Røg – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Ordsproget “hvor der er røg, er der ild” er allerede sagt, men i dette tilfælde ville det være “hvor der er drømme med røg, er der tusind betydninger”. Spøg til side, er det ikke fascinerende, at det menneskelige sind får os til at drømme selv om røg? Og hvor utroligt det end kan virke, så er det meget mere almindeligt at drømme om røg, end du tror!

Drøm om røg

I drømmeverdenen indikerer betydningen af at drømme om røg mere positive end negative ting, og fungerer også som en advarsel om ting, der vil ske meget snart i drømmerens liv.

Men det er nødvendigt at være opmærksom på de detaljer, der opstod i denne drøm, da hver enkelt har en anden betydning, og nogle variationer tyder på et øjeblik af ekstrem opmærksomhed.

Drømmer, der ser røg

At drømme at du ser røg kan indikere, at du har et stort mål og ved, at du skal gøre det med stor forsigtighed for at komme ud så korrekt som muligt. Men ligesom i drømmen, hvor du kun ser røgen, er du ikke i stand til at se den vej, du skal følge for at nå målet.

Drøm, der ser røg

Så denne drøm kommer ikke til at fortælle dig præcis hvilken vej du skal følge, men at det er nødvendigt at fortsætte med at bevæge sig fremad, og aldrig ophøre med at være og gøre det du mener er rigtigt, det der er dit. For en brise vil komme og rydde al den røg op.

Andre eksperter siger, at denne drøm også kan indikere held i kærlighed.

Drømmer du om, at der ryger fra munden

Smokes From The Mouth

Drømmer du om røg, der kommer ud af din mund, betyder det, at du endelig er ved at frigøre dig fra noget, der har generet dig i et stykke tid, og dermed vil du føle lettelse komme til dit bryst. Dette noget kan være en person eller en begivenhed, men det er meget knyttet til situationer, der involverer arbejde og/eller mennesker på arbejde.

Drømmer du om, at der ryger gennem din næse

Når der kommer røg ud af næsen i din drøm, indikerer det en besked fra dit ubevidste om, at dit helbred er forringet. Det kan skyldes en vis afhængighed, såsom mangel på fysisk træning eller endda en sund kost. Vent ikke med at tage dig af dit helbred, når det allerede er i en kritisk tilstand.

Drømmer du om hvid røg

Drømme om klar røg indikerer, at du går igennem et øjeblik fuld af ubeslutsomhed, fordi du er i tvivl mellem to veje uden tilbagevenden: det godes vej og det ondes vej. Så meget som den dårlige side kan virke fristende og mere “let”, endnu mere i voldelige og korrupte tider, som vi lever i, så husk, at dette valg en dag kan komme til at opkræve dig og dobbelt tilbage for dig. Søg efter den positive vej, for din personlige udvikling vil være stor.

Eksperter hævder, at betydningen af denne drøm også kan indikere sikkerhed, gode forandringer og harmoni!

Drømmer om sort røg

Drømmer du om sort røg, betyder det allerede, at du foretager de forkerte handlinger, og denne besked vises som en anmodning fra dit ubevidste, for at genoverveje, hvad du gør. Derudover kan det også indikere, at der er ting eller mennesker, der distraherer dig, og som hindrer den positive vej, der venter dig. Så fjern disse distraktioner og begynd at evaluere dine holdninger, de mennesker, der er på din side, og alt det, der kan påvirke dig negativt.

Drømmer om cigaretrøg

Cigarette Smoke

For bedre at forstå betydningen af at drømme om cigaretrøg er det nødvendigt at adskille to typer mennesker: dem, der ryger, og dem, der ikke gør det. Hvis du ryger, er det en besked fra din underbevidsthed om, at afhængighed gør dig skade, og at du skal begynde at bryde denne dødbringende vane. Hvis du for nylig er holdt op med at ryge, kan det være et råb fra din krop om, at du endnu ikke er vant til manglen på nikotin i hjernen, men vær fast!

Drøm om cigaretrøg

Hvis du aldrig har røget, tjener denne drøm som en advarsel om en anden afhængighed, som du har bevaret, og som gør dig skade. Det er værd at huske på, at afhængighed i dette tilfælde ikke nødvendigvis passer som noget kemisk, og kan endda være din holdning.

Drøm om røg der kommer ud af skorstenen

Du har dedikeret meget til noget, og denne drøm fremstår som en besked fra universet, der advarer dig om, at folk omkring dig er ved at indse, hvor kompetent du er! Derudover tjener denne besked også til at vise dig, at indsatsen ikke er forgæves, og at du meget snart vil være i stand til at høste de frugter, du planter. Hold fast på den vej, du følger, succesen er på vej.

En anden betydning for denne drøm er, at dit hjemmeliv er på vej ind i en fredelig og lykkelig fase, men det afhænger alt sammen af, hvor meget du er villig til at modtage det med åbne arme.

Drøm om skorstensrøg

Chimney Smoke

Ud over disse to siger eksperter, at det også kan indikere, at du har en masse vrede og frustrationer, og at du har brug for at udtrykke dine følelser mere hurtigt, hvis du vil undgå følelsesmæssige skader, der kan opstå snart.

Drømmer, der indånder røg

At drømme, at du bliver kvalt af røg kan ikke kaldes en drøm, det er et ægte mareridt. Men drømmen er tung bare for at få dig til at tænke, for den indikerer, at du værdsætter for meget det, de taler om dig, og det gør dig til en selvcentreret person. Lad ikke denne fjollede forfængelighed stige dig til hovedet, vær dig selv uden at forvente noget smiger til gengæld.

Det kan også indikere, at der opstår økonomiske problemer i dit liv. Så prøv ikke at påtage dig gæld og ansvar, i hvert fald ikke for nu.

Drømmer du om røg der kommer ud af bilens udstødningsrør?

Opmærksomhed, denne drøm viser, at dit hjerte er meget tæt på at blive meget koldt. Nej, det betyder ikke, at du vil dø, men at du har fyldt det med bitterhed og sorg. Gru og andre negative følelser tjener kun til at skade dig selv, og indtil du lærer at elske livet, vil dette hjerte blive mere såret. Tænk over, om denne følelsesmæssige belastning er alle de skader værd, du gør.

Drømmer du om ophobet røg

Drømmer du om akkumuleret røg, det vil sige en masse røg, indikerer, at du har brug for at afklare nogle situationer eller forhold. Måske har du skjult hemmeligheder eller meninger for at undgå enhver konfrontation. Men jo mere du bærer på det, jo mere bliver du en ensom person. Husk, at du ikke skal gøre for andre, hvad du ikke selv ønsker at lide.

Drøm røg tegn

Drømmer du om røg for at kommunikere betyder det ikke, at du i et eller andet liv var indfødt, men at du skal forberede dig, da du går ind i en fase, hvor du skal kæmpe med meget sved og tårer for endelig at nå dit største mål. Vær ikke bange, du har en stor styrke i dig.

Desuden peger eksperter på, at du kan have problemer med at kommunikere med andre.

Drømmer du om ildrøg

At drømme om ildrøg er en anden drøm, der faktisk er et mareridt. Denne drøm er dog direkte forbundet med den person, der er ansvarlig for følelsen af sikkerhed. Denne ild repræsenterer, at du er ved at blive en ekstremt egoistisk person og har brug for at mindske disse egenskaber, da du måske er ved at blive den person, du altid har kritiseret.

Drømmer du om en røgsky

At drømme om en røgsky indikerer, at du har formået at afbalancere årsagen til følelsen. Derudover kan det også betyde, at du bilder dig selv en verden ind, som ikke eksisterer i vores virkelighed, og derfor skal du stræbe efter at være mere realistisk i nogle øjeblikke.

Drømmer du om cigarrøg

Opmærksomhed, hvis du har drømt om cigarrøg, kan det betyde, at du bliver manipuleret af en meget magtfuld person, og som udover alting skjuler noget for dig. Reflekter meget over hvem der er omkring dig, og hvem der passer til denne profil af “magtfuld”, da det kan dække over mange betydninger.

Drømmer du om piberøg

At drømme om piberøg kan indikere, at du er meget modtagelig for at komme i en afhængighed og prøve noget tungt stof eller endda drikke overdrevent meget. Prøv at forstå, hvad der sker i dit liv for at efterlade dig så skuffet, at du tænker på at blive såret på den måde.

5/5 - (1 vote)