Majs – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Majs er altid blevet identificeret som et symbol på overflod, velstand og lykke. Betydningen af at drømme om majs afhænger selvfølgelig af detaljerne i det, du drømte, men høst, plantning og endda bare at se majs i din drøm bringer gode varsler om succes og succes i det økonomiske liv.

Mayaerne fortæller os i deres skabelsesmytologi, at guderne skabte vores planet og derefter dyrene. Mennesket kom frem efter nogle frustrerede forsøg. Det første var at skabe dem med ler, men menneskene overlevede ikke. Så skabte guderne dem ved hjælp af træ. Det virkede. Men de blev stolte og kolde. Da guderne så, at det stadig var dårligt, udslettede de menneskene i en syndflod (syndfloden er til stede i flere kulturer og deres skabelsesmyter. Nogle opfatter den på grund af dette faktum som en ren legende. Andre mener af samme grund, at hvis flere kulturer fortæller en lignende historie, er det sandsynligvis fordi det er sket) og brugte i et nyt forsøg malede majskorn til deres fremstilling.

Af disse korn blev der skabt fire mænd, og af deres kroppe blev der skabt fire kvinder. De reproducerede sig, formerede sig og spredte sig på jorden. Som vi kan se, har majsens arketype altid stået for rigdom og mæthed, for mangfoldighed og lykke. Men er det alt, hvad majsen bringer til dem, der modtager den i deres drøm? Der er altid noget mere at opdage i dette magiske univers af drømme og budskaber, og hvad det betyder at drømme om majs, vil blive afsløret for dig i de næste linjer.

Drøm, der spiser majs

Majs – Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

Der sker nogle ting i vores liv, og vi kan ikke altid forstå, hvorfor vi er nødt til at gå igennem dette eller hint. At drømme, at vi spiser majs, repræsenterer denne desorientering. Det er sandt, at tilfældigheder er far til mange, men ikke far til alle. Derfor passer visse ting ikke ind i tilfældighedernes kasse.

Når visse kendsgerninger kræver svar, kan du tro, at de vil komme, men de vil ikke komme i din tid, de vil komme i den eneste tid, der giver os visdom til at forstå. Den rigtige tid. Vær rolig, bed om oplysning, men lid ikke for det, der ligger uden for dig. Det vil kun give dig stress og frustration.

Drøm, at du planter majs

Hvor ofte arbejder vi ikke og stræber, giver vores bedste og får ikke den rette belønning, ikke sandt? Det gamle ordsprog siger kun det, som de, der var villige til at lære, lærte med tiden: Alting har sin tid. At drømme at du planter majs er en stærk indikation af at denne time kommer, og at din belønning for alt det du har kæmpet for er ved at komme.

Drøm at du høster majs

Majs – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Drømme om at høste majs er et tegn på overflod og belønning for hårdt arbejde. Der er intet bedre end at høste de frugter, som vi har plantet med så stor indsats.

Drømmer om at plante majs

Det er en drøm, der repræsenterer, at man er på den rigtige vej, på vejen til succes. Hvis du er ved at starte en ny virksomhed, indikerer denne drøm, at du har valgt den rigtige virksomhed og har alt til at blomstre. Hvis du er ansat, repræsenterer denne drøm, at du har handlet på en måde, så du har øget dine chancer for at vokse og endda for at vinde en forfremmelse. Overskud og økonomisk afkast har alt at gøre med denne slags drøm.

Drømmer du om popcorn

Majs – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Du har gaver og evner, som ikke er blevet udnyttet eller udviklet fuldt ud. Dit potentiale er skjult, og det er praktisk talt en synd. I Bibelen er der en passage, der handler om gaver (mønter), som en herre gav til tre af sine tjenere, to af dem investerede, mangfoldiggjorde og fik disse gaver til at give udbytte, men den ene af dem mangfoldiggjorde ikke sin gave af frygt og returnerede den til sin herre. Denne blev til gengæld rasende og straffede ham.

Hvis du har en gave, så prøv at bruge den og få den til at bære frugt. Hvis du ikke ved, hvad din gave er, vil den ikke gøre det samme hver dag, som du vil opdage. Et eksempel: Forestil dig, at Neymar aldrig havde spillet fodbold, måske arbejdede han på et kontor uden nogensinde at vide, hvad han kunne være blevet.

Drømme om majsører

Det er et godt varsel og et meget godt varsel. Drømmen om et majsøre symboliserer den succes, der er til stede i din fremtid, og at du i alle dens afdelinger vil være glad og vellykket.

Drømmer du om en anden, der spiser majs

Drømmer du at du ser en anden person spise majs er et tegn på at denne person vil gå igennem enorme vanskeligheder og vil have brug for hjælp til at overvinde dem, men ikke kun det, du vil være den eneste person, der er i stand til at hjælpe hende, og dette giver dig et stort ansvar. Det mest pinlige er, at selv om du måske har identificeret denne person i din drøm, vil du ikke være i stand til at tilbyde hjælp på dit eget initiativ.

Denne drøm indikerer, at du kun kan manifestere dig, hvis der bliver bedt om din hjælp. Hvis du tager føringen, kan du forårsage den modsatte effekt og følelsesmæssigt destabilisere personen og forårsage endnu flere problemer. Så vær klar, men gør intet for nu.

Drøm, at du ikke har lyst til at spise majs

Drømmer du, at du har majs til rådighed og afviser det ved ikke at spise det, kan det være et tegn på, at du og en meget nær ven vil være uenige, og grunden vil være en eller anden holdning fra din side. Se, hvis dette venskab har værdi for dig, er det ikke noget stort problem at give din arm til at vride, undskylde og erkende, at du tager fejl. At modnes betyder at ændre adfærd og vaner, holdninger og begreber. Lad ikke sådan noget som dette ødelægge noget af meget større værdi. Et venskab findes ikke på ethvert hjørne.

Drømmer du om rå majs

Folk, der forklæder sig som venner, men som i virkeligheden vil deres ondskab, er derude. Desværre eksisterer de, og mange gange bedrager de os, så vær opmærksom. Falske venner kan ønske at sabotere dig, men denne drøm indikerer, at du vil holde dig over dem og vinde.

Drømmer om tørre majs

Majs – Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Hvis du planlægger at få børn, er det sandsynligt, at dette år ikke vil være den mest frugtbare periode for at blive gravid. Men hold nu op, hva’?! Lad være med at lave ballade og tro, at du ikke kan blive gravid. Sandsynligvis vil en planlagt graviditet ikke forekomme, men tro mig, en uplanlagt graviditet er altid omkring dig. Vær sikker, hvis du ikke vil blive overrasket. Når en mand drømmer om tørre majs, er det et tegn på, at han snart kan gifte sig med sin drømmekvinde.

5/5 - (1 vote)