Paraply – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Umbrella

Du er sikkert vågnet op adskillige gange med en drøm i hovedet og har forsøgt at forstå dens betydning. Det kan være en god, mystisk, sjov drøm eller et mareridt, men når vi vågner op med følelsen af at have oplevet den pågældende situation, er det almindeligt, at vi bruger timer eller endda hele dagen på at tænke på den. Endnu mere, hvis drømmen tilsyneladende ikke giver nogen mening.

Drøm om paraply

Skal vi forsøge at forstå mere om dette? Til at begynde med stopper vores sind aldrig. Den forbliver aktiv, selv når vi sover. Og det er gennem drømme, at vi får “beskeder” fra vores sind om tvivl, spørgsmål, frygt og ønsker, som vi har.

Sandheden er, at alle drømmer, selv om de ikke engang kan huske det. Derfor er det interessant at efterlade notesbog og blyant ved siden af sengen for at skrive drømmen ned, så snart du vågner, for i løbet af de næste par minutter, tro mig, kan du måske ikke engang huske den længere.

Hvem der først begyndte at studere og forstå drømmens betydning var den tyske psykoanalytiker Sigmund Freud. Efter årtiers forskning er det lykkedes ham at påvise, at drømmens indhold, tema og detaljer siger meget om drømmerens personlighed, ønsker og begær. Som Freud sagde, “drømme er opfyldelsen af vores ønsker”.

Drøm du ser en paraply

Er det dig? Har du nogensinde haft en mærkelig, sjov eller mystisk drøm, der gjorde dig nysgerrig efter at forstå betydningen? I denne artikel vil vi i et par hurtige linjer skitsere nogle symbolikker om en ret mærkelig drøm: Hvad ville det betyde at drømme med en paraply? Det er det, vi nu vil finde ud af.

For at forstå, hvad det betyder at drømme med en paraply, skal vi huske, at dette objekt bruges til at beskytte os på regnvejrsdage. Derfor symboliserer drømme med en paraply et behov for beskyttelse, mangel eller en følelse af forladthed.

Det er muligt, at du holder fast i meget dybe følelser. Disse drømme kan også, inden for konteksten, indikere det stik modsatte: at du føler dig sikker og selvsikker i forhold til dine valg i livet.

Drømmer du om at bruge en paraply

Using An Umbrella

I en drøm repræsenterer vand følelser og følelser. Så hvis du bruger en paraply i din drøm for at beskytte dig mod regnen, kan du beskytte dig selv mod indblanding og skuffelse i sociale eller kærlighedsforhold.

Hovedbudskabet ville være: Lad være med at lave en storm i en tekop. Se livet i øjnene, for som ordsproget siger, skal den, der er i regnen, blive våd. Hvis du i drømmen bruger paraplyen på en solskinsdag, vil du få store glæder med familie eller arbejde.

Drømmer du, at du ser en paraply

Hvis du i din drøm så en paraply, betyder det, at du har gemt følelser og ikke kan dele dem med nogen. Hvis det er en smerte, vil det at afsløre den tage en vægt af dig.

Hvis det er en god følelse, vil deling af den få dig til at opdage, om den er gengældt eller ej, og beslutte din vej. På den positive side kan det betyde, at du føler dig godt beskyttet og forberedt på udfordringer.

Drømmer du om paraply på en regnvejrsdag

Umbrella On Rainy Day

Hvis du i drømmen beskytter dig selv mod regnen, betyder det, at du har været meget overfladisk i dine relationer af frygt for at blive involveret. Det bringer rådet til dig om at åbne dig mere op og se livet i øjnene med åben brystkasse. Gemt inde i huset går du glip af muligheden for at møde særlige mennesker.

Måske er det på tide at lukke paraplyen og gå videre til udfordringerne. Hvad med, billedligt talt, at tage et regnbad?

Drømmer du om at købe en paraply

Denne drøm indikerer, at du lider i forventning og bekymrer dig mere end nødvendigt om noget, som du ikke engang ved, at det kommer til at ske. At bekymre sig er netop det: hvis du “præ-beskæftiger”, dvs. spilder tid og energi på noget, der ikke afhænger af dig eller din vilje.

En anden mulig fortolkning af denne drøm er, at en person tæt på dig kan gå igennem følelsesmæssige problemer og slid og søge dig for at få luft.

Drømmer du om at holde en paraply

Holding An Umbrella

Denne drøm indebærer accept. Der er aspekter og situationer i dit liv, som du skal lære at håndtere. Der er ingen grund til at slå på en kniv og insistere på noget, der er gået galt eller som er uden for din rækkevidde.

Først skal du “holde fast” i det, du har, stole på din egen evne og holde op med at gøre dig selv til offer. På den anden side indikerer denne drøm, at du er ved at modnes og lærer at håndtere følelser.

Drømmer du om at åbne en paraply

Hvis du i drømmen åbner en paraply, er den første fortolkning, at du har forsøgt at beskytte dig selv eller skjule dine egne følelser. Dette kan medføre, at du går glip af nogle muligheder i livet.

Drømmen afslører, at du lukker dig selv af for nye følelser, hvad enten det er på den kærlige eller sociale side. Rådet her ville være: glem paraplyen og hold op med at “gemme” dine følelser for dig selv.

Drømme der lukker en paraply

Drømmer du, at du lukker en garderobe, betyder det, at du er mindre mistænksom og mere åben omkring dine følelser.

Selvtillid er det første skridt til at miste frygten for relationer, hvad enten det er med venner eller ny kærlighed. Hvis du allerede har et forhold, viser det, at du lever en periode med ro, uden afgifter. I den negative forstand kan drømmen med en lukket paraply være et tegn på ubehagelige og uventede nyheder.

Drømmer, at paraplyen ikke åbner

Denne drøm viser, at du føler dig magtesløs over for noget, der kommer ud af kontrol. Du føler dig usikker over for et stort ansvar.

Paraplyen, der ikke åbner sig, indikerer, at du er bange for ikke at kunne håndtere en situation, som du er eller er ved at opleve. Det tyder også på, at du ikke skal have for stor tillid til folk omkring dig. Gør din del og vent ikke på, at andre skal bane vejen for dig.

Drømmer du om flyvende paraply

Denne drøm afspejler sin følelse af at være ubeskyttet i forhold til nyligt oplevede situationer. At lade nogle følelser komme op til overfladen gør det ondt, men det kan også styrke dig.

Tro mere på din evne og hold op med at ønske det, der er langt væk, og lad det, du allerede har, ligge til side. Drømme med flyvende paraplyer er et tegn på, at vi ikke skal regne med det, vi ikke har.

Drømmer om at miste en paraply

Denne drøm er ikke nødvendigvis et dårligt varsel, men en advarsel om ikke at tage for stor risiko for usikre situationer. En anden fortolkning er, at du forsømmer at være opmærksom på arbejde eller et kærlighedsforhold, og når vi ikke er dedikeret til noget, kan vi ende med at miste.

Hvis du i drømmen ikke bekymrede dig meget om tabet af paraplyen, viser det, at du er forberedt på hvad der kommer og går. Du føler dig styrket og modig til nye udfordringer.

Drømmer du om at finde en paraply

Dette er en drøm om gode varsler. Det betyder, at du snart vil modtage gode nyheder. Det kan være i forbindelse med en rejse, du har til hensigt at tage, et nyt professionelt projekt eller endda chancen for en ny kærlighed. At finde en paraply indikerer, at du har fundet din akse, og at du føler dig mere sikker i alle henseender. Det kan også symbolisere gode og uventede overraskelser.

Drømmer du om paraply i hjemmet

Hvis du i din drøm bruger en paraply indendørs, indikerer det, at det er svært at lægge følelser og følelser ud, selv med mennesker tæt på dig.

Indendørs er det et sted, hvor du bør føle dig sikker, så vurder situationen bedre og forstå, hvorfor du ikke kan stole på, at du er ved din side. På den negative side kan drømme om at bruge en paraply indendørs betyde et brud i kærlighedsforholdet.

Drømmer du om våd paraply

Denne drøm bringer ro over for dig selv, en følelse af at have opnået noget. Det betyder, at du har afsluttet eller vil fuldføre det projekt, der er betroet dig, med succes. Det viser, at du ikke er bange for at udsætte dig selv eller møde udfordringer, hvad enten det er i dit personlige eller professionelle liv.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!