Skildpadde – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

At drømme om en skildpadde betyder, at en meget god overraskelse vil dukke op i dit liv, når du mindst venter det, hvilket vil bringe dig mange glæder. Det kan også være en advarsel om, at du skal være mere forsigtig i din omgang med andre mennesker.

For kineserne er skildpadden en repræsentation af universet; dens runde skal er som himlen og dens nederste plan som jorden. Skildpadden er også almindeligt forbundet i forskellige kulturer rundt om i verden som et symbol på viden, koncentration og visdom. Da dette dejlige dyr har evnen til at samle sit hoved inde i sit skrog og isolere sig selv, er det også et symbol på forsigtighed og visdom.

Skildpadden går langsomt på jorden, men dens blik er på den anden side klogt. I vandet er den et adræt og hurtigt dyr. Den lektion, den lærer os i en verden med konstante opdateringer og uophørlige meddelelser i vores håndflade, er at stoppe op for at få vejret og tænke over vores handlinger.

Den lærer os at se ind i os selv og søge solide løsninger med langsigtet virkning. Betydningen af at drømme om en skildpadde er også en indikation af, at du skal gå langsommere, have mere tålmodighed – ligesom skildpadden gjorde i sit kapløb mod kaninen i den berømte fabel – samt at udtrykke frygten for at se livets virkelighed i øjnene ved at gemme sig, ligesom den gør ved at skjule sit hoved.

De forskellige betydninger af drømme afhænger meget af, hvad du ser under selve drømmen, så lad os se på nogle eksempler for bedre at forstå betydningen af en skildpaddedrøm.

Drøm at du ser en skildpadde

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Det er godt for omen, visdom, lang levetid og loyalitet at drømme, at du ser en skildpadde, men det kan også være en advarsel om, at du skal sætte farten ned i et forhold eller på andre områder af dit liv.

Drømmer du om en skildpaddeunge

Hvis hvalpen er sund og rask, er det et tegn på, at noget, du virkelig ønsker dig, er ved at gå i opfyldelse. Hvis hvalpen derimod er syg, repræsenterer drømmen om en skildpaddehvalp skuffelse eller dårlige nyheder på vej. I dette tilfælde er det, ligesom skildpadden gør, på tide at holde sig rolig.

Drømmer om en havskildpadde

At drømme om en havskildpadde eller en skildpadde i vandet er et tegn på, at du skjuler dine følelser og tanker. Find en person, som du kan åbne op og stole på. At holde følelser og tanker spændte er en årsag til sygdom og kan forstyrre dit mentale helbred, denne drøm tjener som en advarsel til dig om at åbne op, før din krop manifesterer sig fysisk.

Drøm om en stor skildpadde

Skildpadden er på en måde usædvanlig, fordi mange af dem lever længere end mennesker og kan nå mere end et århundrede af alder. I drømme repræsenterer størrelsen af en skildpadde dens alder, så jo større den er, jo ældre er den. Dette har en direkte forbindelse til vores egen dødelighed, og hvordan vi føler om den, så at drømme om en stor skildpadde symboliserer din frygt for at blive gammel og dø.

Drømmer du om en kæmpe skildpadde

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Hvis skildpadden i din drøm er gigantisk og proportionelt usædvanlig, kan det betyde generthed og vanskeligheder med at give slip på andre mennesker, det vil sige, at du gemmer dig inde i “skroget”.

Skildpadden i din drøm kan være dig selv eller en person, som du har den mest intime relation til. Hvis du identificerer dig med fortolkningen af denne drøm, kan det være en advarsel til dig om at frigøre dig fra generthedens bånd, fordi de kan skade din udvikling i en eller anden forstand.

Drømmer du om en lille skildpadde

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmen om en lille skildpadde signalerer begyndelsen på store sejre. De mål, du har kæmpet for, er ved at blive nået. Glæd dig!

Drøm om en skildpadde, der bider

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 6

At blive bidt af en skildpadde i en drøm er et advarselstegn. En person, der har været dig trofast i lang tid, er måske ved at blive træt.

Det kan være en kæreste, der ønsker at tage et større skridt i forholdet og er træt af at vente på din holdning eller beslutning, eller det kan være i erhvervslivet, en klient eller en partner. På den anden side er drømmen om et skildpaddebid også et tegn på, at din tålmodighed måske er ved at slippe op af en eller anden grund.

Drømmer du om en grøn skildpadde

At se en grøn skildpadde signalerer vigør og vitalitet i dit liv, samt håb og helbredelse af en eller anden sygdom.

Drømmer om en skildpadde der løber

En skildpadde, der bevæger sig hurtigt eller endda løber, svarer til en person, der har brug for at stramme op på et eller andet emne. Du går langsomt i visse aspekter eller retninger i livet, og din underbevidsthed forsøger at skubbe dig.

Drømmer om mange skildpadder

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 7

Denne slags drømme repræsenterer de forhindringer, du vil støde på i forfølgelsen af dine mål, eller kan symbolisere falske venskaber. Det er tid til at gennemgå dine egne holdninger og forstå, hvad der er forkert og muligvis saboterer din vækst og udvikling. De samme holdninger trækker måske de forkerte mennesker ind i dit liv.

Drømmer du om en knækket hovskildpadde

Lavt selvværd og accept. Det har at gøre med vores aldringsproces, og det er naturligt at ældes. Det vigtige er at bevare et ungt sind og holdninger. Hver alder har sine fordele og sine byrder.

Drøm der spiser skildpadde

Drømmer du, at du spiser skildpadde, er et godt tegn på lang levetid og glæder i livet. Du vil få fornøjelige oplevelser og et godt helbred. Men hvis du har set et andet dyr spise en skildpadde, som f.eks. en slange, kan det være en advarsel om, at de forsøger at give den videre. Bliv på vagt!

Drømmer du om en skildpadde, der vender ryggen til

Det kan betyde, at du befinder dig selv eller du vil befinde dig i en vanskelig situation, som du skal løse. En skildpadde kan dø, hvis du ikke har hjælp til at komme rundt, vent ikke på at en bølge kommer over dig igen, søg hjælp hos en ven eller slægtning.

Drøm der dræber en skildpadde

Hvis du i din drøm ved et uheld dræber skildpadden, betyder det, at du skal sætte farten ned i en eller anden opgave, hastværk er trods alt perfektionens fjende. Hvis du nu dræbte en skildpadde for at spise, er det et tegn på, at der er rigdom på vej.

Drømmer du køber en skildpadde

Hvis du drømte du købte, eller endda vandt, en skildpadde, så vær glad! Det er et tegn på stor sundhed og velstand. Hold dig på sporet og vent med tro.

Drøm om et skildpaddeæg

Skildpadde - Drømmenes Betydning Og Symbolik 8

Drømmer du om skildpaddeæg, tyder det på, at du skal lære at uddelegere ansvar. Sandsynligvis har du taget alting for dig selv; problemer, bekymringer… På arbejdet skal du være tålmodig med dine kolleger eller medarbejdere og lade dem håndtere problemerne på egen hånd. Hjemme skal du måske stole på og give mere frihed til dine børn, din ægtefælle eller lillebror.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!