Orkanen – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Orkanen – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om en orkan eller en tornado kan have forskellige fortolkninger. For at kunne afkode korrekt, hvad det betyder at drømme om en orkan eller hvad det betyder at drømme om en tornado, er det interessant at kende nogle fakta om dette andet univers, som vi oplever, mens vi sover.

Bare et par kuriositeter, der kan gøre oplevelsen af at fortolke drømme mere udbytterig, for eksempel kan du forestille dig, hvordan drømmen om en person, der blev født blind, er? Denne person har også drømme, men han ser ikke billeder som dem, de mennesker, der ser, ser, det er fordi han ikke har en registrering af figurer, ting og mennesker. I hvert fald ikke som en person, der ser eller er blevet blind på grund af en sygdom eller ulykke, men som har set før.

Derfor er drømmen om en orkan for dig, der læser denne artikel, en meget mere visuel oplevelse, men en blind mand fra fødslen kunne have en lignende drøm, men den sensoriske oplevelse, han ville opleve, ville være helt anderledes end din, fordi den ville være baseret på lyde, følelser og lugte. Selv taktile oplevelser ville være meget mere intense end for dem, der ikke er vokset op i en verden som hans, hvor det at blive guidet udelukkende afhænger af disse sanser.

Nå, ok, du har måske fundet dette interessant, men det, du virkelig gerne vil vide, er: “Er meningen med at drømme om en orkan trods alt god eller dårlig? Det afhænger af det, ved du? Det kan endda være et tegn på et travlt sexliv samt økonomiske problemer. Skørt, ikke sandt? Men drømme er bare sådan. De afhænger af detaljer for en god fortolkning. Så lad os gå til dem!

Drømmer du at du ser en orkan

Forandringer, mange ændringer! Pludselige ændringer og endda den slags, der har set livet for dem, der har denne drøm op og ned. Men, let der, disse ændringer er ikke altid dårlige, de kan være meget positive.

Tænk med os, hvis du vinder i lotteriet, vil dit liv ændre sig drastisk? Selvfølgelig vil det det. Men denne drøm fortæller dig ikke, at du vil vinde i lotteriet, og den siger heller ikke, at du ikke vil vinde. Den fortæller dig bare, at der er forandringer på vej, og at du ikke kan gøre noget eller kun lidt ved dem, bortset fra at tilpasse dig dem.

Der findes dog en legende drømmetydning, der mener, at hvis du ser en orkan i en drøm, vil dit sexliv være mere end ophidset. Hvis din vibration er denne, skal du bare aldrig glemme at beskytte dig selv og også undgå at såre andres følelser.

Drøm om skaderne fra en orkan

Orkanen – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Så længe du ikke har set nogen tornadofilm eller er blevet imponeret af lignende nyhedsrapporter, er det et tegn på, at du bekymrer dig om nogens helbred, at du drømmer om skaderne fra en orkan.

Vær opmærksom, det betyder ikke, at nogen fra din sameksistens bliver syge eller vil lide skade, det er bare en afspejling af dit indre selv, der kontekstualiserer en følelse af din egen følelse af, at nogen du har i en fart kan blive syge. Måske ser du denne person ryge, drikke eller spise dårligt og frygter, at han eller hun kan blive syg. Hvis det er tilfældet, så tal med hende og vis din oprigtige bekymring.

Der er en anden mulig forklaring, hvis du har været igennem vanskeligheder, uanset hvad de måtte være, kan denne drøm repræsentere, at det værste er overstået, og at tiden til at starte forfra er nu.

Drøm der bliver høstet af en orkan

Hvis du drømmer, at du er blevet fanget af en orkan, er det sandsynligt, at du er ved at miste kontrollen over tingene og har brug for at tage den tilbage hurtigst muligt. Vær opmærksom på gæld, skænderier, misforståede ord. Hvis du er under pres på arbejdet eller endda i et kærlighedsforhold, kan denne drøm også tjene som en advarsel.

Prøv at slappe af og ikke kaste dig ud i gengældelse, der kan forårsage et større problem. En mulig anden fortolkning er, at dit liv snart vil tage en drejning, så fokuser på det positive.

Drøm at du er i et hus der er ved at blive angrebet af en orkan

Orkanen – Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis du drømmer, at du er i et hus, der er ved at blive ramt af en orkan, eller hvis du drømmer, at du er i et hus, der er ved at blive ramt af en tornado, føler du sandsynligvis symptomerne på stress i din krop. Denne form for drøm indikerer angst, overdreven bekymring, usikkerhed og frygt.

Vi ved, hvordan dagligdagens udfordringer og bekymringer om fremtiden kan gøre os ængstelige og bange, men prøv at slappe af og trække vejret en smule. Roligt vil løsningerne dukke op, men hvis de ikke gør det, har vi en nyhed til dig: Det, der ikke har nogen løsning, løses. Så hvis det er tilfældet, skal du tilpasse dig og vente på, at turbulensen går over. Tro mig, det vil den.

Drømmer om døde mennesker i en orkan

Du bekymrer dig for meget om de mennesker, der er tæt på dig. At bekymre sig for meget om andre bringer angst og ængstelse med sig, hovedsagelig fordi det, der vedrører andre mennesker, stort set er uden for vores kontrol. Selv om dine egne børn er den kontrol vi kan holde begrænset, så forestil dig om andre mennesker, selv nære slægtninge.

At bekymre sig for meget om ting, der går ud over det, vi kan kontrollere, er en uudtømmelig kilde til lidelse. Hvis en person, du elsker, lider en vis skade, så prøv at hjælpe, som du kan, hold dit hjerte og dine handlinger til det, der er inden for din rækkevidde, men gå ikke så langt som til at gøre andres lidelser til dine egne.

Drøm at du løber væk fra en orkan

Hvis du går igennem noget, der har opslugt dig ud over det fysiske og drænet din psykiske styrke, skal du ikke lade som om, at der ikke sker noget. Drømmer du, at du løber væk fra en orkan, signalerer din bestræbelse på at løse problemerne selv.

Du er den slags person, der omfavner alt for dig og mange gange også det, der ikke behøver at være dit. Del dit ansvar, del dine problemer. Åbn dig for nogen, du kan stole på, og bær ikke hele verden på din ryg.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!