Voldtægt – Drømmenes Betydning Og Symbolik

Voldtægt er et ømtåleligt emne, der berører både mænds og kvinders følelser. At drømme om voldtægt kan være en følelsesmæssigt stærk oplevelse, der, afhængigt af den situation, der opleves i drømmen, kan gøre dig ængstelig og reflekterende over de grunde, der førte til, at du havde en sådan drøm.

Betydningen af at drømme om voldtægt har dog ikke altid en sammenhæng af seksuel karakter, men det er for det meste en stærk indikation af, at bemærkelsesværdige situationer er ved at påvirke dit liv eller livet for dem, der står dig nær.

En magtfuld modstander, sundhedsalarmer, seksuel manipulation eller chikane på arbejdspladsen kan afsløres i drømme, der involverer voldtægt. Men ikke alt er negativt; sejre, overvindelse og forløsning efter urolige perioder kan være gode varsler for drømmeren.

Hvad det betyder at drømme om voldtægt og alle dens varianter, finder du ud af i den følgende artikel.

Drømmer du, at du ser en voldtægt

Seksuelle dysfunktioner roder som regel rundt i hovedet på dem, der gennemgår slør af at identificere sig med et hvilket som helst køn. Generelt er dette kun en forbigående periode, men den kan være præget af følelsesmæssig ustabilitet og tvivl om hvem du er, og hvad din plads er i denne verden.

At nå frem til en overbevisning om sin egen seksualitet kan være svært for nogle unge mennesker i den turbulente overgangsproces i puberteten, så det kan være normalt at have drømme, der påkalder sig underfundige spørgsmål i ens psyke.

Denne drøm kan også være et tegn på skuffelse over en person, som du har oprigtig anerkendelse for. Pas på, hvis dette er dit tilfælde, at du er langsom til at blive vred på personen og ikke ødelægger et forhold, der måske er større end eventuelle misforståelser eller handlinger af menneskelig svaghed.

Drøm, at du er offer for voldtægt

Voldtægt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 2

At drømme, at du bliver voldtaget, kan være bemærkelsesværdigt og endda gøre resten af din dag meget dårlig. Denne drøm symboliserer dog sejre. Denne sejr henviser til bestræbelser, du har gjort dig i lang tid, og endelig er det tid til at høste laurbærrene af dine kampe.

Der er dog andre betydninger, der ikke er så positive, og det er op til dig at identificere hvilken der gælder for dit liv. For eksempel kan denne drøm være et tegn på, at nogen snart vil tage dig ud af det seriøse, og du kan miste hovedet og lave vrøvl.

Lad ikke følelserne dominere dig, ro og visdom er de bedste våben mod provokatørerne. På samme måde repræsenterer drømmen om at du er offer for voldtægt også, at falske venskaber kan omgive dig. Vær forsigtig med dem, der ønsker at vide en masse om dit liv.

Drøm, at du voldtager en person

Voldtægt – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er på ingen måde et godt tegn, men du skal ikke fortvivle. Gør følgende: gå til lægen, få foretaget en generel undersøgelse af dit helbred og vær forsigtig i din daglige rutine. Disse advarsler tjener til at give dig et stød fra virkeligheden og holde os opmærksomme på livets negative muligheder.

Udnyt denne advarsel og vær forsigtig. Du kan også blive offer for en uretfærdighed og blive udsat for beskyldninger, som kan ryste dig. Bevar troen og stå fast. Denne ulykke vil også gå over, men vil kræve en masse visdom af dig i hver eneste beslutning under denne konfrontation.

At drømme, at du voldtager nogen, kan stadig indikere, at du nærer bitre følelser og hævn over en person. Dette kan endda være den gift, der vil påvirke dit helbred. Slip af med disse følelser og rør livet fremad. Hvad end du skal være, vil du kræve sin pris.

Drøm at kendt bliver voldtaget

En magtfuld rival vil komme over dig og vil komme med alt. Hensigten vil være at besejre dig og sabotere dine planer, men hold hovedet oppe og håndleddet stabilt, og du vil komme ud som vinder af denne kommende kamp.

At drømme at en du kender bliver voldtaget kan også indikere at et venskabsforhold du levede er ved at blive forringet. Måske er det på tide at tage lidt tid fra dit liv for at være sammen med venner og dyrke disse venskaber. Denne drøm kan dog også være en afspejling af nyheden og frygten for, at en person du elsker er offer for vold.

Drøm om forsøg på voldtægt

Drømmer du om voldtægtsforsøg symboliserer den tvivl, der gennemsyrer dit liv, hvad angår din professionelle karriere eller i seksuel forstand. Rådet i begge betydninger er, at du ikke skal gøre noget, du ikke har lyst til at gøre, og at du skal være helt villig og tryg ved at gøre det.

Desværre er folk ofte involveret i seksuelle eventyr, som de ikke er trygge ved, blot for at tilfredsstille deres partner. På samme måde ender forhold, der engang var rige og sunde, ofte efter disse “eventyr”.

Gør kun det, der er moralsk acceptabelt for dig, men endnu mere, hvad du føler dig villig og sikker til at deltage i. På arbejdet bliver vi presset til at gå ud over vores opgaver, hvilket kan være positivt, hvis det hjælper dig til at skille dig ud og udvikle dig, men ikke sjældent misbruger overordnede bare din magt, så underordnede arbejder mere, end de burde, uden at tjene noget til gengæld.

Drøm, at du bliver anklaget for voldtægt

Fortolkningerne er varierede, så det vil afhænge af dig at identificere, hvilke af dem der kan vedrøre dit liv. Drømme om at du er anklaget for voldtægt kan have sin betydning i overensstemmelse med negative fakta, der vil ske for folk tæt på dig. I dette tilfælde er der lidt eller intet du kan gøre, men tilbyde hjælp eller en venlig skulder, når de opstår.

At drømme at du bliver anklaget for voldtægt kan også signalere intriger, der vil opstå uventet og kan påvirke dig. Prøv at lade være med at give stemme til disse sladderhistorier, så de ikke får proportioner. Det er svært, men ignorer dem, og de vil gå hurtigere over. Følelser af skyld og tvivl om fremtiden er også forbeholdt dem, der drømmer, at de bliver anklaget for voldtægt.

Analyser hvert tilbud, der kommer til dig, med forsigtighed og tænk på hver mulig retning, som dit liv kan tage afhængigt af hvert valg. Dette kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger.

Drøm om familievoldtægt

Drømmer du om familievoldtægt, repræsenterer en følelse af hengivenhed, der sætter sig mellem dig og en person i din familie på et niveau ud over det konventionelle. Lad ikke dit hjerte sætte dig op, for på trods af hvad du hører rundt omkring, er hjertet normalt ikke den bedste rådgiver. Hjertet er følelsesmæssigt og slet ikke rationelt. Følg din samvittighed, og lad den være veltrænet til at træffe gode beslutninger, som du ikke vil fortryde senere.

5/5 - (1 vote)