Fødsel – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Fødsel - Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

For mange kvinder er fødslen omgivet af en masse angst, frygt og usikkerhed, men uden tvivl også en masse følelser. At føde og bringe et liv til verden, et barn født inde i din krop, er for nogle realiseringen af en stor drøm. Et barn er for en stor del af parrene realiseringen af den kærlighed, der eksisterer mellem dem.

Nogle gange bliver båndene styrket, men ja, vi ved, at der også følger mange problemer med de små. At drømme om en fødsel kan ofte være en legende manifestation af et overgangsøjeblik, af noget nyt der ankommer i dit liv. Det kan være noget, som du måske har skabt forventninger til, og som nu er ved at gå i opfyldelse, eller på samme måde kan betydningen af at drømme om fødsel symbolisere en pludselig og uventet ændring i dine planer eller hvordan du forventer, at tingene skal gå.

Drømme er stadig et mysterium for videnskaben, og forskere i emnet er ikke enige, når det drejer sig om det formål, de besidder, når de analyseres ud fra et evolutionært synspunkt. Der er dog en anden gruppe ud over de lærde, der forstår drømme som et uafhængigt system i den menneskelige hjerne, der analyserer dine omgivelser og din hverdag og omdanner disse oplysninger til billeder, der kan videregive vigtige signaler og fakta, som du måske bevidst har overset.

At drømme om fødsel ville altså være din underbevidsthed, der forsøger at fortælle dig noget, og det kan være meget nyttigt at være opmærksom på, hvad den ønsker at fortælle dig. Det er denne tilgang til drømme, som vi vil følge fra nu af, og i de næste par linjer vil vi finde ud af, hvilke budskaber din underbevidsthed ønsker at formidle til dig, når det kommer til, hvad det betyder at drømme om fødsel.

Drømmer du, at du deltager i en fødsel

At overvære en fødsel, der ikke er din egen i en drøm, kan have to forskellige former for fortolkning. Der kan opstå et eller andet vanskeligt problem på din vej, og dette problem ender med at blive en stor udfordring, men der er intet at bekymre sig om. En person, som du identificerer dig meget med, vil hjælpe dig med at overvinde alt, og derefter vil I skabe et meget stærkt bånd. En anden almindelig fortolkning af en drøm som denne er, at der snart vil komme gode nyheder til dig.

Drøm om selve fødslen

Det er et vidunderligt varsel! Kender du den fase i vores liv, hvor alt fungerer? Vi møder nye mennesker, vi realiserer os selv i kærlighed og i arbejde? Ja, denne drøm er et tegn på, at livshjulet er vendt, og nu begynder en periode med overflod og velstand for dig.

Udnyt disse øjeblikke, men hold ikke op med at plante dem, så de vil være endnu hyppigere i din fremtid. Det er øjeblikke, hvor vi bedre kan planlægge det, vi ønsker i vores liv.

Drøm, der hjælper ved fødslen

Drømmer du om at hjælpe nogen i fødslen (og ikke bare at assistere ved fødslen), at hjælpe den gravide kvinde med at føde, indikerer ikke sjældent, at en person i din familie eller nære vennekreds vil få et barn. En anden mulig fortolkning er, at nogen – også i denne familie- eller vennekreds – vil have meget brug for din hjælp. Vær hjælpsom, men forvent ikke noget til gengæld. Altruisme vil være afgørende, da du vil give uden at modtage.

Drømmer du om for tidlig fødsel

Fødsel - Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

En af de mest beklagelige følelser hos mennesker er misundelse. Misundelse er ikke bare et ønske om at opnå det, som en anden har opnået, men at føle sig dårligt tilpas ved at se andres succes og endda ønske at sabotere den.

At drømme om en for tidlig fødsel indikerer, at din underbevidsthed allerede har bemærket, at nogle mennesker omkring dig er misundelige på dig, så det er godt, at du afholder dig fra at fortælle de fire vinde om dine planer, drømme og især hvor tæt du kan være på at realisere dem. Selv hvis du stoler på nogen, skal du i hvert fald for nu kun holde visse ting for dig selv.

Drøm om normal fødsel

Hvis fødslen var normal, men ukompliceret, og barnet blev født perfekt, er det et positivt tegn på, at de bekymringer, der plager dig, er ved at ophøre, og at enhver lidelse, du har oplevet, snart vil være slut. Hvis der har været komplikationer, fødslen var vanskelig, eller barnet blev født med nogle åbenlyse problemer, er det godt, at du holder dig vågen på arbejdet eller hjemme. Der kan nemlig opstå problemer. Bare fordobl din opmærksomhed og omhu med det, du gør, for at forsøge at minimere fejl og misforståelser.

Drømmer du om kejsersnit

Fødsel - Drømmenes Betydning Og Symbolik 4

Drømme om et kejsersnit symboliserer, at du har brug for hjælp, hvis du skal udvikle dig til noget, der er vigtigt for din præstation. Vær ikke genert i at søge denne hjælp eller endda i at tilmelde dig et kursus, der kan arbejde for din vækst. Vi skal altid stræbe efter personlig udvikling, hvad enten det er åndeligt eller professionelt.

Drømmer om tvillingefødsler

Fødslen af tvillinger er et tegn på velstand og overflod. Succes i erhvervslivet, øget indtjening og indkomst eller en professionel forfremmelse. Udnyt denne fase til at åbne en forretning, skabe nye forretningsforbindelser, udvikle projekter og mangedoble din indtjening. En fremragende og gunstig bølge er på vej.

Drømmer du om fødselssmerter

Fødsel - Drømmenes Betydning Og Symbolik 5

Drømmer du, at du føler smerten ved en fødsel, repræsenterer de problemer, du går igennem eller endda har gået igennem, som påvirker dig på et dybere niveau. Sindsro og modstandsdygtighed er grundlæggende egenskaber for en sund overvindelse af en særlig dårlig fase.

Hvis du har været igennem problemerne, men stadig føler dig rystet af dem, selv efter at du har overvundet dem, skal du søge professionel hjælp. Det kan være, at nogle konsultationer med en psykolog eller terapeut kan give lindring og forståelse for det, du har stået over for. Det er også tilrådeligt at søge din åndelige leder til rådgivning. Denne støtte kan være afgørende for at overvinde nogle traumer. Det kan også være nyttigt at tale med en nær og troværdig person, men det kan ikke erstatte ledsagelse fra en erfaren person.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!