Ler – Drømmenes betydning og symbolik

Ifølge Bibelen blev det første menneske skabt af ler, tilfældigvis eller ej, og at drømme om ler er et udtryk for meget af vores helbred og forhold til andre. Som om det ler, som vi kom fra, signalerer os behovet for at passe på os selv og også for at finde vores egen halvdel.

At drømme om ler kan være et tegn på gode varsler og positive varsler for kærlighed, men som alt, hvad der kommer fra de smukke og snoede veje, der omgiver drømmedalen, kan betydningen af at drømme om ler også være et tegn på at give opmærksomhed til dit helbred og andre ting mere.

For at finde ud af, hvad denne drøm, der er forblevet i dit sind selv efter din opvågnen, inviterer vi dig til at fortsætte langs linjerne i artiklen nedenfor. Lad os gå sammen!

Drømmer om brunt ler

Nogle forhold suger os ud, indtil vi risikerer at blive depersonaliseret og holder op med at være den, vi virkelig er. Dette er langt mere almindeligt i kærlighedsforhold, men det er ikke så sjældent, at venner også suger energien ud af os eller overbeskyttende familiemedlemmer.

Det brune ler repræsenterer, at dine ønsker og begær bliver undertrykt og ikke respekteret, og det er aldrig sundt. Prøv at gå i dialog og vis hvordan du har haft det, kærlighed kan ikke være et bur eller når døren er åben kan den bare gå væk.

Der er en anden læsning af denne drøm, nogle kulturer forstår drømmen med det brune ler som et tegn på lav immunitet og deraf følgende sygdom. Tag derfor rutineprøver, når du er i tvivl, og vær forsigtig med overdrivelser.

Drømmer om lergulv

Når vi accepterer livets tilbageslag, ender vi for det meste med at lære og drage fordel af noget, der i grunden ville være dårligt. Drømmer du om lergulve, indikerer det, at du har denne modstandsdygtige tendens til at acceptere de fiaskoer og nederlag, der lejlighedsvis opstår i dit liv.

Problemet begynder, når denne accept bliver til konformisme, og alt dårligt, der sker for dig, bliver normalt og en del af din rutine. Tillad ikke, at dette sker. Vær aktiv og kæmp for sejre, de er mulige. Vær forsigtig med dine valg, reflekter, bed om åndelig oplysning og vær beslutsom. Du kan gøre det.

Drøm om lervejen

Ler - Drømmenes betydning og symbolik 2

Det er et råd, så du ikke tager risici i forretninger, projekter og livet i almindelighed. Vær meget forsigtig med alt, der kræver din beslutning. Drømmer du om en lervej er det et tegn på, at et dårligt valg kan få alvorlige konsekvenser.

Hvis du i denne drøm blot krydsede lervejen i stedet for at følge den, tyder det på, at du har båret for tunge byrder at bære i lang tid. Stop et stykke tid. Hvis det er muligt, rejs, slap af. Giv dig selv en pause.

Drøm, at du træder i leret

Dette er et godt tegn. Hvis du drømte, at du trådte på ler, erklærer denne drøm, at dit helbred er ved fuld styrke. Du skal dog ikke være uforsigtig. Sundhed er noget, som vi altid skal være opmærksomme på, måske endnu mere når vi nyder den i sin fulde udstråling, fordi vi i disse timer har kræfter til fortsat at stræbe efter at bevare den.

At drømme, at vi træder i leret, symboliserer også, at gamle misfornemmelser er ved at blive overvundet, eller at tiden er inde til at sætte en stopper for disse razziaer. Vær klar til at tilgive og til at blive tilgivet.

Drømmer du om lerhænder

Måske føler du, at du kan blive syg, eller måske er dette en advarsel til dig om at forudse perioder med dårligt helbred. Måske endda at undgå dem. Dette er muligt, hvis du snart går til kontrol eller begynder et sundere liv.

Glem ikke også mental sundhed, læs og se indhold, der kan tilføje kvalitetsinformation og profitabel kultur til dig. I dag er det, vi modtager mest, ubrugelig kultur eller kultur, der giver os stress. Det er det, som vi nemmere accepterer, fordi meningsløshed er som en virus, der søger mere og mere meningsløshed. Spis det, der er godt for krop og sind.

Drømmer om rødt ler

Ler - Drømmenes betydning og symbolik 3

Rød er farven på lidenskab! Denne drøm er meget positiv. Den indikerer romantik og tilfredshed i dit forhold eller i et forhold, der er på vej. Følelserne vil blive gengældt. Har du noget bedre end et kærlighedsforhold? Glem bare ikke følgende, ubetinget kærlighed er kun forældrenes kærlighed til deres børn, og selv om det desværre ikke sker i alle tilfælde. Hvad betyder det? Du er nødt til at svare kærlighed i samme omfang. Det er det, der styrker og opmuntrer et forhold. I dag er folk meget bange. De skal ikke være så bange. Kærlighed!

Drøm om en masse ler

Kroppen bliver træt, og når den bliver træt, er det tid til at passe på sig selv. Selvfølgelig ville det ideelle være, at alle skulle være forsigtige og kunne nyde godt helbred i længere tid, men selv de kan lide af fysisk træthed. Denne drøm advarer dig om ikke at overskride dig selv og konsultere en læge.

Drømmer om en lerpool

Vanskeligheder er på vej, men bliv ikke modløs, de vil være midlertidige. Når vi går igennem problemer, har vi en tendens til at tro, at de er tilbagevendende og varige, men det er de ikke. Vi har et mål af smerte og et mål af glæde, vi ender bare med at værdsætte de dårlige faser mere, fordi vi har en tendens til ikke at acceptere dem. Bevar roen, det går over. Hvis du drømte, at du trådte ned i en lerpøl, så beklager jeg, du vil gøre noget pinligt, som du senere vil skamme dig over. Hvad skal du gøre? Det er en del af det. Lad os håbe, at de ikke lægger det ud på internettet, hva’?!

Drømme om ler, mudder og snavset vand

Svarer til drømmen med lerpuljen, bare uden den pinlige del. En fase med midlertidige vanskeligheder. Små problemer, kedelige, men opløselige og uden store konsekvenser. Hav tålmodighed.

Drøm, der bygger noget med ler

Ler - Drømmenes betydning og symbolik 4

Følelsesmæssigt behov og behov for at opbygge noget mere varigt med nogen. Det kan være et behov for at have et mere seriøst kærlighedsforhold i stedet for de sparsomme og forbipasserende nætter med “ficantes”, men det kan også være manglen på en ven, som man kan dele forventninger og gode samtaler med. Det kan dog også betyde, at de mennesker omkring dig er troværdige og villige til at hjælpe dig i alt det, du måtte have brug for.

5/5 - (1 vote)