Kyllingefodskors – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Hvad er kyllingefodskors

Hønsefodskorset, også kaldet Nero-korset, er repræsenteret ved tegningen af en “hønsefod” inden for en cirkel.

Symbolikken af det hønsefodede kors

Under navnet hønsefodskorset eller Nerokorset betragtes symbolet som antikrist, mens det er som om Kristus blev korsfæstet med hoved og arme faldet.

Navnet Cross of Nero kommer fra dets skaber Nero, en romersk kejser, der skabte det med det formål at håne Kristus og de kristne, som ønskede at decimere. Han gav navnet “den knuste kristnes tegn”, og på grund af hans design blev det også kendt som det hønsefodede kors.

Alle symboler er skabt for at identificere grupper, der følger en bestemt tro eller filosofi, og i tilfældet med Neros kors er det forbundet med sataniske bevægelser for dem, der tror på denne oprindelse.

Symbolet blev dog brugt som logo for en atomnedrustningskampagne (CND på engelsk) for at være den største fredsbevægelse i Europa i 1958, af denne grund repræsenterer det også fred og kærlighed, hvilket endda blev vedtaget som et hippie-symbol i 1960’erne.

I grønt var det et symbol på fred og økologi. I dag er symbolet for økologi repræsenteret af tre grønne pile, der danner en trekant.

Giv os en god anmeldelse? 😀