Malta Cross – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Malta Cross

Maltakorset er et symbol, der repræsenterer kristne riddere. En sådan organisation opstod i det 11. århundrede under korstogene.

Betydning af Malta-korset

Undersøgelser tyder på, at Malta-korset begyndte i middelalderen. Dette emblem blev imidlertid absorberet af Amalfi, der ligger i Italien.

Selv om det blev bragt af normannerne, stod Malta-korset ud med Hospitaller-ridderne, også kendt som ridderne Malta eller Saint John.

Det skal nævnes, at hospitalsridderne oprindeligt havde til formål at hjælpe pilgrimme i det hellige land. Med tiden begyndte de dog at gøre sikkerhed med våben. Formålet med en sådan handling var at sikre, at pilgrimme ankom sikkert, da nogle områder var farlige.

Symbol for Malta-korset

Malta Cross Symbol

Malta-korset er også symbolet på et Carioca-fodboldhold, Vasco da Gama. Holdets skjold har undergået en del ændringer i løbet af dets historie, men karavellen og korset blev bevaret. Derudover er der en sort baggrund, som repræsenterer de uudforskede have, den hvide stribe, som symboliserer den vej, som Vasco da Gama banede op, og karavellen. Klubben vedtog skjoldet i 1920’erne og beholder det den dag i dag.

Det er værd at bemærke, at holdet allerede har båret skjolde med kors i forskellige størrelser og tykkelser i deres uniformer, hvilket lignede korset fra Kristi Orden. Dette kors, som er et af Portugals symboler, adskiller sig dog fra Malta-korset ved at være fyldt med samme farve.

Betydningen af symbolet for Malta-korset

Maltakorset er forbundet med jernkorset, et symbol, der blev brugt af nazisterne. Symbolet Maltakorset blev dog aldrig brugt under Anden Verdenskrig og endnu mindre i forbindelse med nazismen. Jernkorset er en militær dekoration, der bruges som anerkendelse for tapperhed på slagmarken. I nazitiden havde jernkorset et hagekors i midten, som med forbuddet blev erstattet af bladgrene.

Maltakorset har fire lige store ender med otte ender udadvendt og fire indadvendt. Det er forbundet med himlens og universets magt, da det repræsenterer forbindelsen mellem himmel og jord. Spidserne udtrykker forpligtelser og værdier, nemlig:

Lev på grundlag af sandheden;
have en uforgængelig tro;
virkelig omvende sig;
være ydmyg i alle handlinger;
anvende retfærdighed på alle områder;
Vær barmhjertig over for andre menneskers dårligdomme
være oprigtig frem for alt; og
modigt udholde forfølgelsen.

Malta-korset for tempelriddere

Malta Cross For Templar Knights

Tempelridderne startede under korstogene. Disse ekspeditioner omfattede riddere, soldater og bønder. Målet var at erobre Palæstina (eller det hellige land). I denne periode var der kun den romersk-katolske kirke. Derfor blev andre trosretninger eller religioner betragtet som hedenske.

I dette scenarie havde munkene et kors i deres tøj og et sværd. Selv om formålet er at hjælpe pilgrimme, kæmpede de, når det var nødvendigt. Syrien blev evakueret af kristne i det 13. århundrede, og Hospitallerne valgte efter nogle ændringer at vælge Malta. Emblemet for en sådan orden er Malta-korset.

Malta-ordenen

Malta Cross - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Malteserordenen er en orden, der omfatter tempelridderne. Disse kristne riddere, der tilhørte den suveræne og militære hospitalsorden Sankt Johannes af Jerusalem, tog sig af de sårede og sørgede samtidig for kristendommens udbredelse.

Malta Cross Tattoo

Kors tatovering er en af de mest efterspurgte blandt unge mennesker. Et sådant fænomen kan ske af flere grunde, såsom religiøsitet, betydning, hjertehold eller naturlig skønhed. Med hensyn til religiøsitet kan korset betyde Kristi død og genopstandelse. Med dette er der budskabet om, at døden ikke er enden.

Hvad angår tatoveringen af Maltas kors, er den meget eftertragtet i studierne for at symbolisere riddernes tapperhed og tro på Hospitallerridderne. Det er værd at bemærke, at korset har otte spidser, som for nogle mennesker udgør riddernes pligter, såsom Tro, Oprigtighed, Sandhed, Kærlighed, blandt andre.

Stadig i dette panorama er der dem, der foretrækker at forevige symbolet på holdet fra hjertet i huden. i betragtning af at Maltas kors er symbolet på et fodboldhold kaldet Vasco da Gama i Rio de Janeiro, kan enkeltpersoner føle sig identificeret med sporten og alt det, som holdet repræsenterer.

Det er vigtigt at nævne, at Malta er en øgruppe, der ligger i Middelhavet. Stedet er meget sprudlende, og mange studerende beslutter sig for at studere i udlandet i denne region.

Malta-korset kan tegnes i forskellige størrelser og på forskellige dele af kroppen, f.eks. på armen, nakken, ryggen eller læggen. Når dette er gjort, skal du ansvarligt vælge den professionelle. Målet er, at designet skal være godt udført og inddrivelsen skal være smidig.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!