Partying – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Drømmer du om at feste, betyder det, at du vil have et meget lykkeligt liv fuld af glæder. Det er et tegn på et kærlighedsliv fuld af lidenskaber og store overraskelser på din vej. Det er dog godt at holde øje med, hvordan du omgås mennesker.

Hvis du drømte om en fest, er én ting sikkert: Du har et presserende behov for at gå ud og have det sjovt! Wohoo! Spøg til side, kan betydningen af at drømme om en fest antyde, at du virkelig har brug for at gå ud med venner, øge din sociale kreds, underholde og distrahere dig selv. Men ligesom alt, der henviser til drømmeverdenen, har det, der sker med dig, eller hvad du ser i denne drøm, et tæt forhold til din fortolkning.

Men hvad betyder det så at drømme om at feste? Tja, det afhænger … At drømme om en fest kan spænde fra din frygt og angst for en eller anden fest i sig selv (en fest, som du har deltaget i, eller som er på tærsklen til den) til (afhængigt af hvem eller hvordan du forholder dig til den fest, du har drømt om) manglen på en person, der er dig kær, eller en person, som du ønsker at have et tættere forhold til. Det hele afhænger af de situationer, der opleves i din drøm.

Hvis du i din drøm føler dig ubehagelig under festen, viser det din manglende selvtillid i situationer, der kræver omgængelighed. For disse og andre skal du altid forsøge at huske detaljerne. Hvordan følte du dig, mens du var der? Havde du det sjovt? Var du tilpas? Følte du dig godt tilpas? Alt dette kan og bør tages i betragtning, ikke kun i en drøm med en fest, men i enhver fortolkning, der er værd at tage alvorligt. For at forsøge at hjælpe dig, adskiller vi nogle af de mest almindelige eksempler, når det kommer til en drøm med en fest, kom nu?

Drømme om en fødselsdagsfest

Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hvis fødselsdagsfesten er din egen, viser det, at du sætter pris på livet, og at du er tilfreds og har det godt med det. Hvis fødselsdagen er en andens, er det et varsel om gode nyheder om en ven eller en graviditet fra en af dine nærmeste.

Drømmer du om en bryllupsfest

Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

En af dine nærmeste kan snart blive gift, og hvis det nu er din egen bryllupsfest, kan der være store forandringer på vej i dit liv.

Andre mulige fortolkninger kan tages væk, afhængigt af nogle detaljer, for eksempel: Hvis du i din drøm er vidne til ægteskab af en ven eller en nær slægtning, symboliserer dette realiseringen af et gammelt ønske, eller hvis det er ægteskab af en fremmed person, men af en eller anden grund føler du dig forbundet i din drøm, er omen graviditet i din familie.

Drøm om overraskelsesfest

En drøm med en overraskelsesfest betyder, at du kan få et talent anerkendt af folk omkring dig. Nogle har undervurderet dig, men denne situation er tæt på at ændre sig, og dit talent vil blive anerkendt. Hvis du deltager i en overraskelsesfest for en anden person, er dette imidlertid et forvarsel om et lykkeligt kærlighedsliv.

Drømmer om festkage

Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

En festkage er et symbol på kærlighed og omsorg for de mennesker, der er noget særligt for dig. De, der deltager meget tæt i alle faser og øjeblikke i dit liv. Du har værdsat dem og ønsker dem meget godt. Hvis du ikke har spist denne kage, er der nogen, som du betragter som noget særligt, og du ønsker at styrke båndene.

Udøv venlighed over for denne person, inviter dem på frokost eller middag, måske til at gå ud sammen i weekenden. Hvis festkagen i din drøm imidlertid befinder sig et ukonventionelt sted, f.eks. på gaden eller inde i en elevator (i drømme er alt muligt), repræsenterer dette en vanskelig situation at bære. Bevar balancen og bliv aldrig modløs. Alt går over.

Drømmer du om familiefest

Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

Drømmer du om en familiefest, repræsenterer genforbindelsen med gamle relationer. Måske vil gamle venner, som du har distanceret dig fra eller mistet kontakten, dukke op igen, søge efter dig, du mødes tilfældigt, eller en kærlighedsaffære fra fortiden vil blive genoplivet. I begge situationer skal du forberede dig på stærke følelser.

Drøm om at feste fantasien

Drømmer du om en fest, hvor alle er klædt ud undtagen dig, er det en advarsel mod falske venskaber. Hvis du er udklædt, er det dit indre jeg, der advarer dig om, hvorfor du slet ikke har været ærlig over for de mennesker, der er omkring dig. Drømmer du, at du er udklædt til en fest, kan det også indikere dit behov for at skille dig ud i dine sociale kredse. Du savner måske folks opmærksomhed og ønsker at indtage en mere fremtrædende position.

Drømmer du om en livlig fest

At drømme om en stor, livlig og fyldt fest kan tyde på, at du er ved at opleve en periode med intens lykke i dit liv, men det er nødvendigt at være opmærksom på nogle detaljer.

Hvis du føler dig glad og forbundet med folk omkring dig, betyder det, at du blander dig og deler andres glæde, så du er tilfreds med din sociale gruppe og de venner, du har. Fedt! Jorden for lange perioder med lykke er frugtbar og tæt på at bære frugt.

Drømmer du om en modløs fest

Men hvis du i din drøm ikke kommer i kontakt, du føler dig alene og festen er modløs, kan det betyde, at du er omgivet af mennesker, der tænker meget anderledes end dig, og det har forhindret dig i at skabe stærkere bånd med de mennesker, du har været tilknyttet.

Drømmer du om Junina Party

Opa, en stor og henrivende lidenskab er måske på vej! En af dem, der kommer hvor og når du mindst venter det. Hvem ved, hvornår store og brændende kærlighedseventyr kan opstå? Hvis du til denne fest er en slags isoleret, mens folk spiser, drikker og har det sjovt, så op med humøret, det er en endnu større indikation på, at der om kort tid vil dukke en særlig person op i dit liv.

Drøm om en børnefest

Partying - Drømmenes Betydning Og Symbolik 7

Børn er for det meste et godt varsel og et tegn på held og lykke (vi ved godt, at det er svært at tro på det, når man har børn, men du kan stole på det), og at drømme om en børnefest er præcis det.

Vent på perioder med lykke, venskabsbånd der styrkes eller endda et kærligt forhold, der kan bære frugt. Ja, den slags frugt faktisk… En baby kunne være på vej!

Drømmer du om en andens fest

Der kan være gode nyheder på vej til en person tæt på dig. Vær glad på denne persons vegne og vis det til vedkommende. Igen kan dette betyde ankomsten af en baby, men i din nære vennekreds.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!