) i dig.

Hvis nogen generer dig, skal du bare forsøge at komme væk fra den person, hvis en altruistisk holdning er tilgængelig i dig, ville det bedste stadig være at forsøge at komme tættere på og forstå, hvad der efterlod dem i denne situation og hvordan man kan sætte en stopper for dårlige følelser.

Hvis følelserne var positive, kan denne drøm indikere ønsket om at ændre kursen i dit liv. Sandheden er, at der ikke er nogen magi til det, som din drøm antyder. Hvis du ønsker at ændre dit liv, skal du gøre en indsats og begynde at gøre det anderledes, end du hidtil har gjort. Livet er ren matematik, hvis faktorerne er de samme vil resultaterne altid være de samme. Anvend andre faktorer.

Drømmer du om en heks, der flyver på en kost

Heks - Drømmenes betydning og symbolik 2

Den flyvende kost er for heksen en fordel i forhold til almindelige dødelige. Hun tager den med sig, hvor hun vil hen, og får den til at flyve. Disse overnaturlige fordele, som hun har adgang til med kosten, er de samme som dem, du søger – at ville flyve og være i stand til at overgå andre, som du måske betragter som rivaler.

Søg altid vækst, ikke kun materiel, men også åndelig. Det er naturligt og endda sundt at ville skille sig ud, men det er kun, når vi sammenligner os med andre for at måle vores succes. Se på dit liv og mål det ud fra værdier, ikke ud fra besiddelser og endnu mindre ud fra græsset i de andres have. Det vil altid være grønnere i dine øjne.

Drøm om heksekunst eller hekse der laver besværgelse

Witchcraft Or Witch Doing Spell

En heks, der udøver heksekunst, kan betyde, at nogen ønsker hende ondt. Der er ingen magi i at modtage denne information gennem en drøm. Det er fordi hendes underbevidsthed så i nogen ting, som han ikke kunne fange (et blik, en hvisken, en anden berøring).

I løbet af dagen modtager vi en masse information samtidig, nogle af dem fanger vi ikke bevidst, men det betyder ikke, at vores sind ikke har opfattet dem på en eller anden måde. Denne drøm forsøger at vise dig, at nogen måske er falsk over for dig.

Drøm om en gammel heks

Hvis du observerer hende, er du nødt til at tage flere holdninger i livet over for de mennesker, der skader dig. Lad dig ikke slå dig ned og løb efter din lykke, uanset de mennesker, der vrider sig imod dig eller siger, at alt vil gå galt. Bed blot om visdom til at skelne gode råd fra dårlige varsler.

Drøm, at du løber væk fra en heks

Når du drømmer, at du løber væk fra en heks, kan det være, at virkelige hekse, dvs. falske mennesker, forsøger at nærme sig dig for at manipulere dig. Folk på dit arbejde, kolleger eller endda din overordnede, kan forsøge at udnytte noget, som du måske har eller får adgang til. Fra disse skal du løbe!

Drøm, at du jager en heks

Verden er mere og mere konkurrencepræget, og arbejdsmiljøet ender med at være særligt omstridt. Som vi allerede har behandlet her, er det almindeligt, at underbevidstheden lægger mærke til ting, som den bevidste ikke kan opfange (et blik, en hvisken, en anderledes berøring). Vi modtager mange informationer samtidig i løbet af dagen, og nogle af dem fanger vi ikke bevidst, men hjernen opfatter dem og forsøger at vise os, at folk tæt på os måske er falske. Drømmer du, at du jager en heks, repræsenterer denne rivalisering i arbejdsmiljøet.

Drømmer at dræbe en heks

På samme måde som at drømme, at du jager en heks, har drømmen om, at du dræber en heks, den samme advarselskarakter om, at folk tæt på dig måske handler falsk.

5/5 - (1 vote)