Lover – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Lover

Betydningen af at drømme om en elsker er normalt relateret til dine følelser, der er blevet undertrykt. Selv om det er drømme om en elsker, betyder det ikke, at de nødvendigvis er knyttet til dit kærlighedsliv.

De kan også relatere til visse problemer i din fortid, som endte med ikke at blive helt løst. Disse problemer giver dig som regel stor fortrydelse, primært fordi du føler, at du har såret en ven med dette.

Betydningen af at drømme om en elsker er derfor normalt forbundet med selvaccept. Derudover kan du forbinde dig med positive følelser af anerkendelse af dit eget værd. Denne drøm kan derfor repræsentere positive eller negative ting, der afhænger meget af dens fortolkning.

Et andet punkt, der er fælles for dem, der har denne drøm, er integrationen af deres maskuline og feminine aspekter, hvilket resulterer i en følelse af fuldendelse. Derudover kan drømmen være relateret til dens mest åbenlyse aspekt, som er selve elskeren, idet den er forbundet med den person, der repræsenterer en person, der er ideel for dig.

Ud fra dette er det muligt at have et grundlag for fortolkningen af drømmen, men den ændrer sig som regel alt efter de særlige forhold, der sker i den enkeltes drøm. Derfor er det meget vigtigt, at hele den præsenterede kontekst analyseres godt, så man kan få en mere komplet idé om, hvad det betyder at drømme om en elsker.

At drømme om at du har en elskerinde

Have A Lover

At have en elsker i en drøm kan være relateret til dine seksuelle ønsker. Du undertrykker måske noget lige nu. Ofte ses elskere, i den populære betydning af ordet, kun som noget til at tilfredsstille seksuelle lyster, uden et større følelsesmæssigt engagement. Mange mennesker siger ofte, at når nogen ikke er fuldt ud tilfredse med dette aspekt, ender de med at have et forhold til en elsker.

Derfor er det på grund af dette mere populære billede, at denne drøm manifesterer sig. Du har dine ønsker og ender med ikke at tilfredsstille dem og endog undertrykker dem. Så din underbevidsthed kommer til at give dig denne advarsel. Det er et glimrende tidspunkt til at tale med din partner om det, hvis det er i din interesse at krydre jeres forhold lidt mere. En god måde at håndtere dette på er at bringe nyheder til forholdet, som f.eks. en tur for to.

Drømmer du om, hvem der er den elskede

Det kan ske, at det er dig, der er elskeren i din drøm. Selv om folk mange gange ikke er helt klar over, at de er det, når de har denne viden, gør de som regel alt skjult, så de ikke opdager noget. Denne handling med at gøre ting uden for rampelyset er en flugtrepræsentation.

Så denne drøm kan betyde, at der er noget, som du flygter fra i virkeligheden, højst sandsynligt får du ikke lov til at nyde noget i virkeligheden. Du kan være tøvende over for at give dig hen til noget, det være sig i dit professionelle eller endda kærlighedsaspekt.

Du kan dog ikke løbe væk fra beslutninger for evigt, for på et tidspunkt vil livet kræve dig, og du må forberede dig på, hvornår det sker. Usikkerhed kan være en stor forsinkelse i dit liv, og du skal lære at håndtere den bedre.

Drømmer du om mor eller fars elsker

At drømme at faderen har en elsker, eller at drømme at moderen har en elsker kan være noget der giver dig en dårlig følelse. Det er som regel relateret til barndommen, med en form for frustration, som du har stået overfor, og som endnu ikke er helt løst.

Det kan være meget svært for et barn at opdage, at en af forældrene er utro, da det repræsenterer et brud i hans stabilitetsfigur, som er hans familie. Derfor er denne drøm forbundet med denne type følelser.

Derfor er det vigtigt, at du forsøger at identificere, hvad der forårsager dig, og du kan endda bede dine forældre om hjælp for bedre at forstå dette problem. Det er meget vigtigt at huske, at denne drøm ikke betyder, at en af dine forældre engang havde en elsker.

Derudover kan drømmen betyde, at du har en vis frygt for at være for langt væk fra dine forældre, uanset årsagen. Så det er her, du virkelig bør søge efter dem og forsøge at videregive noget af dette ønske om at være tættere på.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det måske ikke er muligt at have dine forældre ved din side, når du har det på denne måde. Du er nødt til at forberede dig bedre på at lære at håndtere disse øjeblikke og forstå, at du på et tidspunkt vil skilles fra dem.

Drømmer om gammel elsker

Old Lover

At drømme om en tidligere elsker kan være et tegn på, at du har en vis følelse af ensomhed. Mennesket er et i bund og grund socialt væsen. Selv om der er mennesker, der gerne vil have tid alene, er det at leve i ensomhed noget, som ingen rigtig kan lide. I livet har vi brug for mennesker, som vi kan dele glæder og sorger med.

Denne drøm kan være et tegn på, at du ikke føler dig tilfreds med dit nuværende forhold, og at det får dig til at føle dig ensom. Dette kan ske på grund af din partners manglende evne til at opfylde dine følelsesmæssige behov.

I en tæt fortolkning kan denne drøm betyde, at du har uløste problemer med denne eks-kæreste, og det generer dig, måske oplever du meget lignende problemer i dit forhold.

Drøm om en kones eller mands elskerinde

Hvis din mand eller kone har en elsker i din drøm, kan det betyde, at I har en vis usikkerhed i jeres forhold, som påvirker jeres liv som par. Der er en følelse af, at der foregår noget uden din partners totale oprigtighed. Denne følelse kan dog være reel eller ej.

Denne mangel på oprigtighed hænger ikke altid sammen med noget, der er ligefrem imod dig, din partner kan stå over for nogle vanskeligheder og har haft brug for noget tid alene. Det bedste, du kan gøre, er at tage det roligt og forsøge at tale sammen. At komme anklagende uden beviser kan være meget skadeligt. Prøv at forstå, hvad der sker med din partner, og prøv at få ham til at føle sig rolig for at få din hjælp og løse eventuelle problemer.

Drømmer om død elsker

Dead Lover

At have en død elsker i din drøm kan indikere, at du fortryder noget, du har gjort, og at du sandsynligvis har såret en person, du holder meget af. Det er meget vigtigt, at du forsøger at forstå, hvad der er sket og med hvem, så alt kan blive løst ordentligt.

Drømmen kan være et meget direkte budskab, hvis du er i et udenomsægteskabeligt forhold, da det kan være en afspejling af din underbevidsthed, at du har haft dårlig samvittighed over det. Det kan være et ideelt tidspunkt til at gennemgå denne situation.

Drømmer om gravid kæreste

Denne drøm kan være en indikation af, hvilke nyheder der vil ske i dit kærlighedsliv. Drømmen kan betyde, at du er ved at opdage en hemmelighed fra din partner. Det kan være en god ting eller en dårlig ting, så det er vigtigt, at du ikke drager forhastede konklusioner. Hvis du ikke er i et forhold, kan det betyde, at du er ved at være tæt på at indgå et.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!