Hvidløg – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Hvidløg - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvidløg har en stærk åndelig symbolik, der både er et våben til at fordrive onde ånder og en stærk åndelig symbolik for beskyttelse. Hvidløg er en nær slægtning til løget, og dets løg anvendes i vid udstrækning i madlavningen, men ikke kun i den. Flere sympatier og magi har planten som deres vigtigste ingrediens, især blandt Wicca-udøvere, moderne heksekunst.

Selv om den mest umiddelbare association med hvidløg er den, der er udødeliggjort af grev Draculas fortællinger – hvor vampyrjægere vikler det som halskæder om halsen, før de vover sig ud i daggryet med deres store trækrucifiks i hånden på jagt efter blodsugere – er hvidløg, når det ses i drømme, også et vidunderligt varsel om sundhed og frugtbarhed.

Betydningen af at drømme med hvidløg bringer et godt varsel om sundhed og beskyttelse med sig, men drømmeuniverset er et vidtstrakt terræn fuld af skråninger, bakker og bjerge, hvilket gør det ikke så enkelt at afkode, hvad det betyder at drømme med hvidløg. I visse situationer kan det, der ville være et tegn på ro og fred, være det modsatte: uenigheder og konflikter.

På samme måde kan det, som du måske vurderer som et dårligt varsel, når det fortolkes af dem, der forstår, bringe dig et budskab om tro og tillid til fremtiden. Det er bl.a. ved disse og andre, at kunsten at tolke drømme skal udføres af dem, der forstår emnet. Heldigvis er du kommet til det rette sted.

Drømmer du, at du ser et hvidløg

Her er hvidløg et instrument til at advare dig om noget negativt, der skal udvises. I dette tilfælde er det et sundhedsproblem, der kan påvirke dig eller en nær slægtning. Et tjekup kan være en god idé.

Drøm, at du spiser hvidløg

Hvidløg - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Alting går over, ikke sandt? Og hvorfor skulle en dårlig fase, der måske er på vej, ikke også gå over? Du skal ikke bekymre dig for meget om, hvad der kan ske af dårlige ting. At drømme om at spise hvidløg er lige så meget et tegn på en dårlig periode, der måske er på vej, som det er et tegn på, at du vil komme over det med slapperhed. Afhængigt af hvordan du ser på det, kan du se glasset halvt fuldt (hvilket indikerer, at du vil overvinde det), eller du kan se det halvt tomt (fordi det vil være svært). Perspektiver.

Drømmer du, at du køber hvidløg

Dette er et varsel om at gode aftaler bliver afsluttet, men det gamle ordsprog gælder stadig her: forsikringer døde af gamle. Mange gange kan et godt forretningstilbud virke – og virkelig være – interessant på kort sigt, men hvis du træder for dybt og ender med at investere mere, end forsigtigheden tilsiger, kan det på lang sigt give dig tab. Lad være med at dykke hovedkulds ned og hold øjnene på horisonten væk.

Drøm om et fed hvidløg

Forventninger er skabt til at blive brudt, ligesom løfter er det. Sæt ikke store forhåbninger på det, der kommer fra hvor du ikke har nogen absolut kontrol. Hør nu her, medmindre vi taler om noget, der allerede er sket, har du ingen absolut kontrol over – undskyld os redundansen – absolut ingenting. Hvis nogen har skuffet dig, er det måske ikke personens skyld, men din egen, fordi du har ventet for længe.

Drømmer du om stegt hvidløg

Det stegte hvidløg udånder en fremragende aroma, der efterlader alle med vand i munden. At drømme om stegte hvidløg symboliserer, at denne duft spreder sig og skræmmer alt dårligt væk fra dig. I dette tilfælde er det bedste af varsler. Den succes, du har længtes efter, er på vej, og noget positivt meget vigtigt er ved at ske. Hold dig på det rette spor.

Drømmer du om hvidløg og løg

Hvidløg - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Igen den gode duft, der gør dig sulten bare ved tanken. Denne iboende forbindelse mellem de to ingredienser og det, som de inspirerer os til sammen, repræsenterer præcis den følelse af fred, som de giver os. En følelse af mæthed, lykke og tilfredsstillelse. Dette er et forvarsel om meget gode ting, der kommer til dig. Lad dem ikke slippe væk.

Drømmer du om hvidløgsskræl

Hvis det er hvidløgsskræller, der er dukket op i din drøm, repræsenterer dette noget, som du har mistet for nogen tid siden, og som du vil finde igen. Det kan endda være en gammel ven, som vil give dig et telefonopkald, eller, hvis denne ting med at modtage telefonopkald virker mærkeligt for dig, vil den tilføje dig til dit foretrukne sociale netværk. Der er intet, der forhindrer, at det, du finder igen, er din vielsesring eller endog en manglende sokkefod. Nå, men … Du vil finde det, det kan du være sikker på.

Drømmer om hvidløgshoved

Et helt hvidløgshoved er et tegn på, at du måske kommer i problemer, men i sidste ende vil alt ende godt. Under alle omstændigheder er det en god ting at holde sig ude af problemer, skænderier og sladder. De kan bringe dig i pinlige og meget kedelige situationer i dit arbejdsmiljø eller med nogen, du kan lide.

Drømmer du om knust hvidløg

Hvidløg - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Det er ikke en god ting, for at være ærlig over for dig. Et kærlighedsforhold er rystet, der er problemer i arbejdsmiljøet, en virksomhed har tab. Enhver situation kan blive kritisk, hvis du så hvidløg knust. Gå med forsigtighed og prøv at undgå diskussioner og mundvanding. Generelt, hvis du ved, hvordan du skal håndtere, bør tingene løses, men det vil udelukkende afhænge af dig.

Drømmer om en masse hvidløg

Vær forsigtig med ord, for de skader både andre og dig selv. Maxime om, at alt, hvad der går, kommer tilbage, eller Newtons lov, at alt, hvad der går op, må komme ned, er en uforanderlig lov i universet. Sæsonen for misforståelser er åben, så undgå at tale for meget eller endda at give udtalelser eller “konstruktiv kritik”. I hvert fald i de kommende uger.

Drømmer du om hvid hvidløg

Den drøm, som du har kæmpet så hårdt for, har alle chancer for at gå i opfyldelse. Selvfølgelig er dette takket være din indsats og dedikation, så glæd dig! Den store dag er tættere på end nogensinde!

Drømmer om hvidløgssæk

Hvidløgssæk repræsenterer, at du snart vil gå ind i en stjålet en, men at nogen vil dukke op for at støtte dig. Et omen af problemer er helt sikkert noget dårligt, men et omen af en rigtig ven, eller en person, der kan blive denne ven, kommer for at hjælpe dig, er et åndedrag af håb, du ikke kan foragte. Vær taknemmelig og giv hjælpen tilbage så hurtigt som muligt.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!