Sommerfugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Sommerfugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvad er sommerfugl

Sommerfuglen er et flyvende insekt, hvis livscyklus kun består af 4 faser.

Den første er æggefasen. Derefter går den videre til larvefasen og derefter til puppefasen. Det er først i den fjerde og sidste fase, kaldet imago, at sommerfuglen fremstår, som vi kender den. Det er på det tidspunkt, at insektet når det voksne liv.

Der sættes mange spørgsmålstegn ved sommerfuglens eksistenstid. Opdagelsen af nogle fossiler af insektet har imidlertid gjort det muligt at konkludere, at dets fremkomst fandt sted for mere end 40 millioner år siden.

Det drejende apparat

Det er en anordning, der ligner en skralde, og som bruges til at tælle folk, der kommer ind og forlader et sted, uanset om det er offentligt eller privat.

Det er almindeligt at se sommerfugle installeret i undergrundsbaner, indkøbscentre, bus ind- og udgange, uddannelsesinstitutioner, stadioner, blandt andre eksempler mere.

Sommerfugl

Med hensyn til svømningspraksis er der en svømmeteknik, der er opkaldt efter dette insekt. Stilen er også kendt som “delfin” eller “møl” og fik dette navn på grund af de bevægelser, som svømmeren laver, og som henviser til dem, som insektet laver, når det flyver.

Symbolikken bag sommerfuglen

Sommerfuglen er populært forbundet med alt, der henviser til processen med forandringer og renoveringer. Insektet er også blevet et symbol på den skønhed, der ligger i lykken, på alt det ustabile og flygtige i naturens verden.

Sommerfuglens farver

Sommerfugl – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hver farve på en sommerfugl kan have en betydning. De mest kendte er:

– Blå: Sommerfugle, der har denne farve, ses som tegn på held, fordi det siges, at farven blå repræsenterer ankomsten af positive ændringer i livet.

– Sort: De sorte sommerfugle ses som dødsbudbringere, der, når de dukker op i et miljø, annoncerer, at nogen er ved at gå bort.

– Gul: I modsætning til de sorte sommerfugle angiver de gule sommerfugle fremkomsten af et nyt liv.

– Hvide: Den hvide sommerfugl er tegn på ankomsten af fred og sindsro efter en periode med storm.

– Flerfarvet: Flerfarvede sommerfugle ses som budbringere af positive nyheder, der vil bringe glæde og udbredt lykke.

Sommerfugle og spiritisme

Spiritister mener, at sommerfuglen repræsenterer reinkarnationsprocessen. For dem er det sådan, at når nogen vandrer til det åndelige plan, forlader deres sjæl kroppen, som var den en sommerfugl på jagt efter et nyt liv og andre muligheder.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!