Mørke – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Darkness

Hvis du er mørkeræd, er drømme om mørke en af de drømme, der bliver til sande mareridt, hvis du er mørkeræd. Uanset om man er bange eller ej, er fraværet af lys en situation, der sætter mennesket i alarmberedskab, fordi vi uundgåeligt er sårbare over for det, der kan være der, da vores øjne ikke kan se godt i denne type miljø.

Drøm om mørke

Men generelt er betydningen af at drømme om mørke desværre heller ikke noget godt, da det advarer os om, at der er svære tider på vej.

Denne betydning varierer dog meget fra sag til sag, idet det er nødvendigt at være opmærksom på karakteristika for, hvad der skete i drømme med mørke

Drømmer du, at du er i mørke

Så hvad betyder det at drømme, at du er i mørke? Tja, jo mere livet går på denne planet Jorden, jo mere vi indser, at jo mindre vi ved, jo heldigere er vi. Betydningen af denne drøm tager udgangspunkt i denne tankegang, da det er en advarsel fra universet om, at der er visse ting, som vi ikke bør blande os i, især hvis du ikke ønsker at få hovedpine!

Drøm, der er i mørke

Udnyt denne advarsel til at nyde dit liv mere, med en masse ro i sindet og uden at komme ind i nogen situationer, hvor du ikke var kaldet.

Drømmer om lys i mørket

Light In The Darkness

Som i drømmen ovenfor kan drømme om lys i mørket også henvise til en berømt sætning: “Der er altid et lys for enden af tunnelen”. Hvis du drømte, at du var et meget mørkt sted, men en lysstråle rev den tonehøjde op, indikerer det, at du endelig vil komme ud af det øjeblik af tristhed, der har forårsaget dig så meget angst.

Drøm om lys i mørket

Efter denne drøm skal du fylde dit sind med positive tanker, for denne besked viser, at du ikke kan give op nu, kæmp lidt mere og lettelsen vil nå dit hjerte, tro mig!

Drømmer du, at du sidder fast i mørket

For at forstå, hvad det betyder at drømme, at du er fanget i mørket, skal du bare tænke på, hvordan du ville føle dig i den situation. Drømmen indikerer, at du går igennem en fase med meget fortvivlelse, usikkerhed og endda depression. Men tag det roligt! Dette budskab vises netop som en advarsel om, at hvis du søger ro, vil du finde en løsning på disse problemer, der plager dig.

Drømmer om et mørkt hus

Dark House

At drømme om, at lyset slutter i dit hjem kan være en skræmmende situation for mange mennesker. Desværre, såvel som følelsen af at denne drøm kan passere, er dens betydning heller ikke behagelig, da den indikerer, at du meget snart vil sige farvel til noget, som du kan lide meget godt. Dette noget kan både betyde en materiel genstand, som du har en stor tilknytning til, såvel som dit livs kærlighed! Under alle omstændigheder er det godt at forberede dig åndeligt på den skuffelse, der vil komme med dette tab.

Drømmer du om et mørkt rum

Hvad betyder det at drømme om et mørkt rum? At drømme om et mørkt rum kan være en meget nysgerrig situation, for hvis den drøm vil gøre dig bange, vil du vågne op med det samme … i et mørkt rum! Spøg til side, denne drøm sker ikke altid inde i dit værelse, men alligevel indikerer det, at du kan opleve problemer i dit kærlighedsforhold.

Alt varierer meget fra person til person, men generelt kan han advare dig om, at du vil opdage noget, der vil efterlade dig i en stor tilstand af skuffelse, hvad enten det er forræderi eller ej! Begynd ikke at komme i en tilstand af angst, så du ikke flipper ud for tidligt, men prøv at vænne dig til tanken om, at dette kan ske. Så når det virkelig sker, vil du have mere tålmodighed og forståelse.

Drømmer du om mørk gade

Værre end at drømme om et mørkt hus eller rum er det at være på gaden midt i mørket, da det i virkeligheden gør os ekstremt usikre. I drømmeuniverset afhænger denne drøm lidt af, hvordan du havde det i drømmen.

Hvis du var håbefuld og ikke særlig bange for situationen, tyder det på, at du vil genfinde noget, som du troede, du havde mistet, og dette vil give dig en positiv overraskelse.

Hvis du så en lysstråle i den mørke gade, symboliserer det, at du meget snart vil få en eller anden personlig sejr.

Drøm om mørk himmel

Drømmer du om en mørk himmel, en der virker som om en storm vil falde hvert øjeblik, repræsenterer at du lever i et øjeblik fuld af usikkerheder, det vil sige at du føler dig meget fortabt (a) og ikke ved hvilken vej du skal tage for dit liv. liv. Det er et godt tidspunkt for personlig evaluering, gennemgå mål eller endda sætte nye mål, hvilket garanterer en lovende fremtid.

Andre eksperter hævder også, at det indikerer en meget stor frygt, som du har for fremtiden. Problemet med denne betydning er, at denne frygt kan blive en rigtig snebold, det vil sige, at du bliver ved med at fodre denne spænding, indtil den kvæler dig.

Hvis himlen i drømmen mørkedes meget hurtigt, indikerer det, at en eller anden fejltagelse efterlod ham ekstremt frustreret. I dette tilfælde er det meget vigtigt at forstå årsagen til denne frustration og forsøge at acceptere, at alle under alle omstændigheder kan begå fejl.

Drømmer om at se nogen i mørket

Seeing Someone In The Dark

Hvis det er meget almindeligt at drømme om mørke, er det ikke længere så normalt at drømme, at du ser nogen i mørket, men det giver en meget presserende advarsel! Det indikerer, at der er nogle mennesker, der forsøger at skade dig, men du er ikke i stand til at opfatte dette!

Det, der sker, er, at du lever sammen med disse mennesker, men selv om du ved, at de inderst inde ikke bryder sig om din tilstedeværelse, bedrager du hele tiden dig selv og lader dig følgelig såre.

Vær opmærksom, for denne drøm taler normalt om mennesker tæt på eller endda familiemedlemmer. Når alt kommer til alt, ikke altid dem, der giver en masse værdi, giver os følelse og hengivenhed, ikke værd at tro på, at noget vil ændre sig.

Drømmer om at miste nogen i mørket

Når du ser nogen i mørket, men som ender med at blive tabt i det, indikerer det et dårligt varsel. For det er en advarsel fra universet om, at du meget snart vil falde i provokation af en person, der hælder had på dig.

Tag en dyb indånding, og fortvivl ikke, for det er alt, hvad denne type person ønsker! I denne type situation skal der være en masse ræsonnement og endda en smule koldhed, som i et pokerspil, hvor du, selv om du taber, lader som om du fører situationen. Tænk også på, at der er mennesker, der elsker dig og vil gøre alt for at afskære enhver, der forsøger at slå dig ned, det vil hjælpe meget!

Drømmer du om, at alt pludselig bliver mørkt

At drømme om et mørklægning symboliserer, at du føler dig glemt af dine venner og familie. Der er en følelse af udelukkelse, der dominerer dit sind, og du finder ofte på beskyldninger for at retfærdiggøre denne tilbagetrækning. I denne situation er det dog sådan, at jo mindre du bebrejder nogen eller noget, jo bedre er det for dit sind ikke at kvæle dig. Det, du kan gøre, er at reflektere over, om folk ikke gennemgår en situation, hvor de endte med at isolere sig selv, eller om du selv ikke endte med at isolere dig uden hensigt.

Eksperter hævder, at denne drøm kan repræsentere en mangel på fysisk kontakt, især med vores samfund, der bruger mere tid på at distribuere virtuel hengivenhed end i det virkelige liv. I dette tilfælde er der en god chance for, at du er tæt på folk, der er for overfladiske.

Drømmer du, at du løber i mørket

Ups! En masse opmærksomhed, når du drømmer om at løbe i mørket. Indikerer, at du træffer eller vil træffe impulsive beslutninger, fordi du opkræver dig selv for meget! Fortolk drømmen med det, der skete i den, for når vi løber i mørket og tror, at det er det bedste, kan vi ende med at løbe ind i en mur. I stedet for at løbe, så tag et skridt ad gangen, så bliver vejen meget mere sikker.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!