Maori Ugle – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Maori Owl er en tegning af en ugle, der er baseret på spor fra Maori-kulturen.

Betydning af Maori Owl

Meaning of Maori Owl 

Indledningsvis er det vigtigt at nævne, at Māori-kulturen er meget rig. For Māori er alt i naturen helligt. Således repræsenterer alle elementer en gud og fortjener berømmelse. Et træ kan f.eks. være søster til et andet træ.

Det skal bemærkes, at Maori Uglen har vundet frem i det brasilianske område på grund af de tatoveringer, der er lavet, især af unge mennesker. I maorikulturen var tatovering grundlæggende for anerkendelse. I dette scenario udviklede Māori en unik og kompleks tegnestil.

Med tiden blev kendere fortryllet af designet af maoriuglen, som betyder viden, skarpsindighed og den feminine sjæl.

Maori ugle symbol

Owl Symbol

Maori Uglen symboliserer kvindelig viden og sjæl, og den er en del af maoriernes kultur. Det skal bemærkes, at ifølge forskerne forsvandt Māorierne med kolonisatorernes ankomst. Da det var en agrafa-kultur, blev traditioner og viden overført mundtligt.

Ud over uglen ærede maorierne også hajen. For dem var denne fisk suveræn, og pigrokken repræsenterede fortræffelighed.

I den vestlige verden tiltrækker symbolerne på Māori-kulturen opmærksomhed, især statuer. Ifølge traditionen gælder det, at jo flere tegninger de har på kroppen, jo højere er individets sociale niveau.

Maori ugle tatovering

Owl Tattoo

Maori ugle tatoveringen kan laves på forskellige dele af kroppen, f.eks. på armen, skulderen, ryggen og læggen. Tegningen kan laves i sort eller med farver som sort og rød.

Ligesom maori-kulturen er fuld af detaljer og mystik, er atacting også fuld af detaljer og mystik. For at gøre det skal du søge efter en uddannet professionel til dette. Parallelt hermed skal du undersøge designs, farver og størrelser. Husk, at ud over at tegningen skal forblive for evigt på kroppen, skal der være en identifikation.

Når design, farve og professionel er valgt, skal man være lidt forsigtig, når man forlader studiet.

For at få en bedre forståelse er her nogle forslag:

1. Lyt til den professionelle

Han er den person, der er mest egnet til at give instruktioner på dette tidspunkt, som skal følges nøje.

2. Fjern ikke plastikken

Plastikken på plads bør forblive på plads i den tid, som tatovøren har anbefalet. Disse foranstaltninger kan forhindre eventuel betændelse.

3. Brug salven

Gør brug af salven, indtil området heler.

4. Fjern ikke keglen

5. Kontroller dig selv. Keglen kan tage farven ud af tegningen eller åbne sår.

5. Lad være med at ridse

Undgå at kradse i det tatoverede område. Når det sker, skal du anvende en vatrondel, der er gennemvædet af f.eks. serum.

6. Hold dig væk fra solens stråler

Ideelt set bør designet holde sig væk fra solen, indtil det er helt helet. Beskytteren kan nemlig reagere med det nylavede design.

7. Fodre ordentligt

Fodring er grundlæggende i helingsprocessen. Selv om hver enkelt person kan have forskellige reaktioner, foreslås det, at visse fødevarer undgås, f.eks. svinekød, fedt og peber.

8. Hygiejne er grundlæggende

Rengør tegningen med vat eller serum i de første dage. Efter denne periode skal du bruge mild sæbe.

 

5/5 - (1 vote)