Menstruation – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Menstruation – Drømmenes Betydning Og Symbolik 1

Hvis vi tænker på menstruation, er menstruationen ikke andet end en væske af blod, fordi der ikke er sket nogen befrugtning af æggene. Dette kan være godt eller dårligt, afhængigt af synspunktet: For dem, der ønsker at blive mødre, er menstruation en dårlig ting, fordi det viser, at du ikke har nået dit mål i denne måned og skal prøve igen. For dem, der ikke ønsker at blive mor, er det at få menstruation mange gange en lettelse og bringer en momentan glæde.

Selvfølgelig giver blødningen i nogle dage ubehag, og på grund af de hormonelle ændringer svinger humøret også. Men på trods af al den negative biologiske del er drømme om menstruation normalt et tegn på gode nyheder, der er på vej. Gode overraskelser og glæder er på vej i dit liv meget snart!

Drømmer du, at du får menstruation

Menstruation – Drømmenes Betydning Og Symbolik 3

Hvis du drømmer, at du får menstruation, kan det betyde, at dit moderinstinkt vokser i dig. Det viser, at du i dit ubevidste ønsker at blive mor, og snart vil dit ønske begynde at blive eksternaliseret. Hvis du allerede er mor, vil ønsket om at blive gravid igen opstå og meget snart overtage dine tanker.

Hvis du er en mand og har drømt, at din partner eller kone fik menstruation, viser dette dit dybe ønske om at blive far, selv om det er ubevidst. Selv om du ikke har haft et ønske om at blive far indtil nu, vil dette ønske meget snart begynde at vokse i dig.

Drøm om menstruation på dit tøj

Hvis du drømmer om menstruationsfarvet tøj, kan det betyde frigivelse af hemmeligheder fra fortiden, som engang har forvoldt dig skade. Det kan også repræsentere de alvorlige konsekvenser for mennesker tæt på dig eller for dig selv. At tøjet er plettet er et tegn på, at din underbevidsthed ønsker at sætte dine følelser og følelser, der er gemt dybt i din sjæl, ud. Nu kan de endelig finde en måde at slippe deres skuffelser og lidelser fra fortiden på.

At have denne form for drøm er befriende. Det viser, at bekymringer fra fortiden ikke længere vil give mening, og du vil være fri for alt det, der plager dig. At drømme om tøj, der er plettet af menstruation, repræsenterer, at tiden er inde til at forløse dig selv og helbrede dig selv fra mærkerne fra din fortid.

Drømmer du om en anden person, der menstruerer

Drømmer du om en anden person, der menstruerer, er det normalt en advarsel til dig om at være opmærksom på intriger, sladder og falske venskaber. Vær forsigtig, for du kan blive dolket i ryggen af en person, du betragter som en ven, eller du kan få trukket i tæppet af en person, der er i nærheden af dig hver dag. Vær opmærksom på andre menneskers adfærd og vær sikker i den nærmeste fremtid.

Undgå at tale om dit liv eller at fortælle intime hemmeligheder til nogen. Denne form for drøm med en person, som ikke er dig menstruerende, viser et advarselstegn, hvor alt hvad du siger kan bruges imod dig i fremtiden, og at folk du stoler på kan forråde dig.

Drøm, at du ikke kan menstruere

Hvis du har en drøm, hvor du ikke kan få menstruation, er det et tegn fra din underbevidsthed på, at du ønsker at få renset dit sind for situationer, der efterlader dig med en tung samvittighed.

Mange kvinder, der stadig ikke har lyst til at blive mødre, bliver bange, når de drømmer om noget som dette, fordi de tror, at det kan gå i opfyldelse, og at de måske er gravide. De, der i lang tid har ønsket at blive mor, vågner op glade og begejstrede af denne slags drømme og tænker, at de i fremtiden vil være i stand til at blive begavet med ankomsten af et nyt barn.

Uanset om du ønsker at blive mor eller ej, viser drømmen om ikke at kunne få menstruation, at du bør rense din samvittighed for al den vægt, du bærer på. Mediter og prøv at forstå, hvad der plager dig. Slip af med dårlige energier og alt det, der stadig generer dig om din fortid.

Drøm om menstruation at være en mand

Det virker noget usædvanligt at være en mand og drømme om menstruation, men det er mere almindeligt, end du kan forestille dig. Normalt kommer denne slags drøm til at signalere en kærlig forsoning eller endda større stabilitet i dit affektive forhold.

Hvis du ikke er i noget forhold, er dette et godt tidspunkt til at møde nogen og starte et frieri. Hvis du er i et forhold, er der store chancer for, at dit forhold vil blomstre og blive til et ægteskab. Hvis forholdet er i krise, er det nu tid til at bilægge uoverensstemmelserne med din partner og foreslå forbedringer mellem jer to. Udnyt dette gavnlige øjeblik og nyd de næste uger med din partner.

Drøm, at du bløder et sted i din krop

Når du drømmer, at du bløder et sted i din krop, er du sandsynligvis vågnet op bange for at blive såret eller komme ud for en ulykke. Tag en dyb indånding, bliv ikke bange og forstå bedre, hvad din underbevidsthed forsøger at fortælle dig gennem din drøm med blødning et eller andet sted i din krop.

At drømme om blod betyder normalt, at der vil ske uforudsete begivenheder, og at du vil få problemer med at nå dine livsmål. Blod symboliserer kampen og den store indsats for effektivt at erobre dine største ønsker og planer. Det kan også symbolisere den forsømmelse du har i nogle aspekter af dit liv, det vil sige, at du fokuserer din indsats på nogle ting og forsømmer andre (det kan være, at du lægger alle dine kræfter i dit arbejde og glemmer at tage dig af dit helbred, for eksempel).

Drømmer du om blødning i din krop er et tegn på, at dette øjeblik skal bruges til stor refleksion. Reflekter over, hvad dine største drømme er, og hvilken indsats du skal gøre for at opnå dem. Tænk også over, om du lader noget aspekt af dit liv ligge til side, og prøv at give dette perspektiv betydning fra nu af. Husk: Succes ligger i harmoni og balance, så prøv at balancere dit liv og alle de forestillinger, der er til stede i det.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!