Forklædning – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Disguise

Drømmer du om forklædning, betyder det, at du skjuler noget eller endda nogen.

Hvad betyder det at drømme om forklædning?

Faktisk kan drømme i forklædning også indikere, at der er noget indeni dig, som du forsøger at skjule for enhver pris, uanset om det er en mening om nogen eller endda en følelse.

Betydningen af at drømme i forklædning kan betyde, at det er på tide at holde op med at gemme sig bag en maske og se virkeligheden i øjnene.

Drømme i forklædning indikerer, at du udgiver dig for at være en person, der ikke er virkelig, og at det er på tide at stoppe med at bære denne camouflage for at skjule sig.

Men at have drømme i forklædning kan også indikere andre situationer, fordi betydningen af at drømme om forklædning kan variere alt efter drømmens kontekst, hvilket repræsenterer andre fortolkninger.

Så her er hvad det betyder at drømme om udklædning i henhold til de vigtigste fortolkninger:

Drømme, der bruger en forklædning

At drømme at du bærer en forklædning kan indikere at du bærer på en masse hemmeligheder, måske har du haft en masse smerter på din rejse og kan ikke længere bære den vægt alene.

Denne drøm symboliserer, at du har behov for at lufte dig overfor nogen, så vælg en betroet person at tale med og del dine følelser med vedkommende.

Uden tvivl vil du efter dette udbrud føle dig bedre, mere lettet fra denne vægt, som du har båret alene i så lang tid.

Drømmer du om, at det er forklædt

Drømme i forklædning indikerer normalt, at du dækker noget til, bogstaveligt talt forklæder noget, og denne slags drøm handler netop om det.

Hvis du drømte at du var undercover, skal du være forsigtig med din tendens til at lyve, du har måske en dårlig vane med at ville hemmeligholde alt og alle.

Denne drøm symboliserer, at du bør være mere oprigtig og gennemsigtig over for folk omkring dig, der er ingen grund til at gøre alting mystisk eller hemmeligt.

Drøm du køber en forklædning

Denne drøm kan symbolisere ændringer snart. Drømmer du at du køber en forklædning betyder at du inderst inde kender sandheden, men du tror på løgne.

Pas på folk omkring dig, måske er der nogen der prøver at narre dig med løgne, med en forklædning du faktisk køber.

Men da drømmen om at du køber en udklædning også betyder forandringer, kan du blive overrasket over at se nogen slippe af med udklædningen, disse løgne hænger i en tynd tråd, og du vil helt sikkert finde ud af det.

Drøm du ser en forklædning

You See A Disguise

Drømmer du, at du ser en forklædning, kan det være en advarsel om, at der er falske mennesker i nærheden. Vær opmærksom, fordi nogen måske skjuler dine sande hensigter for dig.

Al omsorg er lidt, evaluere om dette forhold er virkelig positivt i dit liv, da denne person måske ikke respekterer din tillid.

Sikkert vil du snart opdage denne persons sande hensigter, og det vil være op til dig at beslutte, om du skal sætte en stopper for forholdet eller ej.

Tænk over det, er et giftigt venskab eller en ensidig tillid det værd? Du har gjort din del, men ethvert forhold bør være gensidigt.

Drøm du ser en person forklædt

Drømmer du, at du ser en person i forklædning, har en kompleks betydning. Stadig, at der i denne drøm er en anden person, der forklæder sig, drømmer du om forklædning på denne måde repræsenterer, at du selv planlægger noget lidt uetisk.

Du tror måske, at denne plan er harmløs, men du må hellere være forsigtig, for din underbevidsthed ønsker at advare dig om farerne ved denne praksis.

Drømme om andre forklædte personer

Other Disguised People

Drømmer du om andre mennesker i forklædning, betyder det, at der er en falsk ven, og at han vil forråde dig, når du mindst venter det. Drømme i forklædning tjener også som advarsler eller varsler, så vær forsigtig og vær forberedt på ikke at blive overrasket.

Denne drøm, hvor du bemærker andre mennesker i forklædning, repræsenterer et brud på tillid og forræderi, men du behøver ikke at bekymre dig, i sidste ende vil du ikke tabe, selv om du bliver stukket af den ven, du betragtede som trofast, vil denne situation bare være en befrielse i dit liv.

Nye venskaber vil opstå, og denne oplevelse vil have tjent som en lektion for dig til at holde en fod bagud i fremtidige forhold.

Drømmer du, at du bærer en forklædning

At drømme at du bærer en forklædning har nogle meget interessante fortolkninger, men den vigtigste er indikationen på at du bliver påvirket eller endda brugt af nogen.

Denne person har forsøgt at sætte dig op imod andre mennesker eller har opfordret dig til at opføre dig på en anden måde, end du egentlig er.

Hold øjnene åbne, så du ikke begår holdninger, som du senere vil fortryde. Denne negative indflydelse, der er pålagt af en anden person, kan være en grusom fælde, og i sidste ende vil du, hvis du bukker under for denne overtalelse, ende med at bringe smerte og lidelse til andre mennesker.

At drømme at du bærer en forklædning kan også repræsentere et intimt ønske om at blive mere bemærket. Måske er du bange for ikke at blive bemærket, eller at nogen har skilt sig ud og stjålet din hovedrolle, og hele dette spørgsmål giver dig følelsen af at være camoufleret i andres øjne, skjult i din forklædning.

Undgå disse følelser, og hold op med at bære usynlighedens dække, vis dit eget lys og vær ikke bange for at vise, hvordan du virkelig er.

Drøm der tager en forklædning

Takes A Disguise

Dreaming that takes away a disguise means that, deep down, you feel the need not to hide your feelings or opinions anymore.

Dreaming of disguise means you are ready to show how you truly are to everyone without having to camouflage your personality or convictions.

So be ready to free yourself from these bonds that prevent you from being who you are, who likes you will not walk away, but you will understand that you were not yet ready to show yourself as you are.

Dreaming That It Is Round By Disguise

Dreams in disguise also represent significant warnings in your life, and this is the case, representing that you have not been able to play the role you have assumed.

In an attempt to look perfect and not show your weaknesses, you may be getting tired and, even worse, hurting yourself.

So take off this disguise, because no one is perfect, feel free to relax and take on mistakes, living has no recipe, so free yourself and accept the imperfection of things and people.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!