Krig – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Krig - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømme om krig skyldes generelt indre problemer, der kræver en løsning, f.eks. en konflikt mellem dine ønsker og dine behov. Betydningen af at drømme om krig er baseret på en krigsmetafor for at afsløre følelser og intime stridigheder, som du dagligt engagerer dig i med dig selv.

Drømme afslører meget af det, vi er, uden at vi ved, at vi er det. Det menneskelige sind er opdelt mellem selvet og egoet, hvor egoet er formet af spejlet fra det miljø, der omgiver os. Mor, far og familie, der omgiver os som børn, er de mursten, der former vores personlighed og vores overbevisninger. Overbevisninger er ikke kun åndelige, men også dem, der danner grundpillerne i de regler, der styrer samfundet.

Det indre selv er en slags guddommelig gnist, vores samvittighed og den vilje, der styrer os uafhængigt af sociale værdier. Det indre selv er mere komplekst og fungerer også som et vagtværn, der observerer, uden at du observerer. Dit indre selv har sit eget sprog, og i modsætning til det skrevne eller talte sprog arbejder det med billedsprog.

Derfor siger drømme meget mere, end de viser, og får os til at forstå lidt af, hvordan dette billedsprog fungerer, ud over at lære hvad forståelsen af, hvad dit indre selv ønsker at fortælle dig gennem drømme. For at forstå, hvad det betyder at drømme om krig, må vi først forstå, hvad den symbolske læsning af vores indre gør af dette billede. Et vanskeligt øjeblik? I det professionelle eller familieliv? En dårlig nyhed eller et lykkeligt og vellykket varsel? Lidt af hvert og sikkert mange andre betydninger. I de næste linjer vil vi forstå det bedre.

Drøm, at du er i en krig

Vores indre, som vi kalder underbevidsthed, er mester i at afkode og forstå mere, end vi bevidst er i stand til. At drømme, at du er i krig, er din underbevidsthed, der blotlægger en følelse, som du selv endnu ikke har bemærket. Problemer forårsager dig indre lidelser.

Du ser ganske vist disse problemer, men hvad du endnu ikke har indset er, at din krop allerede er begyndt at mærke de negative virkninger. Hvis disse negative følelser bliver sat i baggrunden, kan de begynde at manifestere sig i dit helbred, så prøv snart at løse disse situationer. Den bedste måde er at se dem i øjnene, selv om det måske gør ondt i starten.

Drømmer om verdenskrig

Krig - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er symptomer på stress på arbejdet eller i familielivet. Du føler dig sandsynligvis forfulgt i et af disse miljøer og tror, at nogen ønsker at skade dig. Vi bliver ofte presset af familiemedlemmer på grund af de forventninger, de skaber til vores sociale vækst og økonomiske uafhængighed.

På arbejdet kan vi blive presset af mål eller af os selv i jagten på faglig fremgang. Selv om det i alle disse tilfælde ikke er helt sundt at undgå eksterne eller interne anklager, skaber det frustration og lidelse at give dem for stor betydning, selv om det ikke er helt sundt at undgå dem. Lad ikke noget af det opsluge dig.

Drømmer om atomkrig

Det er et tegn på, at du befinder dig i en situation, der potentielt kan presse dig til grænsen. Spændinger af denne størrelsesorden er i sidste ende farlige, da de kan få os til at foretage ubegrundede handlinger, som vi måske senere vil fortryde.

Hold hovedet på plads og håndter roligt hvert punkt, der plager dig, indtil du kan finde en løsning, for den dukker altid op, selv om du ikke ser den i øjeblikket.

Drømmer om sværdkrig

Sådan er det, når du har et problem, er det bedste du kan gøre at se det i øjnene og søge, indtil du finder en løsning. At drømme om en sværdkrig eller drømme om middelalderkrig viser, at du har styrke, mod og beslutsomhed til at se kendsgerningerne i øjnene. Det er bemærkelsesværdige træk hos en vinder.

Drøm, at du dør i krig

Livets forskellige kampe udmatter din styrke, og de forskellige traumer, du har oplevet, tager overhånd om din beslutsomhed. Vi ved alle, hvor svært det er at blive ved med at kæmpe. Vi ved, at efter så mange store kampe synes noget, som du tidligere ville gå igennem uden tøven, i dag at antage bittert voluminøse proportioner efter så mange store kampe. Lad dig ikke blive rystet. Det er ikke let at træffe beslutningen om at holde hovedet oppe og tage denne udfordring op igen.

Men tro mig, jo mere dette vil gå over, og glæde og lykke vil igen være til stede i dine dage, men forhindringer vil altid komme tilbage som sten, gennem hvilke dine støvler bliver slidt, når du træder på dem. Skift dine støvler eller tag en høj hæl på, uanset hvad, men giv aldrig op på livets rejse.

Drømmer du at du løber væk fra krig

At drømme at du løber væk fra krig er dit indre jeg, der beder dig om at tage en pause. Tingene er forvirrede, dine tanker er blandet sammen, og det hele ender med, at dit hoved ikke får mulighed for at organisere sig og finde løsninger. Af denne grund ender små problemer med at blive til problemer.

Gør dette, hold dig væk fra det, der plager dit liv. Hvis det er muligt, så rejs, tag på ferie, selv om det er en weekend væk fra alting. Det er ikke altid muligt, desværre, i dette tilfælde, praktiser en hobby, læs, lyt til musik. Anyway … slap af!

Drømmer om en flykrig

Det er ikke ualmindeligt, at noget vi har planlagt og arbejdet på at ske ender med at blive frustreret af kræfter uden for vores kontrol. På sådanne tidspunkter føler vi os skuffede, og endog skuffelse og afsky kan komme på vores ansigt. At drømme om en flykrig repræsenterer dette øjeblik, hvor nyheder, der modsiger vores forventninger, er ved at ankomme. Tag det roligt. Der er altid en anden, tredje eller endog fjerde chance for dem, der ved, hvordan man venter.

Drømmer om krig uden våben

Drømmer du om krig uden våben signalerer qu og du er bange for at blive såret, komme i slagsmål eller forvirring. Du er måske ængstelig og frygter at blive angrebet uden nogen plausibel grund. Vi lever i en periode, hvor så mange nyheder om vold ender med at efterlade os med det, som nogle eksperter kalder panik-syndromet. Måske er dette ikke dit tilfælde, men det er godt at holde sig væk fra politinyheder og øve åndelighed.

Drømmer om krigsfilm

Generelt set er drømme om en film et tegn på, at dit liv er på vej mod fremgang, og at gode frugter er på din vej. Men da filmen er en krigsfilm, tyder det på, at der kan opstå forhindringer på vejen, og at du må forberede dig på at møde dem, før velsignelserne kommer.

Drømmer du om krigsspil

Drømmer du om krigsspil og at vinde, er det et positivt varsel om, at du vil overvinde en stor udfordring. Hvis du nu har tabt, er det en metafor for, at uventede tab nærmer sig. Hold dig vågen og risikér ikke dig selv, hverken med hasardspil eller i forretningen.

Giv os en god anmeldelse? 😀

Like it? Share with your friends!