Anker – Drømmenes Betydning Og Symbolik


Anchor

Et anker er en genstand, som regel af metal, der bruges til at holde skibet fast.

Anker-symbol

Ankeret ses som et symbol på stabilitet, styrke og tro.

Fordi ankeret bruges til at stabilisere et skib, ses det som den afbalancerede del af et individ midt i livets uorden.

Betydning af anker

Meaning Of Anchor

Indledningsvis er det vigtigt at nævne, at dette stykke, der er fastgjort med et reb eller en kæde, bruges til at fastlåse både og skibe. På denne måde er det relateret til påvirkning og sikkerhed.

Det bør tilføjes, at ankeret kan bruges til at foretage et uventet stop, da det ville holde flyderen stabil. Ankeret kan også bruges, når fartøjet når frem til sin destination. Med det kan enkeltpersoner lande sikkert.

I denne forstand kan ankeret betyde fasthed og balance.

På den anden side kan ankeret også betyde forsinkelse, da det er permanent et eller andet sted. For sømænd ses ankeret som et instrument til at udvise tillid midt i en storm. Derfor symboliserer ankeret valget mellem det, der er bestandigt, hvilket kan ses som jorden, og det, der er flydende, som f.eks. vandet i havene og oceaner.

Anker i religion

Anchor In Religion

For at ankeret kan være på den kendte måde, skal der være et kryds og en halvcirkel, hvor begge ender vender opad.

Ud fra et religiøst perspektiv repræsenterer korset den virkelige verdens eksistens og de jordiske tings kontinuitet. Hvad angår den halvcirkel, der vender opad, har vi en repræsentation af den åndelige verden. Kombinationen af disse elementer udgør ankerkorset, som er et skjult symbol. På grund af de forfølgelser, som de kristne i Romerriget blev udsat for, praktiserede de kristne i Romerriget religion i hemmelighed. I dette scenario blev ankerkorset brugt som symbol.

Efterhånden blev ankeret set som et symbol på håb. I Bibelen, i Hebræerbrevet, optræder ankeret med det formål at bevare troen på bedre dage. På en abstrakt måde antyder ankeret derfor, at beslutsomhed sejrer i lyset af storme og modgang.

Anker i forhold til hinanden

Hvad angår forholdet mellem venner, er ankeret et symbol på et stabilt forhold. Ud fra dette perspektiv betyder det, når to personer eller en gruppe venner beslutter sig for at få denne tatovering, at følelsen er solid og baseret på kammeratskab.

Hvad angår kærlighedsforhold, forstærker ankeret følelsen yderligere. Mellem et par symboliserer ankeret partnerskab og ro. For at forevige denne følelse beslutter nogle mennesker sig for at få en tatovering med symbolet, som kan tilføjes til et hjerte.

Det er værd at nævne, at i det journalistiske miljø er udtrykket “anker” meget anvendt. I dette panorama betyder det præsentatør. På denne måde bør denne person overføre nyhederne hurtigt og upartisk.

Typer af anchors

Valg af et godt anker bør være en prioritet i navigationen. Når alt kommer til alt, vil dette objekt give stabilitet til fartøjet.

For en bedre forståelse er her nogle typer af anker og deres egenskaber:

1. Admiralitetstype anker

Dette anker er et af de mest kendte på verdensplan. De er vanskelige at håndtere på grund af deres vægt. Selv om brug i sportsfartøjer er uanvendeligt, er dette anker meget nyttigt på sumpede eller stenede bunde.

2. Anker af plovtypen

Dette anker fungerer præcis som en plov i landbruget. Snart spreder det jorden og glider under havbunden.

3. Danforth-type anker

Dette anker er et af de bedste, når det kommer til stabilitet og vægt.

Anker tatovering

Anchor Tattoo

Ankertatoveringer kan laves til mange forskellige formål. Den kan være lavet for at vise balance og styrke i et kærlighedsforhold. Den kan laves sammen med en ven for at fejre loyaliteten i venskab. Den kan også laves som et symbol på mod og beslutsomhed.

Her er nogle typer af anker tatoveringer, der kan laves:

Anker med blomster;
Anker med kompas;
Anker med særlige datoer; og
Anker opkaldt efter en elsket person.
I betragtning af den styrke, som anker tatoveringen har, er det muligt at lave den på forskellige dele af kroppen, såsom nakken, skulderen, ryggen, håndryggen, fingrene, kalven og foden.

Valget af den professionelle er grundlæggende for at tegningen bliver godt udført og for at afhente hurtigt og effektivt.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!